Перейти до змісту

МТС - не можливо подзвонити

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Жінка 5 разів до мене набирала - не дозвонилася :angry2:

Потім я її перенабрав - все нормально.

Ніяких смсок "вам дзвонили" не приходило, ніяких пропущених.

Щось зачастив МТС лажати.

• Відповідей 96
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Але дивно.Набираю 111 - ніякого результату.Набираю *150#,все нормально. Про таки проблеми з мережею МТС міг би меседжи абонентам відправляти.Ладно я,поїхав в Лище по справам і з 10 разу ледь додзонився до клієнта.А якби в Києві,чи ще далі І дзвінок потрібно зробити терміновий ... :angry2::angry: :angry:

Опубліковано

Телефонувати до оператора немає сенсу. Все що він зможе сказати - "давайте ми оформим заявку, в майбутньому ця проблема буде вирішена". Оце уся їхня відповідь. З 3-х заявок, що я їм залишив, ні від одної не було користі.

Опубліковано

Телефонувати до оператора немає сенсу. Все що він зможе сказати - "давайте ми оформим заявку, в майбутньому ця проблема буде вирішена". Оце уся їхня відповідь. З 3-х заявок, що я їм залишив, ні від одної не було користі.

Бо це срана шарашкіна кантора! 3,14дар@cи кончені! Ненавиджу це гамно і вже думаю перейти на іншого оператора. :mdr::mdr::mdr:

Опубліковано

pmk, ну переходи - кто ж тебя держит-то? :smile3:

лично я с UMC/MTC еще с 1998 года (да-да, Nokia 440, $2/минута и NMT450, уже потом GSM, и номер еще от львовской области с бесплатным прямым) и могу сказать только одно - да, временами хреново, а в основном стабильно. но у других операторов еще хуже. инфа 100%

причина простая - все хотят быстрого бабла, а сотовая сеть - это как железная дорога, профита можно десятилетиями ждать. UMC еще как-то держит марку, жаль только что яйцеголовым продались. причем, с современным скоростным развитием сотовых сетей, профита практически нет, так как львиная доля прибылей вкладывается в развитие. imho.

Опубліковано

Також МТС глючить (Ківерці), але не навсіх номерах. І це невперше!

Користуюсь ВСІМА операторами, і можу сміливо стверджувати, що МТС найГірший.

Інтернет нестабільний, звязок часто перериває, а їхній "МТС клік", який автоматично вкл. після перезавантаження телефона, реально достав!

(якби не робота - просто викинув би сімку)

Опубліковано

Це просто вже починає виводити но я на МТС буду пока триматись, оскільки всі мої друзі пока на ньому.

Опубліковано

Інтернет нестабільний, звязок часто перериває, а їхній "МТС клік", який автоматично вкл. після перезавантаження телефона, реально достав!

зайди в телефоны в пункт меню - там маэ бути послуга МТС клик - активацыя = выдключити - щось типу такого - теж дыстав, але мене хватило лише на годину

Опубліковано

зайди в телефоны в пункт меню - там маэ бути послуга МТС клик - активацыя = выдключити - щось типу такого - теж дыстав, але мене хватило лише на годину

Я це знаю, після перезавантаження телефона, знову включается.

Звоню на 111 - говорить "доступу до номера який ви набрали, немає", отак от.

Опубліковано

Мене дивує вибірковість. Якщо проводять роботи на обладнанні чи пошкодженна одни з вишок, то чому виникає така вибірковість в обслуговуванні певних номерів? Я зі свого телефон спокійно подзвонив на 111 з ПЕРШОГО разу, почув відповідь автовідповідача про те, що вони піклують про якість надання послуг, проводять роботи з метою її підвищення.. бла-бла-бла... у зв'язку з цим можливі тимчасові перебої...

Чому зі свого номеру я спокійно додзвонився, а з п'яти інших каже, що доступу до номеру немає?

Я знаю про класи обслуговування абонентів і т.п., але мій поточний номер аж ніяк до "блатих" не відноситься. Ні по абонентському стажу, ні по потраченим коштам, ні по тривалост розмов....

Взагалі яким чином відбувається поділ?

Опубліковано

У них напевно проблеми з головним сервером, на програмному рівні.

Тому підтвердження, те, що у деяких людей - вічний "Супер МТС" (непотрібно поповнювати).

Опубліковано

лично я с UMC/MTC еще с 1998 года (да-да, Nokia 440, $2/минута и NMT450, уже потом GSM, и номер еще от львовской области с бесплатным прямым) и могу сказать только одно - да, временами хреново, а в основном стабильно. но у других операторов еще хуже. инфа 100%

Не згідний щодо Київстар.

Опубліковано

Та ви тут пишіть що хочете а я 100% кажу що Київстар набагато якісніший зв"язок! В мене два оператора і є з чим порівняти. Так що Шкодер візьми київстар,попробуй і побачиш що мтс" миє ноги".

Опубліковано

МТС це кацапи, --- все через жопу --от тобі і якість.

Київстар --- це надійно але цуцуть дороще.

Лайф форева!!!!!

ЦЕ не Агітація за лайф!!!!! просто перевірено часом,і коштами.

А загалі то ви самі обераєте наякого оператора тратити кошти.

Опубліковано

В мтс номери привязані до певного комутатора, тому деякі номери працювали а інші навпаки.

Опубліковано

6 років на КС, лагі ЛИШЕ на Новий Рік, ну це традиційно для усіх операторів.

А так, за весь час - Не было ни одного разрыва!

Опубліковано

6 років на КС, лагі ЛИШЕ на Новий Рік, ну це традиційно для усіх операторів.

А так, за весь час - Не было ни одного разрыва!

Зато в кацапів дебільних (мтс) херня не кінчається! Знов не можу нікуди подзвонити. Щоб їх Кийвстар купив н*х.... :angry::angry::angry:

Опубліковано

сраний МТС!!! не можна нікому дозвонитися! коли ці лаги вже пройдуть?

чи це в мене одного така лажа?

не тільки в тебе

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...