Перейти до змісту

Cola Pepsi в Польщі і Німечинні

Korting

Рекомендовані повідомлення

Кола рулить, ви не шарите просто. Я б теж хотів сидіти у своєму затишному будиночку і сьорбати "фреш з домашніх яблук", але у сім’ї олігарха я не народився, сам такого не добився, а на роботі мені фреш ніхто не робитиме.)) Тому не смішіть курей, будь ласка, плутаючи тепле з м’яким.

А%.еть! А у нас на Поліссі кола росте разом з кокою просто під соснами, дичка, кожен день чай з неї робим. А от яблука завозять з Австралії, да, тому купуємо лише на новий рік!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь

А от яблука завозять з Австралії, да, тому купуємо лише на новий рік!

ну гречку же возят из Китая... так что.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не поняв твого висєра, Ді, але я про те, що не маю часу фреші робити на робочому місці, якщо що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Di повеселив :D Давайте на цій позитивній ноті завершимо ці 2 сторінки постів. Іду я сік робити :0003:

А для Кортінг привезіть, пліз, добрі люди, Коли чи Пепсі. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і набігло пафосне стадо...

Так говорил Заратустра? :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстатє, зна кльовий коктейль - "Бодрость".

Берем півстакана охолодженої горілки, заливаєм 70 грам горілкі, перемішуємо 15 секунд. Коли відстоїться, акуратно, по лезу ножа наливаєм до повного горілки. П'ється залпом.

Смачного!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не поняв твого висєра, Ді

повеселив :D Давайте на цій позитивній ноті завершимо ці 2 сторінки постів.

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і після рецепта Ді :D >>>

http://www.youtube.com/watch?v=TrOjQUxrX4w

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і набігло пафосне стадо...

Так говорил Заратустра? :g05:

Блєснул умом. І головне ж по темі... :horse:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам не вживаю тієї "радості" і нікому не рекомендую. Віддаю перевагу більш натуральним напоям...

Але якщо по темі: знайомий з Німеччини казав, що наша Кока-Кола набагато гірша ніж німецька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Регулярно бываю в Польше, скажу так - не знаю как СосаСола (не люблю её), но Спрайт их очень отличается от нашего, он не такой газированый, и менее сладкий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

он не такой газированый, и менее сладкий

Собсно який він і був у нас в 90х і який він повинен бути.

(хоча для максимальн повної картини треба спробувати напої які продаються в сша)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По перше краще надати перевагу нашим напоям(тільки не дешев,ю всякому з аспартамом замість цукру), якщо вже так хочеться піни.Американці не збідніють, а своя копійка піде своїм.

По друге, у мене чомусь враження, що в отих колах є речовина, яка викликає спрагу і непереборне бажання купувати колу знов, знов і знов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є така речовина - фосфорна кислота (це якщо про колу). Коли хочеться просто втамувати спрагу, у мене на роботі стоїть баняк звичайної води, колою це робити ніколи в голову не приходило (як і взагалі газованими напоями): вона солодка, газ подразнює горло і т. д. Коли десь в дорозі виникає потреба, то купую негазовану мінералку. І щиро дивуюсь з друзів, котрі роблять квадратні очі: ти що, вона ж без бульок!!!

А на рахунок різних смаків, то, звісно, смак у різних країнах різниться, на це є свої причини, інколи це робиться спеціально. Але не думаю, що там щось таке кардинальне, що капєц. Он ходить байка, що неможливо відрізнити пепсі і колу на смак, а тут от...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, якщо побутова хімія куплена у нас в DЦ відрізняється від привезеної, то думаю й кола не виняток.

Korting, почитай тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пейте томатный сок!

Томатный сок — это здоровье!

Здоровье — это спорт!

Спорт — это победы!

Победы — это деньги!

Деньги — это женщины!

Женщины — это СПИД!

СПИД — это смерть!

Нет, не пейте томатный сок...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ты еще не пробовал ДР Пеппер американский-на вкус как вся таблица Менделеева,и составе наверное тоже самое

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пейте томатный сок!

Кровь мёртвых помидоров?!!!! :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пейте томатный сок!

Кровь мёртвых помидоров?!!!! :_09:

58220877_Dlya_bloga__smaylik_vampir.gifvampire.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не забуду - привезу з Польщі. Якщо привезу - дам знати. В Німеччину планую на кінець літа, якщо не з"явиться нагальна потреба. Тож такий же варіант.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не забуду - привезу з Польщі

Як зробити щоб ви не забули?

Переформулюю питання - чим допомогти щоб ви не забули?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не забуду - привезу з Польщі

Як зробити щоб ви не забули?

Переформулюю питання - чим допомогти щоб ви не забули?

Реально - ніяк і нічим))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По якості і по складу Кока-кола є однакова всюди). Щодо смаку тієї ж Кока-Кола, то він залежить від води, яка використовується (а вона на смак може відрізнятися у різних країнах через те, звідки вона видобуається, з яких пластів ітд, в Україні - це артезіанська вода) та місцевого цукру (в Україні - це буряковий цукор, а в інший країнах він може бути з цукровою тростини, чи кукурудзяний).

Взагалі , на мою думку, при вибиранні напою треба обирати відомі марки, бо вони працюють під ретельним контролем ну і їм важлива їх репутація, тому вони дбають про якість і про все інше. Тому я п"ю кока-колу).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По перше краще надати перевагу нашим напоям(тільки не дешев,ю всякому з аспартамом замість цукру), якщо вже так хочеться піни.Американці не збідніють, а своя копійка піде своїм.

По друге, у мене чомусь враження, що в отих колах є речовина, яка викликає спрагу і непереборне бажання купувати колу знов, знов і знов.

Ага, таке враження, що в Живчику є єхінацея!

Надавати треба перевагу тому, що смакує, я вважаю. Ну і відповідно так само не вірити зовсім в марки, які виникли вчора. Таки треба вживати перевірені бренди, як на мене.

Наші води... щодо просто підтримки,як такої погоджуюся, не більше.

Щодо вгамування спраги,то якщо нам щось смакує, то нам відповідно хочеться цього ще. Якщо серед спеки вам дадуть випити сік з макотью, чи кока-колу, то ясно що більше пів склянки соку не вип"єте, ну бо... не в тему це буде, а кока- смачна ітд... тому ще буде хотітися.

Як на мене більше легенд ітд, ніж чогось іншого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

В Фуршеті продають грузинську Колу ЗЕРО - різниці не побачив у смаку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...