Перейти до змісту

Продам ноутбук HP

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ноутбук HP ProBook 4515s

Характеристики за посиланням http://www.ultraprice.by/product21430-cat33-gl21-pr153.html

Зовнішній стан на 4.

Єдиний недолік - це мертва батарея. Працює 15-20хв.

Досить непоганий варіант для домашнього використання, щодо мобільності, зарядний пристрій приходиться носити з собою.

Ціна 3000грн.

Опубліковано

візьму за 2000грн тому що вбита батарея і неблагонадійний процесор з поганою репутацією під назвою туріон !

Опубліковано

2000грн за робочу потужну машину? це смішно.

3000 грн за ноут на гарячому туріоні де потім згорить чіпсет??? Ось це дійсно смішно !

Опубліковано

якщо у вас були такі проблеми з ноутбуком то це не означає, що треба висвітлювати даний ноутбук в поганому світлі. за весь час роботи (1 рік) не було жодного апаратного збою чи проблем із чіпсетом. + умісний розумний торг, а не бозна-яка ціна.

Опубліковано

якщо у вас були такі проблеми з ноутбуком то це не означає, що треба висвітлювати даний ноутбук в поганому світлі. за весь час роботи (1 рік) не було жодного апаратного збою чи проблем із чіпсетом. + умісний розумний торг, а не бозна-яка ціна.

це не бозна що,це факт, фактом! Ноути на туріонах довго не живуть! Невіриш мені то в поміч тобі інтернет відгуки про ноути на туріонах а особливо надійної :lol: марки НР :lol: , або ж спитай у людей які займаються ремонтом ноутбуків ! Не хочеш продавати за 2000грн то твоє право, але враховуючи туріон, вбиту батарею, відсутність гарантії, документів, коробки, і стан ноута на 4 , то тобі за нього більше 2000грн навідь і ніхто не дасть, а якшо будеш його продавати місяцями бо тут є такі скупі люди :lol: які продають речі місяцями бо не можуть через свою скупість скинути ціну, то в такому випадку ти його і за тіх 2000грн вже не продасиж!

Опубліковано

А хтось писав про відсутність гарантії чи документів, що ви робите такі поспішні висновки?

Стан на "4" грунтується на маленьких подряпинах на кришці.

Щодо відгуків, скільки людей, стільки і вражень. Кожен обгрунтовує роботу з ноутбуками на даному типі процесорів по-різному. Так само і з надійністю. Якщо на 100% ноутів з Туріоном летить чіпсет, то звичайно ваша ціна умісна.

Батарея в свою чергу коштує в середньому 500-600грн, якщо знати де замовляти. Тому зменшувати вартість аж на 1000грн не логічно. Ціну можу зменшити максимум на 200-300 грн.

Опубліковано

А хтось писав про відсутність гарантії чи документів, що ви робите такі поспішні висновки?

Стан на "4" грунтується на маленьких подряпинах на кришці.

Щодо відгуків, скільки людей, стільки і вражень. Кожен обгрунтовує роботу з ноутбуками на даному типі процесорів по-різному. Так само і з надійністю. Якщо на 100% ноутів з Туріоном летить чіпсет, то звичайно ваша ціна умісна.

Батарея в свою чергу коштує в середньому 500-600грн, якщо знати де замовляти. Тому зменшувати вартість аж на 1000грн не логічно. Ціну можу зменшити максимум на 200-300 грн.

Ммм-да! :blush: Ну тоді будеш ти його вічно продавати ! :blush: але зрештою удачі тобі ! :closedeyes:

Опубліковано

занеси його в комісійний магазин біля 5 школи(вони мені декілька продали), там такогож за 3400 забрали, сам бачив. правда націнюють дохріна, але результат є!

Опубліковано

занеси його в комісійний магазин біля 5 школи(вони мені декілька продали), там такогож за 3400 забрали, сам бачив. правда націнюють дохріна, але результат є!

О_о_о !!! :glare:

знаю я тих бариг !!! :angry: заносив їм дела востро 1000 неробив привод взяли за 900грн продали іншій людині за 2400 не сказавши що неробочий привод і сказали їй мій номер і вона до мене з притензіями звонила, то я їм вже тоді чуть недав по морді але стримався , то віддами бігом гроші покупцю а мені ноута, і вони там такі дебіли, Продають старезні ноути по 3800грн, нові ноути набагато кращі і дешевші на 30% магазин орієнтований суто на лохів, і з тими баригами краще діла не мати вони за той ноут автору і 2000грн не дадуть а якщо й дадуть то будуть в 2.5 рази дорогше продавати ! Я б закрив нафіг ту кантору і всі подібні до неї , ціни на Б/У товар дорогші за новий! Ніде в світі нема такого ! Бо то тількі наші українці заробляють на своїх же людях продаючи майже мусор по нереальній ціні !

Опубліковано

ті що в них купують, інету не мають і в цінах не орієнтуються

то це чистої води бариги! :angry: я б їх гнав і закривав подалі !!! :angry: Бо це вже занадто так з звичайних бідних людей гроші виманювати, бо в основному по комісіонках з технікою ходять не багаті люди, і всерівно що вона трішки не розуміється треба ж хоч якусь совість мати, людина ж робила клято, збирала гроші бо думала шо купить жадану і якісну річ , а тут зявляються такі баригі, які уже розвелись на кожному кроці і втулять якусь старезну річ говорячи людині що це нове, потужне, багато функцій і людина викидає тяжко зароблені гроші на вітер. Такіх вчинків бариг бачив безліч, якби не бачив то б не говорив усього цього !

• 4 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Ноутбук HP ProBook 4515s

Характеристики за посиланням http://www.ultraprice.by/product21430-cat33-gl21-pr153.html

Зовнішній стан на 4.

Єдиний недолік - це мертва батарея. Працює 15-20хв.

Досить непоганий варіант для домашнього використання, щодо мобільності, зарядний пристрій приходиться носити з собою.

Ціна 3000грн.

Пройдися по Радянській по магазинах - нові не гірші, а ціни є моделы біля 3200 грн. + ніякого геморою бо на гарантії і не треба морочитися шукаючи батарею. Це сказано не в образу, але на речі потрібно глянути з точки зору покупця, у Луцьку ціни на б\у явно завищено.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...