Перейти до змісту

пора вчити маршрутчиків дотримуватись ПДР!

krava

Рекомендовані повідомлення

Шановні велосипедисти в п.11.14 вам забороняється лівий поворот або розворот на дорозі де більше однієї полоси в одну сторону.

Вот тема с обсуждением этого пункта

Это получается я с пр.Победы не могу повернуть на Шопена, чтобы выехать на Коперника? И таким же образом я не могу с пр.Волі (направляясь от ЦУМа) повернуть на неё же? Как же тогда туда добраться, если не объездом через Молоді-Відрождення-Ровенскую? :)

Дуже просто:

Доїхав до першого потрібного(найближчого) переходу і перейшов куди потрібно.

Доречі це стосується і проїзду перехресть.

Правила потрібно дотримуватись всім, інакше те що тут розвели - флейм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь

Тема жована-пержована. Жаль не знайшов теми про вартість проїзду, щоб дати силку.

Чоловіче, краще сформулювати по-іншому.

1.Зобовяжіть власників мати контролера в транспорті.

2.Контроль кількості перевезених (прозорість надходжень від пасажирооборота).

І як бонус матимемо максимум 1,5грн за проїзд. Але, нажаль, цього ніхто не робитиме. І водії маршруток і надалі "страждатимуть" від нелюдських умов праці.

А може, навчимось нарешті брати в маршрутці квитки?

Прозорість надходжень від пасажирооборота зележить і від пасажирів також.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обмежити їм швидкість руху по місту до 40 км/год і взагалі підвищити контроль за ними, а то літають ніби на стелсах. Пасажири, пішоходи, водії - будь-хто може постраждати від такої манери їзди. Згадайте ДТП на зупинці по вул. Рівненській не так давно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это получается я с пр.Победы не могу повернуть на Шопена, чтобы выехать на Коперника? И таким же образом я не могу с пр.Волі (направляясь от ЦУМа) повернуть на неё же? Как же тогда туда добраться, если не объездом через Молоді-Відрождення-Ровенскую? :)

Сьогодні вранці один, інакше як "правильний" назвати не можу (О! ще - безстрашний), велосипедист в час пік по тому колу як раз і їхав так як ти говориш. І то фігня що авто за ним можуть їхати швидше 10 км/год по колу. Пускай вєсь мір подаждьот. Порадувало що хоч по сторонам дивився (і він, і я) - знайшли один одного очима, я його підрізав і вернувся назад на Перемоги, а він покатився далі. :)

Скільки себе памятаю - з Перемоги на Шопена ровером завжди їздив через сквер за історичним.

Щодо заборони повертати-розвертатись: під'їжджаєш до повороту, злізаєш на грішну землю і ручками оті пару кілогривень переводяться по лінії перехрестя від однієї сторони дороги на іншу. :0011:

ursa, і да - я говорю не про тебе особисто ;)

АПД. ОМГ. вичьоркую :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ! ви чьо! ви хоть самі читаєте, шо пишете?

Був такий випадок в Німеччині в мого швагра:

Коли він зупинився перед перехрестям на машині (трохи висунувши капот на пів метра на головну) по головній їхав велосипедист троха під шафе. і впав ненароком йому на капот. ззаду були поліцаї. Та впаяли швагру та велосипедисту по штрафу. Велосипедисту за те шо він під шафе. Швагру: за те. що він не зміг уникнути аварійної ситуації. При цьому на зауваження швагра до поліцаїв. що в цей момент, коли чувак впав йому на капот він взагалі стояв. Вони відповіли: ти в машині і ти захищений від травм. він (велосипедист) не захищений, тому ти мусив би здати назад, коли побачив його в такому стані - за це тобі і штраф.

А ви тут почали по умови праці водіїв-маршрутчиків писати!!!!!!!!!!!

Ви чьо!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До водіїв: навчіться бачити у велосипедистах рівноправного з вами учасника руху який рухається трохи помаліше за вас і має засобів безпеки для свого життя приблизно як пішохід.

Знову до водіїв: що до пункту 11.14 то водіям також варто його частіше згадувати ОСОБЛИВО всіляким хамуватим ДЖИПАМ і ТАКСИСТАМ бо задовбали вже ЧМОШНІКІ своїми підрізаннями на дорозі коли він з правої/лівої починає повертати ліворуч/праворуч при тому не вмикаючи поворота.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правду Кучма казав: точка зрения определяется местом сидения. Коли сидиш за кермом хамера, то власні порушення так в очі не кидаються, як порушення маршрутчиків, коли сидиш за кермом велосипеда. Чи то не твій хом'ячок "засвітився" в темі "Я не умею парковаться ;) ака Паркующиеся идиоты"? Давайте кожен почне з себе, незалежно яке кермо в нього в руках: від вєла чи від хамера. Зрозуміло, що не всі учасники дорожного руху адекватні, але якщо ми всі почнемо дотримуватись ПДР, то нам буде легше виявити мудаків. Бо поки самі їздимо як мудаки, то всі інші теж такими здаватимуться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правду Кучма казав: точка зрения определяется местом сидения. Коли сидиш за кермом хамера, то власні порушення так в очі не кидаються, як порушення маршрутчиків, коли сидиш за кермом велосипеда. Чи то не твій хом'ячок "засвітився" в темі "Я не умею парковаться ;) ака Паркующиеся идиоты"? Давайте кожен почне з себе, незалежно яке кермо в нього в руках: від вєла чи від хамера. Зрозуміло, що не всі учасники дорожного руху адекватні, але якщо ми всі почнемо дотримуватись ПДР, то нам буде легше виявити мудаків. Бо поки самі їздимо як мудаки, то всі інші теж такими здаватимуться.

Так і я за це.

Велосипедисти повинні їздити по існуючих правилах, пішоходи переходити дорогу в визначених місцях, атомобілісти дотримуватись правил.

Ех - комунізма - б.я

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо заборони повертати-розвертатись: під'їжджаєш до повороту, злізаєш на грішну землю і ручками оті пару кілогривень переводяться по лінії перехрестя від однієї сторони дороги на іншу. :0011:

Оно-то так...

Еду по пр.Победы, останавливаюсь возле перехода (если это возможно по тем же правилам и там не заставлено машинами). Жду, пока соизволят пропустить, перехожу дорогу к Историческому. Иду по тротуару (ездить-то там нельзя по правилам) до поворота на Огиенко (вроде как), жду, перехожу. Иду до перехода напротив мемориала, перехожу дорогу, наконец-то сажусь на байк.

Но дальше поворот вправо - я могу его проехать прямо, не спешиваясь?

Ладно, как-то разобрались. Дальше еду через мост на перекрёсток с Коперника. Там опять же два перехода через дорогу (необозначенных) - и только тогда я могу заехать.

Идиотизм :)

Ведь гораздо удобнее проконтролирвать наличие машин сзади, сделать отмашку о перестроении в левый ряд, с отмашкой же выйти на кольцо, с противоположной отмашкой выйти с кольца и попасть на Шопена. Места для манёвра предостаточно, крейсерской скорости 35 км/ч тоже вполне достаточно, чтобы не быть "равликом" на дороге. Но вот перекрёсток на Коперника очень узкий, сзади легко услышать "фа-фа" - тут или выжидать у обочины, или подбирать скорость так, чтобы поток машин прервался в момент поворота :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:smile-zachot:

Нікель. Вполне адекватна парковка в спеціально відведеній під це зоні...

ce038d68123d.jpg

:blush:

ПіСі: Кстаті, заметь. Напроти по просьбам трудящихся лінії перемалювали...

:g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...