Перейти до змісту

Порадьте авто!

Profesor

Рекомендовані повідомлення

Скільки людей - стільки думок. ТС просив порадити із 2-х варіантів.

А тут уже наплели...

Є змога взяти БВ німця у хорошому стані - бери і не думай. І забудь про сучасний китайський автопром.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є змога взяти БВ німця у хорошому стані - бери і не думай. І забудь про сучасний китайський автопром.

+1 зі слів чоловіка.

Просто коли ми купували авто (нам, в силу певних обставин була поставлена умова: нове), інакше також не купували б Амулет.

Це не відміняє того, що казала перед тим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і давайте не забувати того, що нове авто з салону, яким би воно не було. То є Нове авто з салону.

А з Європи зараз сотні "утоплеників" возять.

Кілька років тому повінь у Європі заставила власників таких авто - .... правильно. Продати у бувший Совок. Підсушили, підмазали . Замінили фари і вперед....

Не потрібно мені розповідати що це "не правда".. ок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, в мене був свіжопригнаний недавнотоплений Форд Ескорт. Зразу нічого і не помітиш... Півроку на фарбі трималось все, потім почав гнити швидкими темпами :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мова про Daewoo Lanos.

По сравнению с Amulet и ВАЗ-2110 «кореец» сделан качественнее, он более прогнозируемый в эксплуатации и надежный. Lanos без опаски можно покупать не только новым в автосалонах, но и в подержанном состоянии. Правда, на вторичном рынке лучше все-таки избегать экземпляров, долго служивших в качестве такси.

В нас на форумі чимало власників Daewoo Lanos. Думаю вони підтвердять дану тезу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Амулеті 2007-го року випуску, з-за розриву пильника в рульову рейку попав бруд і вода, пішла корозія. Рейка заклинила на ходу. Водій скрутив нафіг "черв"яка" - а це не маленький шмат залізяки - коли автівку вантажили на евакуатор. Вперше в житті таке бачив - це показує якість елементів автомобіля.

На схемі та деталька під номером 5.

На фотографії показана стрілочкою і позначено її місцезнаходження.

post-3660-0-81725600-1300220957_thumb.gi

post-3660-0-55199000-1300220982_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотілося б почути як хто ставиться до такого авто як Опель Калібра!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Собі китайця не візьму нізащо..... моє життя і життя моєї сім"ї дорожче. Була у мене geely ck,майже нова, року не було, 19 тис. пробігу, на гарантії. Я на ній не ризикнув навіть з Києва їхати в Луцьк, зразу же продав на місці. Таке відчуття, що їй вже років з 10 і їздили в ній постійно десяток циганів. На дорозі веде себе жахливо, після 100 вже не контролюєш машину. метал по товщині як консервна банка, все дуже ненадійне. Жах а не машина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотілося б почути як хто ставиться до такого авто як Опель Калібра!

на спеціалізований форум вам...Опель ЮА, чи десь так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опель Калібра зроблений на базі Вектри А, запчастини ідентичні. Салон той самий, мотори ті самі і т д .....

Непогана машина, гарний вигляд, недорогі запчастни, багато варіантів тюнінгу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую, Амулет вже не варіант!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бери VW Golf 2(3 якшо найдеш) і не "парь собі мозги" :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опель Калібра зроблений на базі Вектри А, запчастини ідентичні. Салон той самий, мотори ті самі і т д .....

Непогана машина, гарний вигляд, недорогі запчастни, багато варіантів тюнінгу

Доповню лише такі якості, як низька корозійна стійкість та значний вік авто.

Тому, приєднуюсь до думки колеги про деу ланос.

Щодо Калібри додатково цікаві тести:

http://www.autocentre.ua/ac/Service/Used-Cars/FORD-Probe-OPEL-Calibra-MITSUBISHI-Eclipse-14748.html

http://www.autocentre.ua/ac/Service/Used-Cars/OPEL-Calibra-2289.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...