Перейти до змісту

Барский показав ВСЕ )

nazik2010

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Макс Барских

barskiy.jpg

Український екс-«фабрикант» Макс Барських, за сумісництвом бойфренд Світлани Лободи, вирішив поділитися з усіма зовнішнім виглядом свого чоловічого достоїнства, для чого фотографії з ним розмістив в інтернеті. Ці одкровення зроблені невідомо для чого, можливо співак намагається всім щось довести. Тим більше, що напередодні він заявляв, що поруч зі Світланою не може бути пересічного людини.

Ось і повідомив усім з гордістю Максим, що у нього не 15 сантиметрів, а цілих 23 сантиметри чоловічої гідності. А під однією з відвертих фоток Барського Лобода вже залишила своє повідомлення: «Привіт твоєму перчику від моєї кицьки!». Та життя Барського та Лоюоди б'є ключем, адже відомо, що Макс віддає перевагу і чоловіків і жінок. Та й Світлана-дівчина вільної моралі.

Він хворий...Це моє ІМХО

Опубліковано

хоч тему правильно назвали б... барский...барских...попуталі. бє

Ничего не напишу,

Никого не нарисую,

И "to be, or not to be", -

Тоже не произнесу я.

И, захлебываясь грустью,

Весь в тоске, все опостыло,

Щас возьму, пойду, напьюсь я

И набью кому-то рыло.

Борис Барский.

Опубліковано

Скорiш за все

Ексгiбiцiонiст забрався на сосну.

Дiвчаток недозрiлих наших хоче вiн

Злякать з сосни зненацька видом *уя.

Чого робити там фашисту, не пойму я

(с)

Опубліковано

Криза добралась до шоу-бізнесу. Як Бузину ніхто не читає, так і Барського ніхто не слухає... Вени на руках різав? До слави Лободи пристроювався? А зібраних стадіонів так і нема. Лишається останній притулок - просити фінансової допомоги в геїв... Неспроста ж він своїм чоловічим достоїнством пропіарив Дольче з Габаною? Щось таки на том скосив, може на запис альбому вистачить, може на новий перформенс проінвестує.

Зате як решту співаків підставив! Що ж тепер прийдеться вже демонструвати решті невостребуваних чоловіків співаків? Ну припустимо Ель Кравчук з Пономарьовим може розмірами спробують потягатись. Ну квест-пістолси наколки там зроблять якісь чудернацькі... Борис Апрель покаже відсутність предмету... А що робити старенькому ПОПЛАВСЬКОМУ???? ГА!?!?! Барський про це подумав???

Опубліковано

Мені чомусь здавалось, що чоловіча гідність - це не розмір шняги але якщо біль ніц нема ... то лАбуда йому у подруги.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...