Перейти до змісту

Що робити: відключили відеокарту в ноутбуці

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Значить коротко про ситуацію: дівчинка гралася в настройках: Екран-Параметри-Дополнительно-Адаптер-Свойства-і там де пише знизу "Применение устройства" вибрала "отключено"... (тобто відключила відеокарту получається)

Після цього Віндовс, заставка видно, загружається...потім темний екран, нічого не видно, але чути музику загрузки Віндовс і інших програм(аська. скайп музика..)

В безопасному режимі/возврат к рабочей конфигурации та ін. пробував вже все...

Допоможіть рекомендаціями...

А, ще ноутбук Samsung R20 Відеокарта пише: ATI Radeon Xpress 1250

Опубліковано

1. якщо грузиться в безопасному - видалити відеокарту взагалі (uninstall)

після перезапуску - відна має шукати дрова для нового пристрою

2. підключити зовнішній монітор - може він буде працювати

Опубліковано

1. в безопасному теж чорний екран;(якби в безопасному грузився то там же ш і назад можна вибрати опцію "включить")

2. а толку з монітора зовнішнього? Не з ним же ш проблема?

Опубліковано

1. в безопасному теж чорний екран;(якби в безопасному грузився то там же ш і назад можна вибрати опцію "включить")

Включи в біосі зовнішній монітор, підключи і поправ ситуацію.

Опубліковано

спробувати з консолі або якогось лайв сіді грохнути всі файли драйвера відеокарти

в папці %WinDir%\System32 по шаблону ati*

не впевнений що 100% допоможе, але гірше вже точно не зробить

Опубліковано

Включи в біосі зовнішній монітор, підключи і поправ ситуацію.

А точніше можна де його включити? В Advanced?

Опубліковано

бери його в жменю дуй до мене - включимо все. Зараз я в центрі майже.

Довше випитуватимеш порад...

Опубліковано

бери його в жменю дуй до мене - включимо все. Зараз я в центрі майже.

Довше випитуватимеш порад...

Женя, та я б з радістю -сам на офісі просто сижу, нема на кого залишити зараз...

Але скинь номер телефону в приват, може за пів години-годину вийде...

Дякую!

Опубліковано

Обновлення ситуації: в біос заходив, все перерив де функція підєднання зовнішнього монітору є - не знайшов! Нема там такого..

В "безопасний режим" не заходить (світиться нижнє підреслювання в лівому верхньому кутку)

в режим з останніми робочими конфігураціями теж нічого не дає... Коротше: всі з тих пунктів перепробував :rolleyes:

Пробував підключити зовнішній монітор(нащо і сам не розумію :rolleyes: ) - теж нічого - темний екран після лого "Віндовс"!

...варіант переустановки Віндовс не дуже радує...

Опубліковано

в деяких ноутах є гарячі клавіши переключання між матрицею і зовнішнім монітором

Fn + щось там (зазвичай помічено символом з монітором)

сумніваюся що воно щось дасть, але 2 кнопки тицьнути можна спробувати :)

Опубліковано

2 Zheny@

Пропонуй послуги в приват все таки, а людина просить порад :0001:

Зазавичай всі драйвера лежать в %windir%\System32 і %windir%\System32\Drivers

Або обновляєш драйвер так

1. Ткнуть установщик в сохраненную \Windows\Inf\ и потом по ходу установки тыкать в местонахождение каждого недостающего файла (искать их придется ручками).

2. Открыть INF-файл драйвера из той же \Windows\Inf\, посмотреть какие файлы куда копировались при установке устройства и потом собрать их все в одно место. Учебник по INF-файлам: http://oszone.net/3827.

Як зробити ? Руцями через консоль, або з загрузочної флешкі (діск зборка) з віндою чи лінуксом.

Опубліковано

в деяких ноутах є гарячі клавіши переключання між матрицею і зовнішнім монітором

Fn + щось там (зазвичай помічено символом з монітором)

vampirich, так, ти правий така кнопка є! Але вона тут бесполєзна, так як ти і написав! :rolleyes:

І, ще, проблема в тому що ніякого загрузочного диска з Віндовс ХР немає, є тільки Віндовс 7 чистий...

Екран то чорний, тицяти наугад?

Опубліковано

Дійсно що це дасть, якщо відключили сам відеоадаптер,

зображення небуде на будь якому моніторі підключеному до цього адаптера.

Єдиний варіант це знести драйвера на відео.

З.І. ТС сорі за офтоп але цікаво що ця дівчинка хотіла знайти в тих настройках.

Опубліковано

..а як це зробити??? Вот в чём вопрос :)

З.І. ТС сорі за офтоп але цікаво що ця дівчинка хотіла знайти в тих настройках.

ХЗ, мені самому це цікаво...як туда ще добралася :)

..поїде вона до Жені, я думаю... :rolleyes:

Опубліковано

Дійсно що це дасть, якщо відключили сам відеоадаптер,

зображення небуде на будь якому моніторі підключеному до цього адаптера.

деякі відеокарти в ноутах в диспетчері задач відображаються як 2 незалежних пристрої. один для виводу на матрицю, один для виводу на зовнішній монітор.

таке бачив вкрай рідко, але якшо варіант був, тим більше перевірити його це просто тицьнути 2 клавіші - то чому б було і не спробувати?:)

Опубліковано

Був схожий випадок, прийшлось перевстановити вінду, але тоді був повним ламєром який нещодавно навчився переустановлювати віндовс.

Опубліковано

вимкнено сам пристрій.

І достукатися туди якось нен виходить..

буду колупатися.

Спробуй всліпу покроково повторити дії на клавіатурі, щоб включити відяху, паралельно роблячи це на робочому компі. Колись так в телефонному режимі знайомому включали відяху.

Був схожий випадок, прийшлось перевстановити вінду, але тоді був повним ламєром який нещодавно навчився переустановлювати віндовс.

як познавательно...

Опубліковано

вимкнено сам пристрій.

І достукатися туди якось нен виходить..

буду колупатися.

Спробуй всліпу покроково повторити дії на клавіатурі, щоб включити відяху, паралельно роблячи це на робочому компі. Колись так в телефонному режимі знайомому включали відяху.

як познавательно...

і так я пробував...в мене щось не вийшло! Може Женя щось магічне зробить.. :rolleyes:

Опубліковано

От склав покроково як добратись і увімкнути відаху

ПКМ (головне попасти на "робочий стіл", а не на якийсь ярлик), стрілка вверх, ентер, ктрл+таб (4 рази, бажано зробити паузи по декілька секунд), таб (3 рази), ентер, ктрл+таб, ентер, таб, стрілка вниз, таб, ентер, таб (2 рази), ентер, таб, ентер. Ніби все.

Опубліковано

Покуривши не один десяток форумів - зрозумів. Вирішення одне саме просте - перевстановити вінду.

Є складніше - інтегрувати якось в систему троян чи Тів*ювер, чи радмін прописати ІР чи взнати ІД тімв*ювера... щоб достукатися до екрану і вмикнути все, що потрібно.

дуууже складно, довго і не виправдано.

Було прийнято рішення (хазяйкою) перевстановити вінду. Бекапи пороблені, вінда перевстановлена - хазяйка працює. :) Нотік теж.

Доречі -Bambaclay, достав туди ще 512 Озу, і постав Він7. Все буде працювати чудово.

Опубліковано

Покуривши не один десяток форумів - зрозумів. Вирішення одне саме просте - перевстановити вінду.

Є складніше - інтегрувати якось в систему троян чи Тів*ювер, чи радмін прописати ІР чи взнати ІД тімв*ювера... щоб достукатися до екрану і вмикнути все, що потрібно.

дуууже складно, довго і не виправдано.

Було прийнято рішення (хазяйкою) перевстановити вінду. Бекапи пороблені, вінда перевстановлена - хазяйка працює. :) Нотік теж.

Доречі -Bambaclay, достав туди ще 512 Озу, і постав Він7. Все буде працювати чудово.

Мій спосіб - самий дієвий :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...