Перейти до змісту

Проблема з інтернетом.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зіткнувся я ось з такою проблемою. Періодично пропадає зв'язок з інтернетом на 2-3 секунди а потім знову з'являється як ніби нічого не було. Це дуже замітно в іграх. Коли граєш КС ти тупо завісаєш на цей час, а потім продовжуєш гру, в Л2 просто вибиває "Соединение с сервером прервано". І не можу зрозуміти де саме проблема, в ком'ютері чи в провайдері.

Опубліковано

Та це не від гри залежить. Коли кс вісне то і зв'язок у скайпі пропадає. Таке відчуття що 3 секунди в мене взагалі інтернету немає.

Опубліковано

Зіткнувся я ось з такою проблемою. Періодично пропадає зв'язок з інтернетом на 2-3 секунди а потім знову з'являється як ніби нічого не було. Це дуже замітно в іграх. Коли граєш КС ти тупо завісаєш на цей час, а потім продовжуєш гру, в Л2 просто вибиває "Соединение с сервером прервано". І не можу зрозуміти де саме проблема, в ком'ютері чи в провайдері.

тут обговорювали і ще в одній темі, але її знесли :rolleyes:

ну і ключова фраза

Це не чудо. Це тимчасовий костиль.

Після 10того числа, проблема вирішена перманентно.

Опубліковано

DG.

Спробуй вимкнути торент і повбивати вірусню.

Спеціально переставляв Windows, не помогло.

тут обговорювали і ще в одній темі, але її знесли :rolleyes:

ну і ключова фраза

Це не чудо. Це тимчасовий костиль.

Після 10того числа, проблема вирішена перманентно.

Ще б сказали 10-го числа, якого місяця, і бажано року!:))))

Опубліковано

Це вже починає виводити. Вже 11-те число а проблеми все ті ж самі. Пограти якісь ігри не реально.

• Адміністратори
Опубліковано

Це вже починає виводити. Вже 11-те число а проблеми все ті ж самі. Пограти якісь ігри не реально.

Глобальна, проблема вже вирішена.

А тобі бажаю зателефонувати в сапорт і залишити заявку.

Толково пояснивши суть проблеми, спеціально обучені мужики допоможуть вирішити.

Опубліковано

Глобальна, проблема вже вирішена.

А тобі бажаю зателефонувати в сапорт і залишити заявку.

Толково пояснивши суть проблеми, спеціально обучені мужики допоможуть вирішити.

Дзвонив я до них. Сказали що треба везти їм модем на перевірку, хоча не знаю коли я знайду час до них з'їздити. А можна якось самому його перевірити. Можливо є якісь програми?

Опубліковано

Може бути ще одна проблема, трояни! Тільки де взяти прогу для них?

Якщо потрібно "проти них", то спробуй це, а взагалі можна перебити вінду і поставити ліцензійний антивір та обмежити відвідування "сумнівних" сайтів.

Опубліковано

Рекомендую Trojan remover - не раз виручав коли nod32 + cureit! нічого не бачили.

Опубліковано

Якщо АДСЛ, то ще давно казали і я сам писав, попробуй або виключити торрент або зменшити максимальну кількість з'єднань. І ще глянь half-open програмка для збільшення кількості напіввідкритих з'єднань по замовчуванню у вінді їх усього 10. Після цього усього якщо не помогло, можеш вести в ДГ

Опубліковано

Якщо АДСЛ, то ще давно казали і я сам писав, попробуй або виключити торрент або зменшити максимальну кількість з'єднань. І ще глянь half-open програмка для збільшення кількості напіввідкритих з'єднань по замовчуванню у вінді їх усього 10. Після цього усього якщо не помогло, можеш вести в ДГ

Торент не включений.

Опубліковано

Рекомендую Trojan remover - не раз виручав коли nod32 + cureit! нічого не бачили.

Можливо програма і добра, але не можу її найти безкоштовною.

Опубліковано

Можливо програма і добра, але не можу її найти безкоштовною.

наприклад, тут

Опубліковано

І так, я переставив Windows і форматнув вінчестер, возив модем на Дата Груп але через те що в ньому збились настройки. А проблема то залишилась.

Опубліковано

Була подібна проблема,пробував дзвонити а ніхто трубки не бере. Все пройшло як нежить - саме собою.

Провайдер Укртелеком.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...