Перейти до змісту

Интервью Лукашенко Вашингтон Пост

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Телевизионная версия интервью Президента Беларуси Александра Лукашенко газете «The Washington Post» 28 февраля 2011 года.

В общей сложности главе государства было задано несколько десятков вопросов, которые касались внутренней и внешней политики, особенностей экономической и политической ситуации в Беларуси.

Aмериканцам показали американскую демократию. Только открытый рот у корреспондента. Показано по национальному телевидению (ОНТ) 05 марта 2011 г. После чего сайт телеканала ОНТ на территории США заблокирован.

Опубліковано

Порівняно з цим убогим колхозніком я навіть яниковоща і табачніка поважаю більше.

А ти цікавився як в його "колхозі" живеться, яка там економіка, дороги, що з тими самими колхозами у них робиться, скільки вартує та сама розтаможка ввезеного авто і т.д. Порівняй з нашим станом речей і проаналізуй.

Опубліковано

Порівняно з цим убогим колхозніком я навіть яниковоща і табачніка поважаю більше.

Аргументуйте, плз. Як на мене - все правильно сказав. Ще більше почав його поважати після цього інтревью.

І, як очікувалось, в перекладі в газеті вийшло вже порізане інтервю, де не згадуються навідь досить гострі питання про вікілікс на базу Гуантанама.

Або про передачу ядерної зброї?

Про що це говорить?

Опубліковано

А ти цікавився як в його "колхозі" живеться, яка там економіка, дороги, що з тими самими колхозами у них робиться, скільки вартує та сама розтаможка ввезеного авто і т.д. Порівняй з нашим станом речей і проаналізуй.

http://www.gazetaby.com/?sn_arx=1&sn_cat=34

Опубліковано

Зате в нас просто чудо-країна, і в нас і інвесторів вагон і заводи працюють в повний профіт :smile-zachot:

Завість взагалі погана якість!

Батька диктатор, але не такий як Путін.

Опубліковано

В чужім оці і порошину бачиш, а в своїм і поліна не примічаєш.

Опубліковано

А чи не навпаки?

Я не ідеалізую ні одних ні інших

Опубліковано

Тобт ти згоден за дороги і ковбасу продати душу?

Це по сути те саме що лохторат януковіча - правда одна відмінність, лохократ януковіча кинули (і будуть кидали надалі) а лукашенко типу ні )

Крім того, є думка, що там так би було і без лукашенкі, просто білоруси дуже акуратний народ.

А в білорусів хтось питав "чи такий страшний чорт, як його малюють"?

Дуже погано відзвиваються про луку, розумні люди з білорусі.

Оце хотіння сильної руки... Воно ні до чого хорошого не приводить.

Опубліковано

А чи не навпаки?

Я не ідеалізую ні одних ні інших

Ці дебати можна продовжувати безкінечно

Тобт ти згоден за дороги і ковбасу продати душу?

Це по сути те саме що лохторат януковіча - правда одна відмінність, лохократ януковіча кинули (і будуть кидали надалі) а лукашенко типу ні )

Крім того, є думка, що там так би було і без лукашенкі, просто білоруси дуже акуратний народ.

А в білорусів хтось питав "чи такий страшний чорт, як його малюють"?

Я незгоден з тим що гонять на нього, в порівнянні з нашими останніми президентами він набагато кращий менеджер

Опубліковано

Ти ось тут, я так зрозумів, возхваляєш Грузію

Досвід Грузії або які реформи нам потрібні

а по ссилці що вище, я так розумів, показав мінуси Білорусії, так скрізь є мінуси, треба брати краще і втілювати в життя, все давно уже видумано, копіюй і впроваджуй тільки.

Опубліковано

Статус "розумних" ти їм надаєш через погані відгуки про Лукашенко? Ті кого Лукашенко влаштовує, а таких багато, по-твоєму, - дурні? Бо щось я з білорусами спілкувався, теж ніби не дурні, але, так як ми про Януковича, ніхто з них про свого бацьку не відзивався.

Опубліковано
але, так як ми про Януковича

Поїдь на схід, почуєш багато доброго про яника, а ще більше про сталіна, а на додачу (якшо швиденько не перемтнішся на російську) взнаєш цікаву інформацію про вуйок та бендеровців ;)

Опубліковано

Поїдь на схід, почуєш багато доброго про яника, а ще більше про сталіна, а на додачу (якшо швиденько не перемтнішся на російську) взнаєш цікаву інформацію про вуйок та бендеровців ;)

Я тобі про Лукашенка говорю, я не бачив жодного білоруса, а їх в мене (як клієнтів) було багацько і з всієї Білорусі, щоб хоч один відізвався про Лукашенка як ми про Януковича.

Опубліковано

Зате в нас просто чудо-країна, і в нас і інвесторів вагон і заводи працюють в повний профіт :smile-zachot:

Завість взагалі погана якість!

Батька диктатор, але не такий як Путін чи Яник.

Опубліковано
Как живут в Беларуси. часть 1

Как живут в Беларуси. часть 2

москвіч приїхав в білорусь як заповідник совка. Все те, що він описав хорошого (доброта, відносна - порівняно з москвою чистота, назви магазинів і т.п), відноситься в більшій мірі до самих якостей народу а ніяк не батьки. Я особисто не побачив особисто ніякого аргумента. Совок совком. Порівняно з сільскою польщею - небо і земля. Ніякої Європою і не пахне.

Гарним тоном вважається в каментах похвалити батьку і поругати медвепутів. Незрозуміло тільки чому ви переймаєте ці, чисто московські повадки, та ще й запізненням у декілька років. Але справа ваша.

Опубліковано
отут ти мене просто випередив

у нас, на жаль, забагато таких от "розумних" які банально заробляють, терзаючи країну;

кому чим гірше - тим краще.

илітота, основна функція якої - гнати та існуючу владу якою б вона не була)

москвіч приїхав в білорусь як заповідник совка. Все те, що він описав хорошого (доброта, відносна - порівняно з москвою чистота, назви магазинів і т.п), відноситься в більшій мірі до самих якостей народу а ніяк не батьки. Я особисто не побачив особисто ніякого аргумента. Совок совком. Порівняно з сільскою польщею - небо і земля. Ніякої Європою і не пахне.

а що, Європа - це панацея від всіх бід? чи в білоруському селі гірше ніж в польському?

Опубліковано
Как живут в Беларуси. часть 1

Как живут в Беларуси. часть 2

Гарним тоном вважається в каментах похвалити батьку і поругати медвепутів. Незрозуміло тільки чому ви переймаєте ці, чисто московські повадки, та ще й запізненням у декілька років. Але справа ваша.

Да!!! Народ сам і дороги построїв і колгоспи та сільке гасподарсто зберіг, а наш народ чогось нехоче строїти дороги та колгоспи.

Це нам до сільської полщі це срати і срати, а в них то якраз скоріше європою попахує.

Опубліковано

в нас не буде так як в білорусі, і в першу чергу тому, що януковіч ставленик великої олігархії

він залежить він них навіть більше ніж будь який інший президент

чи в білоруському селі гірше ніж в польському?

Гірше.

Опубліковано

Щоб порівнювати польске (не кажу вже про німецьке)село з білоруським, треба їх хоча б раз побачити.

До речі литовці називають білорусів- балтороси, тобто балтороси такі чуйні як словяни і таки дисципліновані як балтійці.

Це дуже відрізняє їх від нас.

Ну а на рахунок закидів Луки штатам, щр в них одна демократія для одних і інша для других, так і кожен з нас по одному відноситься до одних людей , і зовсім по іншому до других.

Чи одинаково ви ставитесь до

-психів

-збоченців

-фанатиків сметників

-звичайних людей

- близьких нам людей?

Звичайно ж по різному.

В луки з народом проста угода- він дає їм прожитковий мінімум, а вони не лізуть у його керування державою.

От лише , що станеться з людьми, які відвикли самі про себе думати, коли бацьки не стане?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...