Перейти до змісту

Собачник атакує стипендіїї)

Plutos1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

«Бутафорська» Всеукраїнська студентська рада при Міносвіти, яка проходила в Києві 25-26 лютого, підтримала… скасування стипендій студентам. Стипендії пропонується виплачувати лише студентам-пільговикам, а також у вигляді академічного заохочення та за наукові досягнення.

Поки Янукович під заготовлену заздалегідь фонограму гіпнотизував громадян України звітом про перші роковини перебування при владі, його підлеглі затіяли чергову чорну справу – цього разу руки горе-реформаторів вчепилися у горло студентам, йдеться у заяві.

«Опозиція» вимагає від режиму Януковича негайно відмовитися від таких антисоціальних планів і публічно дати чіткі гарантії того, що стипендії усім студентам «бюджетникам» будуть не просто збережені, але й істотно збільшені. А Також закликають студентство не мовчати. “Тільки активною позицією вони зможе відстояти плани режиму Януковича фактично скасувати стипендії”.

Навіть у часи світової економічної кризи, йдеться в заяві,виплачувалася стипендія студентам, а їхнє останнє істотне збільшення відбулося в 2008 році за ініціативи уряду Тимошенко.

Натомість, за рік свого президентства Віктор Янукович не виконав своєї головної виборчої обіцянки, даної студентам під час президентських виборів - забезпечити 75% державне замовлення у ВНЗ України. Виконання цього пункту програми Януковича дивним чином обернулося у скорочення державного замовлення на 42% в 2011 році.

tabachnik-fuck-off.jpeg

Опубліковано

читав нещодавно, що в Росії теж хотіли відмінити стипендії, типу "студент - іди працюй, мінімальну зарплату можна отримувати без проблем" %)

Табачник ще більше підштовхує молодь до виїзду за кордон <_<

Опубліковано

Студенту, щоб виконати в повному обсязі всю ту хрєнь, яку на стаціонарі задають, дня і ночі не вистачить. А якщо ходити на роботу і ніфіга не вчитись, то заробленої мінімальної зарплати не вистачить, щоб платити викладачам за заліки-курсаки-екзамени. Так що дійсно, наш уряд створює всі умови, щоб молодь покидала країну.

Опубліковано

Та ви шо мало б**ть, потрібно відмінити взагалі державні місця і зробити освіту по 15000... Як такого га*до*а ще не замовили??? Кіллери ви де????

Опубліковано

Не ризикнуть. Навіть "такі" рішення прийняті на "таких" студентських радах вже епікфейл.

Опубліковано

Ну це і не так страшно.

А чого ви всі так в нього вцепились ?

Коли я вчився стипендія була тільки тим в кого середній бал >4 і становила 9.56 грн.

Опубліковано

Ну це і не так страшно.

Коли я вчився стипендія була тільки тим в кого середній бал >4 і становила 9.56 грн.

У мене в групі "Державники" отримують ~ 600 Грн. різницю замічаєш коли ти вчився, і коли я?

Опубліковано
Ну це і не так страшно.

в мене на першому курсі перший семестр стипендія була (тоді всім давали) 43 гривні. а наступного її вже підняли до 130. і постійно поки вчився платили її тільки тим в кого бал був >4, уяви собі)))

а зараз +500 гривень на місяць для студента то непогані гроші, особливо якщо сам не з міста.

Опубліковано

...500 гривень на місяць для студента то непогані гроші, особливо якщо сам не з міста.

це ми студенти любимо називати "ХАЛЯВА" :D

Опубліковано

Коли відмінят стіпуху, то 90% студентів покладе [censored] на пари: хтось піде на роботу, хтось буде бикувати по підїздах, остальні вернуться в село і будуть грязь місити :angry:

Опубліковано
Ну це і не так страшно.

в мене на першому курсі перший семестр стипендія була (тоді всім давали) 43 гривні. а наступного її вже підняли до 130. і постійно поки вчився платили її тільки тим в кого бал був >4, уяви собі)))

а зараз +500 гривень на місяць для студента то непогані гроші, особливо якщо сам не з міста.

Я згоден.

Але халяви не буде, вища освіта в усьому світі дорога річ.

Там студенти беруть кредити на навчання, але і є система грантів.

В нас 70% студентів вчиться тільки заради диплому, а факультети на кшталт економічних - профанація 100%

Опубліковано
Коли відмінят стіпуху, то 90% студентів покладе [censored] на пари: хтось піде на роботу, хтось буде бикувати по підїздах, остальні вернуться в село і будуть грязь місити

а ще будуть люди, які підуть на мітинг до Києва, і, я впевнений, що вони будуть не тільки з Луцька

В нас 70% студентів вчиться тільки заради диплому, а факультети на кшталт економічних - профанація 100%

маю купу знайомих, які клали болт на вищу освіту, після ПТУ або перший 1-2 курсів ішли на роботу і зараз не жаліються що не мають диплома.

Опубліковано

В мене в групі є пару таких, хто вже має підготовлене міцсе на хорошій роботі і їм всеодно на учобу.

Коли відмінят стіпуху, то 90% студентів покладе [censored] на пари: хтось піде на роботу, хтось буде бикувати по підїздах, остальні вернуться в село і будуть грязь місити

а ще будуть люди, які підуть на мітинг до Києва, і, я впевнений, що вони будуть не тільки з Луцька

звичайно такі будуть, але навряд що зміниться

Опубліковано

Я то вже закінчую навчання і мене подальші ситуації не стосуватимуться. Але якби я був на першому-третьому курсі, і відмінили б стипендію, або лише давали її ти в кого сер. бал - 5, пішов би мітингувати, чи інші радикальні методи. Але, навчання би не закінув. Мені диплом важливіший ніж стипендія.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...