Перейти до змісту

Модернізація стандартного кулера

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дана фотка вже стара, кожух тримається відмінно на канцелярській резинці і північнику, білі дроти які схожі на коаксіал це від кулера, просто такий "виепон" для провода. В загалі скажу включи фантазію і все вийде на ура.

post-11171-0-27930900-1299295814_thumb.j

Опубліковано

І ше питання до загалу: от дивлюсь на фото в 16 пості і бачу - з трьох кулерів тільки боксовий по периметру нічого не має. Може так задумано? Поясніть хто знає...

Не зрозумів :blush:

Опубліковано

варіант, але:

post-118-0-80344500-1299064349_thumb.jpg

І матеріал я б приклеїв по колу до радіатора на двосторонній скотч.

Потоків від вентилятора вистачатиме:

post-5408-0-48693300-1299339122_thumb.jp

Опубліковано

HWman, є таке рішення:

та ну його "самопал" цікавіше і безкоштовно в моєму випадку... хоча що буде стояти саме кріплення без радіатора і кулера?

Опубліковано

хоча що буде стояти саме кріплення без радіатора і кулера?

Радіатор цей взагалі на 478 сокет.

Ну... а навіщо він мені? Окремо купити не можна?

Опубліковано

І ше питання до загалу: от дивлюсь на фото в 16 пості і бачу - з трьох кулерів тільки боксовий по периметру нічого не має. Може так задумано? Поясніть хто знає...

Не зрозумів :blush:

Поясню: чому всі кулери по периметру мають пластикову циліндроподібну "рамку", а боксові - ні? Судячи з першого посту саме так його (боксовий) і проапгрейдили, правда продовжили циліндр на радіатор.

2HWman: все-таки зняв коридор, як я і здогадувався)))... чому?

з приводу поста №30, там де фоткі залмановських рішень - для розділу "очумєлиє ручкі" (дарма шо переїхали в "технічний") актуально конструкцію зробити з старого радянського конструктора , ось такого:

Опубліковано

На питання чому без рамки скажу бо це інтел, коридор я зняв тікі шоб сфоткать і все. Дякую за ідею конструктора, візьму до уваги. ато проволочка не влаштовує в деяких аспектах.

Опубліковано

Хоча є маленьке пристосування для інтеловського бокса

post-11171-0-78546100-1299356949_thumb.j

в продовження очумєлих ручок - твоє пристосування здаля нагадало одноразовий стаканчик)))

Опубліковано

Хоча є маленьке пристосування для інтеловського бокса

post-11171-0-78546100-1299356949_thumb.j

в продовження очумєлих ручок - твоє пристосування здаля нагадало одноразовий стаканчик)))

це не моє пристосування, воно давно вже було я просто показав тобі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...