Перейти до змісту

Что посмотреть?

Arden

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

truegirt.png

Щойно переглянув, всім раджу.

Жилєзна хватка 2011

брати Коени знову зняли хороше кіно)

Спілберг звісно вміє вложитись в проект)

хороша історія без соплів і видумок, як було написано в книзі так і зняли

Бріджес фантастично зіграв а от Деймон на його фоні загубився...Золоту малину йому за цю роль)

Опубліковано

i4a68d18c43270.jpg

Соліст / Солист / The Soloist (2009)

Жанр: Драма, Мюзикл, Биография

Режиссер: Джо Райт

О фильме: Натаниэль Айерс – бесталанный бесприютный арфист, нездоровой шизофренией, кой грезит играться в концертном зале Уолта Диснея...

Від себе:

Нормальне кіно, можна разок глянути :)

Опубліковано

3586136.jpg

Неизвестный 2011

або сага про Борна чуть переписана і трохи підсолоджена. Спочатку думав що буде щось на кшалт паранормального але вийшло все до сміху банально...

Дивитись любителям гри Нисона або любителям заплутаних детективів

Опубліковано

1294051712_85d55ac7-4fd1-4594-8300-0149ed080191.jpg

Пол 2011

Одна з кращих комедій 2011 року) Славна британці Пег і Фрост знову збацали славний фільмец.

Дивитись всім обовязково!

Опубліковано

Появился в хорошем качестве фильм Paul.

Правда не могу найти украинский дубляж...

прикалуїся? це називається було? :sq_ye:

написав враження від фільму щоб легше було орієнтуватись що дивитись і чи дивитись а не просто "вийшло уже"

Опубліковано

Останнє, що дивилась

Социальная сеть / The Social Network

s32376285.jpg

Не шедевр, але досить непогано. Фільм про створення соціальної мережі — Facebook, але разом з тим про успіх, про стосунки між людьми.

Опубліковано

Да тут багато чого було, той самий "Неизвестный", вже пару раз.

Треба або відділити відгуки-рецензії в окрему тему або миритись з тим що є. Але якщо вже було то не варто заново постити постер чи посилання на Кінопоіск, а робити типу як у пості №381 або №347. Тобто окремо оголошення що щось вийшло в хорошій якості і окремо (або й разом) те що переглянув і раджу, відгук. Якось так.

upd

І якщо ця тема така популярна то варто щоб модери приділяли їй більше уваги :rolleyes: , бо тут потрохи починається срач. Багато хто з дописувачів ніби й не читали топстарт.

Предлагаю в этом топике выкладывать названия фильмов (новинок), которые доступны для скачивания в хорошем качестве и дубляже. Ссылка на фильм - по желанию.

Взагалі про рецензії чи відгуки не йдеться)

А поговорити про кіно можна і в окремій темі.

Опубліковано

(HD, дубляж)

40ca4b3.png

Сумашедшая езда 2011

ох і трешак, ще трохи і Кейдж скотиться до рівня Куби Гудінга....

муть повна + ще раз переконуюсь що чим новіше кіно тим більше на нього закриває очі цензура...

Скоро голі баби і матюки будуть невід"ємною частиною Галівудфільмс

Адекватним людям дивитись не варто а тим хто любить трешак + нинішню гру Кейджа можна)

Опубліковано

Взагалі про рецензії чи відгуки не йдеться)

Рецензії почав я писати щоб знали що чекати від даного фільму

А поговорити про кіно можна і в окремій темі.

А нащо форум засирати темами дубляжами? Взагалі вважаю що дана тема, тобто

Предлагаю в этом топике выкладывать названия фильмов (новинок), которые доступны для скачивания в хорошем качестве и дубляже. Ссылка на фильм - по желанию.

є абсурдом, коли можна зайти на любий сайт і натиснути новинки і буде щастя.

Тому пропоную трохи змінити напрямок теми від тої яка була прописана ТС, і судячи з останніх постів людям більш подобається такий розвиток теми...

Без обід ТС

Опубліковано

Без обід ТС

Я тоже поддерживаю такой подход :)

Только то что уже было, пропускаем ;) А дальше (по желанию) отвечаем в формате:

Название фильма (год)

Постер (по желанию)

Ссылка (по желанию)

Описание или рецензия.

Опубліковано

Только то что уже было, пропускаем

це як?

та ладно, зараз буде купа цитат в цитатах.

я подивився сьогодні фільм, завтра ще хтось а там і третій, не будуть ж вони постити цитати в цитатах...

Нормально буде, тільки писати свій опис а не стянутий з кінопоіска

Опубліковано

Только то что уже было, пропускаем

це як?

Если уже кто-то писал о каком-то фильме, а кто-то другой глянул его только сейчас, то еще раз о нем писать не стоит, ИМХО.

Опубліковано

Тема більше для моніторингу і повтори не є добре.

P.S. Якщо обговорювати якийсь фільм, то йому потрібно приділяти окрему тему, ато буде плутанина.

Опубліковано

ну чому ж фільм, от хоче людина поділитися враженням від побаченого і писати тут але в строгому порядку

Название фильма (год)

Постер (по желанию)

Ссылка (по желанию)

Описание

і нам порекомендувати "Что посмотреть В хорошем качестве..." і заінтригувати цим більше глядачів для перегляду

"Что посмотреть" і про що воно таксказать

Опубліковано

Ja_chetvertyj_i_am_number_four_2011.jpg

Я – Четвертый 2011

Як мені надоїли ці фальшиві американські понти, ну чого вони з себе таких крутяків строять?

Фільм варто дивитись лише через специфекти в кінці фільму які любязно прикупив Майл Бей)

1300190348_0005_500.jpg

Исчезновение на 7-й улице 2010

Особисто мені фільм сподобався, давненько я такого не бачив... Сюжет на дві сторінки а як то прийнято в Галівуді на фільм підійшло)

Раджу переглянути фанатам "Я легенда", "Я омега", "Мгла" або просто любителям полоскотати нерви перед сном)

Опубліковано

1303242481_45320.jpg

Ханна. Совершенное оружие 2011

сам фільм так собі і сюжет не тяне на такий бюджет, мабуть основні баблоси пішли на сундрек.Доречі він дійсно хороший, хто зацікавився - ссилко

Serpico.jpg

Серпико 1973

олд скул від Аль Пачіно) Фільм про чесного поліцейського який бориться з корупцією в рідних лавах) Простий незамислуватий сюжет + очікувана розвязка

a_08987f83.jpg
Опубліковано

Люди Икс: Первый класс / X-Men: First Class (2011)

dirt_500.jpg

Описание: Фильм нам расскажет о том, как сформировались профессор Ксавье и Магнито, о процессе основания школы Ксавье для детей-мутантов и, наконец, о том, что же произошло между двумя закадычными друзьями и почему они расстались.

Перевод: Профессиональный (дублированный) / Лицензия :excl:

P.S. Смотрим ;)

Опубліковано

прикольні фільми люблю такі.чекаю ще в цьому році має вийти silent hill2

Ja_chetvertyj_i_am_number_four_2011.jpg

Я – Четвертый 2011

Як мені надоїли ці фальшиві американські понти, ну чого вони з себе таких крутяків строять?

Фільм варто дивитись лише через специфекти в кінці фільму які любязно прикупив Майл Бей)

1300190348_0005_500.jpg

Исчезновение на 7-й улице 2010

Особисто мені фільм сподобався, давненько я такого не бачив... Сюжет на дві сторінки а як то прийнято в Галівуді на фільм підійшло)

Раджу переглянути фанатам "Я легенда", "Я омега", "Мгла" або просто любителям полоскотати нерви перед сном)

Опубліковано

Люди Икс: Первый класс / X-Men: First Class (2011)

dirt_500.jpg

Описание: Фильм нам расскажет о том, как сформировались профессор Ксавье и Магнито, о процессе основания школы Ксавье для детей-мутантов и, наконец, о том, что же произошло между двумя закадычными друзьями и почему они расстались.

Перевод: Профессиональный (дублированный) / Лицензия :excl:

P.S. Смотрим ;)

рекомендую до перегляду, але тільки у кіно. скористайтесь можливістю, поки така ще є. чудова екранізація коміксу від Марвел. цікавий, стильний, динамічний, з гарним саундтреком, чудовою грою акторів та класною режисурою Метью Вона ("Великий куш", "Зоряний пил", "Піпець") фільм

Опубліковано

дивитись тим хто не бачив перші 3 частини))

тому що після перегляду їх в цьому фільмі бачиш стільки ляпів і нестиковок... :smile3:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...