Перейти до змісту

Косплей. Фотограф і дівчина pro100 super.

VeryFate

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вступ, но ліріка.

Порвало малость, неадекват пости гавнофотографоф - "Я многа денег вбухал, рукі іс жопи, корміть детей нада, заказивайте у меня фото". Пріцельно -> 2 makdot і прочая легкі баблішкі фотографірующа, без абід. Ваши пости о тяжолой жізні-будні фотомастера ніочом. Треніруйте рукі-глаз, єсть талант ? - нот проблем, а єслі нема...чітайом ніже і питайомса мну і сообществу памоч достіч гармонії і резонансу души і тела. Ізвініте за падонк сленг, олдшкул с удавом сложно іскореніть.

Як мающий власний смак і погляд на речі, ІМХО тіпа. Пробившим кригу цинічного погляду на речі є фото. Своїми шедеврами нема потреби ділитись. Відсутність техніки (плівковий Кодак 12 річний десь лежить), кривих рук та часу ось причина чому в памяті моменти коли дуже жалкував про відсутність фотоапарата. Та то пусте ^_^, не все коту масляне.

Тіло теми. Причина створення.

Буває серфінг лишає збережені власноруч картінко. Скріпт мій, запускаючий пару консолів, клієнта бази і картінко на робочий стіл Кросі сьогодні дав збій :huh: . Не біда зима закінчується і такий валпаперс пора було б змінити (Forest.jpg).

Порискавши серед таких собі інтуітивних "А збережи це" надибав лисичку :g05: , фанату аніме та користувачу історичного lolifox 0.3.2 (браузер for Animefun Firefox або Mazilla, кому як зрозуміліше) очень сподобалось . К слову вкогось з форумчан аватарка як і фото присвячені аніме Spice and wolf (Волчіца і пряності)

Но ось біда, розширення то децкоє для робочого столу, тільки на йаМобілко ще зійде :angry2:. Нетривалий пошук привів до майже оригіналу, маю надію першоджерела

ee1e0404a9d6.jpg

476d33ea0592.jpg

Не я перший бажаючий більший розмір фото, відповідь однозначно невтішна.

Чертовски здорово!

А можно попросить ссылку на фотографии в большом разрешении - совсем-совсем понравилось.

Химурка ,Мадлакс сорре, но настолько большие я даю только или косплееру, или высылаю на фотокосплей,на фесты.

мне не хочется,чтобы потом это оказалось где-то еще, как получилось с эстер....

поэтому извините.

А жаль :( .

Розумію причину, не дати можливість комусь допомогти несвідомо заробити на чужих фото, праці для задоволення власного я.

Навскідку ще пару фото, учітца у мастеров постановкі світла, моделі і рук. Хочу ще...

The_Space_Between_by_behindinfinity.jpeg

16215ca4e1221.jpeg

TB_Komm_Nie_Zuruck_by_love_squad.jpeg

DPP_0082web.jpeg

_MG_4529web.jpeg

all001j.jpg

861a98d2ddd8.jpg

Опубліковано

ахаха)))2 Deemon: розсмішив чес слово)!сорі за флуд

В такой теме флуд выглядит, как трезвые мысли в самую суть :D

Опубліковано

цікава тема, але ще раз поясню топік старетру і всім іншим - моя тема про те чому так дорого беруть фотографи була не як мійкрик душі і бажання заробити легких бабліщ, як ту твиражається автор. це просто виклав те що знайшов у мережі і мені було цікаво почитати, а головне було цікаво почитати наступне обговорення між фотографами яке можна було глянути відкривши джерело.

про свій рівень я знаю - мені рости й рости, намагаюсь робити це, іноді виходить краще, іноді ні. те що викладаю фоток багато - е не означає що хвалюсь, а чекаю критику і зауваження, щоб бачити на що більше звертатти увагу, а на що ні. і за які я вдячий усім хто їх пише.

Опубліковано

madkot, неясно чего ты оправдываешься. если Зиберс тебе отсыпет того, что курит сам, то ты однозначно станешь вторым Бобом Кларком. но это как барбитура - мышца отрастет, а %уй отвалится :smile3:

Опубліковано

Вступ, но ліріка. Порвало малость, неадекват пости гавнофотографоф - "Я многа денег вбухал, рукі іс жопи, корміть детей нада, заказивайте у меня фото". Пріцельно -> 2 makdot і прочая легкі баблішкі фотографірующа, без абід. Ваши пости о тяжолой жізні-будні фотомастера ніочом. Треніруйте рукі-глаз, єсть талант ? - нот проблем, а єслі нема...чітайом ніже і питайомса мну і сообществу памоч достіч гармонії і резонансу души і тела. Ізвініте за падонк сленг, олдшкул с удавом сложно іскореніть.Як мающий власний смак і погляд на речі, ІМХО тіпа. Пробившим кригу цинічного погляду на речі є фото. Своїми шедеврами нема потреби ділитись. Відсутність техніки (плівковий Кодак 12 річний десь лежить), кривих рук та часу ось причина чому в памяті моменти коли дуже жалкував про відсутність фотоапарата. Та то пусте ^_^, не все коту масляне.Тіло теми. Причина створення.Буває серфінг лишає збережені власноруч картінко. Скріпт мій, запускаючий пару консолів, клієнта бази і картінко на робочий стіл Кросі сьогодні дав збій :huh: . Не біда зима закінчується і такий валпаперс пора було б змінити (Forest.jpg).Порискавши серед таких собі інтуітивних "А збережи це" надибав лисичку :g05: , фанату аніме та користувачу історичного lolifox 0.3.2 (браузер for Animefun Firefox або Mazilla, кому як зрозуміліше) очень сподобалось . К слову вкогось з форумчан аватарка як і фото присвячені аніме Spice and wolf (Волчіца і пряності)Но ось біда, розширення то децкоє для робочого столу, тільки на йаМобілко ще зійде :angry2:. Нетривалий пошук привів до майже оригіналу, маю надію першоджерелаee1e0404a9d6.jpg476d33ea0592.jpgНе я перший бажаючий більший розмір фото, відповідь однозначно невтішна.

Чертовски здорово!А можно попросить ссылку на фотографии в большом разрешении - совсем-совсем понравилось.
Химурка ,Мадлакс сорре, но настолько большие я даю только или косплееру, или высылаю на фотокосплей,на фесты.мне не хочется,чтобы потом это оказалось где-то еще, как получилось с эстер....поэтому извините.
А жаль :( .Розумію причину, не дати можливість комусь допомогти несвідомо заробити на чужих фото, праці для задоволення власного я.Навскідку ще пару фото, учітца у мастеров постановкі світла, моделі і рук. Хочу ще...
The_Space_Between_by_behindinfinity.jpeg16215ca4e1221.jpegTB_Komm_Nie_Zuruck_by_love_squad.jpegDPP_0082web.jpeg_MG_4529web.jpegall001j.jpg861a98d2ddd8.jpg

Я понимаю что есть отдельные субкультуры,сленги и все такое, но там где люди общаются на обычном языке, то плиз пишите нормально. А то Ваша идея мне допустим, недошла.о чем речь вообще не понятно.и к чему эти фотографии???Выражайтесь лаконично.

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Ей чел, догонять нада то що прапустіл. А наразі глотай пиль с отстающіми. Мая ні панімать 4о ви там кріво пісать, мая іскать фото макс розширення, так фірштейн ?

• 1 місяць потому...
  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...