Перейти до змісту

Косплей. Фотограф і дівчина pro100 super.


VeryFate

Рекомендовані повідомлення

Вступ, но ліріка.

Порвало малость, неадекват пости гавнофотографоф - "Я многа денег вбухал, рукі іс жопи, корміть детей нада, заказивайте у меня фото". Пріцельно -> 2 makdot і прочая легкі баблішкі фотографірующа, без абід. Ваши пости о тяжолой жізні-будні фотомастера ніочом. Треніруйте рукі-глаз, єсть талант ? - нот проблем, а єслі нема...чітайом ніже і питайомса мну і сообществу памоч достіч гармонії і резонансу души і тела. Ізвініте за падонк сленг, олдшкул с удавом сложно іскореніть.

Як мающий власний смак і погляд на речі, ІМХО тіпа. Пробившим кригу цинічного погляду на речі є фото. Своїми шедеврами нема потреби ділитись. Відсутність техніки (плівковий Кодак 12 річний десь лежить), кривих рук та часу ось причина чому в памяті моменти коли дуже жалкував про відсутність фотоапарата. Та то пусте ^_^, не все коту масляне.

Тіло теми. Причина створення.

Буває серфінг лишає збережені власноруч картінко. Скріпт мій, запускаючий пару консолів, клієнта бази і картінко на робочий стіл Кросі сьогодні дав збій :huh: . Не біда зима закінчується і такий валпаперс пора було б змінити (Forest.jpg).

Порискавши серед таких собі інтуітивних "А збережи це" надибав лисичку :g05: , фанату аніме та користувачу історичного lolifox 0.3.2 (браузер for Animefun Firefox або Mazilla, кому як зрозуміліше) очень сподобалось . К слову вкогось з форумчан аватарка як і фото присвячені аніме Spice and wolf (Волчіца і пряності)

Но ось біда, розширення то децкоє для робочого столу, тільки на йаМобілко ще зійде :angry2:. Нетривалий пошук привів до майже оригіналу, маю надію першоджерела

ee1e0404a9d6.jpg

476d33ea0592.jpg

Не я перший бажаючий більший розмір фото, відповідь однозначно невтішна.

Чертовски здорово!

А можно попросить ссылку на фотографии в большом разрешении - совсем-совсем понравилось.

Химурка ,Мадлакс сорре, но настолько большие я даю только или косплееру, или высылаю на фотокосплей,на фесты.

мне не хочется,чтобы потом это оказалось где-то еще, как получилось с эстер....

поэтому извините.

А жаль :( .

Розумію причину, не дати можливість комусь допомогти несвідомо заробити на чужих фото, праці для задоволення власного я.

Навскідку ще пару фото, учітца у мастеров постановкі світла, моделі і рук. Хочу ще...

The_Space_Between_by_behindinfinity.jpeg

16215ca4e1221.jpeg

TB_Komm_Nie_Zuruck_by_love_squad.jpeg

DPP_0082web.jpeg

_MG_4529web.jpeg

all001j.jpg

861a98d2ddd8.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ахаха)))2 Deemon: розсмішив чес слово)!сорі за флуд

В такой теме флуд выглядит, как трезвые мысли в самую суть :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікава тема, але ще раз поясню топік старетру і всім іншим - моя тема про те чому так дорого беруть фотографи була не як мійкрик душі і бажання заробити легких бабліщ, як ту твиражається автор. це просто виклав те що знайшов у мережі і мені було цікаво почитати, а головне було цікаво почитати наступне обговорення між фотографами яке можна було глянути відкривши джерело.

про свій рівень я знаю - мені рости й рости, намагаюсь робити це, іноді виходить краще, іноді ні. те що викладаю фоток багато - е не означає що хвалюсь, а чекаю критику і зауваження, щоб бачити на що більше звертатти увагу, а на що ні. і за які я вдячий усім хто їх пише.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

madkot, неясно чего ты оправдываешься. если Зиберс тебе отсыпет того, что курит сам, то ты однозначно станешь вторым Бобом Кларком. но это как барбитура - мышца отрастет, а %уй отвалится :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вступ, но ліріка. Порвало малость, неадекват пости гавнофотографоф - "Я многа денег вбухал, рукі іс жопи, корміть детей нада, заказивайте у меня фото". Пріцельно -> 2 makdot і прочая легкі баблішкі фотографірующа, без абід. Ваши пости о тяжолой жізні-будні фотомастера ніочом. Треніруйте рукі-глаз, єсть талант ? - нот проблем, а єслі нема...чітайом ніже і питайомса мну і сообществу памоч достіч гармонії і резонансу души і тела. Ізвініте за падонк сленг, олдшкул с удавом сложно іскореніть.Як мающий власний смак і погляд на речі, ІМХО тіпа. Пробившим кригу цинічного погляду на речі є фото. Своїми шедеврами нема потреби ділитись. Відсутність техніки (плівковий Кодак 12 річний десь лежить), кривих рук та часу ось причина чому в памяті моменти коли дуже жалкував про відсутність фотоапарата. Та то пусте ^_^, не все коту масляне.Тіло теми. Причина створення.Буває серфінг лишає збережені власноруч картінко. Скріпт мій, запускаючий пару консолів, клієнта бази і картінко на робочий стіл Кросі сьогодні дав збій :huh: . Не біда зима закінчується і такий валпаперс пора було б змінити (Forest.jpg).Порискавши серед таких собі інтуітивних "А збережи це" надибав лисичку :g05: , фанату аніме та користувачу історичного lolifox 0.3.2 (браузер for Animefun Firefox або Mazilla, кому як зрозуміліше) очень сподобалось . К слову вкогось з форумчан аватарка як і фото присвячені аніме Spice and wolf (Волчіца і пряності)Но ось біда, розширення то децкоє для робочого столу, тільки на йаМобілко ще зійде :angry2:. Нетривалий пошук привів до майже оригіналу, маю надію першоджерелаee1e0404a9d6.jpg476d33ea0592.jpgНе я перший бажаючий більший розмір фото, відповідь однозначно невтішна.

Чертовски здорово!А можно попросить ссылку на фотографии в большом разрешении - совсем-совсем понравилось.
Химурка ,Мадлакс сорре, но настолько большие я даю только или косплееру, или высылаю на фотокосплей,на фесты.мне не хочется,чтобы потом это оказалось где-то еще, как получилось с эстер....поэтому извините.
А жаль :( .Розумію причину, не дати можливість комусь допомогти несвідомо заробити на чужих фото, праці для задоволення власного я.Навскідку ще пару фото, учітца у мастеров постановкі світла, моделі і рук. Хочу ще...
The_Space_Between_by_behindinfinity.jpeg16215ca4e1221.jpegTB_Komm_Nie_Zuruck_by_love_squad.jpegDPP_0082web.jpeg_MG_4529web.jpegall001j.jpg861a98d2ddd8.jpg

Я понимаю что есть отдельные субкультуры,сленги и все такое, но там где люди общаются на обычном языке, то плиз пишите нормально. А то Ваша идея мне допустим, недошла.о чем речь вообще не понятно.и к чему эти фотографии???Выражайтесь лаконично.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 11 місяців потому...

Ей чел, догонять нада то що прапустіл. А наразі глотай пиль с отстающіми. Мая ні панімать 4о ви там кріво пісать, мая іскать фото макс розширення, так фірштейн ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Зіберса не трогать! Хоча б я закрив топік і витер останні повідомлення, що не стосуються косплея.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

А ну тіха - я здесь опять, а комуто нікагда ніпанять...

Наваяв на хате для настроєнія.

post-6231-0-82580900-1332809206_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...