Перейти до змісту

ІМЕКС — шарашкіна кантора (ЗАЧЕПИЛО!)

aroma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Довожу до вашого відому.

Сьогодні знову принесли «Запрошення на виставку їхніх галімих дверей»

Мене вже це дістало (бо ходять постійно, а прохання не ходити ігноруються, мол нас багато і ми міняємось...)

Дзвоню в їхню кантору, шо в нас в Луцьку, з метою пояснити ситуацію і «відписатись» від відвідувань.

Оператор (дівчина): Алло

Я пояснюю в двух словах ситуацію.

Оператор: зараз, зачекате.

Бере трубку якийсь «неввічлевий парніша».

Пояснюю ситуацію, що так пол і так, ходять, просив щоб мою адресу вичеркнули зі списку і т.п... Недоговоривши до кінця він випалює мені буквально за 1 секунду щось типу: «Дякуємо, приймемо міри» і кидає трубку.

Я трохи в шоці.

Передзвонюю. Далі діалог мене вобще в ступор кинув:

Я: Ви чого трубку кидаєте?

Він: Ну я ж сказав, що приймемо міри

Я: Які міри?

Він: Ну, щоб до вас не заходили (!!!) Тут я взагалі просів, я ж йому свою адресу не казав взагалі, питаю

Я: Куда "до вас"?

Він: Ну туда, де ви живете.

Я: А де я живу?

Він: Ну, а я там знаю (!!!)

Я в загалі в культурному шоці. Це ж яка наглість в людини.

Далі він намагається спригнути з розмови, мол, все в порядку, люди ж різні до вас заходять, а це довзоляється ви ж розумієте і т।п. Я кажу, ви ж собі репутацію погану заробляєте (окрім галімих дверей) канторі ІМЕКС.

Він щось промичав у відповідь і кинув трубку.

Висновки:

1. Компанія ІМЕКС — це шарашкіна кантора, якщо в них працює такі «неввічлеві люди».

2. Дверей там я купувати як не хотів, то зараз ще більше не хочу (і не раджу)

Так, як ходити по квартирах не забороняється, так само і правду розказувати не забороняється.

Дописано: виправив характеристику того парніши, який зі мною розмовляв.

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Кажу проще, людину вже задрали ты що звонять він й на автоматі відповідає, думає з цим проблем не буде, якщо в офіс ходять зроби як я напиши великими буквами, що барижкам вхід заборонено, якщо до дому то постав кодовий замок на підїзд,

а на працівника гнати нетреба він такаж людина як й ти

Опубліковано

Не погоджуюсь.

Якщо кожен свою роботу буде робить на автоматі то шо тоді буде? Про який сервіс і ввічливість до клієнтів може бути мова?

Дзвонять? Задрали? Напевно, начальник в курсі справи. Нічого не міняє? Значить його не цікавлять ті, на кому він заробляє гроші.

Якщо керівництву так, то чого я не можу сказати те що думаю.

А на працівника я не гоню, може загрубо виразився... ну хай вибачить мене.

Опубліковано

Випадковий діалог двох роздратованих людей зробить (анти)рекламу фірмі, та збільшить на десяток-другий кількість постів на форумі. А вони ходили, ходють, і будуть, тому що це їх хліб. Хоча, у цих "ходоків" є якісь таємні канали спілкування. Після того як кілька разів вони пропонували нам "самі необхідні речі" і ми чемно відмовлялися - ходити перестали. Те ж саме і з послідовниками нестандатних церков.

Опубліковано

Мене, чесно кажучи, ці "візитери" з запошеннями теж забембали, і то умудряються приходити саме тоді, коли дитина спить. От мені цікаво - їм дозволено ходити по хатах, турбувати літніх людей, будити дітей і т.п.? Квартира - моя приватна власність і чому в себе вдома я не можу бути захищена від таких "візитів", получається в них права є, а в мене?

Опубліковано

Мене, чесно кажучи, ці "візитери" з запошеннями теж забембали, і то умудряються приходити саме тоді, коли дитина спить. От мені цікаво - їм дозволено ходити по хатах, турбувати літніх людей, будити дітей і т.п.? Квартира - моя приватна власність і чому в себе вдома я не можу бути захищена від таких "візитів", получається в них права є, а в мене?

подай на них в суд, щоб заборонили наближатися))

коли дитина спить як правило вимикаэться вхыдний звынок)))

п.с я нікого не захищаю)

Опубліковано

SOAD, а от враження складається, що захищаєте, видно або самі так ходите, або до вас такі люди не часто заходять і не встигли дістати. А от вхідний дзвінок, зараза, як назло не вимикається, то що через таких "ходунів" мені його з живим вирвати чи як? Були б ви мамою з малям, тоді б і розуміння у вас було більше

Опубліковано

а если на ручку двери повесить бирочку DND (не турбувати) тоже звонят?

а если позвонят всё-таки - вот тогда уже и бить, можно даже ногами

Опубліковано

Мені здається тут більше психологічна атака ніж "фізична". Типу: ну поставте наші двері, ну поставте наші двері / 49р. І на 50р. ти кажеш, ладно, поставлю.

Хоча, в мене навпроти стоять нормальні броньовані двері і до них теж заходять і запрошують придбати їхні двері на свою виставку.

Я от думаю, коли я поставлю собі броньовані двері (не ІМЕКС) вони теж до мене будуть ходити поки я їхні двері не куплю????

Опубліковано

aroma, Ви наштовхнули мене на ідею "партизанської" реклами Імекса: по під'їзду, на сучасних, нових металевих дверях розклеїти наклейки, які легко здираються, з написом типу "Двері виготовлено в Імексі" )

Який там до них номер телефону - подзвоню, ідею продам? )

Опубліковано

Ламйо. Заведіть псіну по бедро. Хер хто буде в двері ломитись коли звідти гавкіт атнюдь не схожий на пікенесовий дзвон. А коли приокрить двері, в щілину виглядує морда посміхаючись оскалом зубоф в два ряди.....циганко/доставали запамятають в котрі двері не дзванить. ось така практика жітія псіного.

Опубліковано

SOAD, а от враження складається, що захищаєте, видно або самі так ходите, або до вас такі люди не часто заходять і не встигли дістати. А от вхідний дзвінок, зараза, як назло не вимикається, то що через таких "ходунів" мені його з живим вирвати чи як? Були б ви мамою з малям, тоді б і розуміння у вас було більше

ні, я сижу в шкіряному кріслі в теплому офісі)

до мене додому не ходять в мене код на підїзді стоїть)

Опубліковано
коли звідти гавкіт атнюдь не схожий на пікенесовий дзвон.

Но, если я правильно всё понял,основная проблема не в том, что эти ходоки ломятся в двери, а то, что они тревожат маленьких детей, поэтому собачий лай не проканает.

Какой выход? не знаю,если б там в связке было несколько человек, то можно б было одному из них рыло начистить, а там инфа и до других дошла б.

Но, если я не ошибаюсь,их миллионы бродит по городу.

Опубліковано

Хотя... посмотрите на проблему с другого крыльца.

Что бы быть полностью справедливым, просто задайте сами себе вопрос:"А как бы вы поступили на месте этих ходоков?"

Ведь это их работа, это их хлеб.Они ведь не для того стучат или звонят в двери, чтоб только развлечься, или же напрячь вас.

Может и не в тему, но вспомнилась старинная пословица: "Не стреляйте в пианиста, он играет, как умеет"

имхо

Опубліковано

getto правий. але... якщо мої двері, які робив мій батько сам (хіба зі стіною виламаєш)явно краще їхніх, то якого х.. до мене заходити?

Опубліковано

Так воно і є, це робота, їх можна зрозуміти.

Но в жізне так устроєно, що є 2 полюса, світло й темрява і термінатор посередині :(

Проблема не хлопчин що носять а в їхньому керівництві - не взмозі рекламу грамотну організувати.

Опубліковано
то якого х.. до мене заходити?

Ответ такой:во первых, откуда им знать, что двери делал той отец,и что делал на совесть? (вообще то можно визуально распознать качество)

и во вторых: работа у них такая.Принцип работы:дверь в дверь, куда можешь зайти - зайди!

И к нам некоторое время заходили и с чудо - ножами, вилками,мед приборами, и другими абсолютно ненужными для нас вещами.

работа такая...

Опубліковано

Кстати,мой один знакомый, работал на протяжении трёх лет в подобной системе, только он тулил какие то медицинские приборы, типа массажа там, или облучения, уже не помню, и достаточно успешно работал,всё зависит от человека, я б например, не смог бы работать в этой среде.После первого же раза, когда меня послали б н*х,я б забросил всё. Но люди разные бывают...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...