aroma Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 10:18 #1 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 10:18 Довожу до вашого відому.Сьогодні знову принесли «Запрошення на виставку їхніх галімих дверей»Мене вже це дістало (бо ходять постійно, а прохання не ходити ігноруються, мол нас багато і ми міняємось...)Дзвоню в їхню кантору, шо в нас в Луцьку, з метою пояснити ситуацію і «відписатись» від відвідувань.Оператор (дівчина): АллоЯ пояснюю в двух словах ситуацію.Оператор: зараз, зачекате.Бере трубку якийсь «неввічлевий парніша».Пояснюю ситуацію, що так пол і так, ходять, просив щоб мою адресу вичеркнули зі списку і т.п... Недоговоривши до кінця він випалює мені буквально за 1 секунду щось типу: «Дякуємо, приймемо міри» і кидає трубку.Я трохи в шоці.Передзвонюю. Далі діалог мене вобще в ступор кинув:Я: Ви чого трубку кидаєте?Він: Ну я ж сказав, що приймемо міриЯ: Які міри?Він: Ну, щоб до вас не заходили (!!!) Тут я взагалі просів, я ж йому свою адресу не казав взагалі, питаюЯ: Куда "до вас"?Він: Ну туда, де ви живете.Я: А де я живу?Він: Ну, а я там знаю (!!!)Я в загалі в культурному шоці. Це ж яка наглість в людини. Далі він намагається спригнути з розмови, мол, все в порядку, люди ж різні до вас заходять, а це довзоляється ви ж розумієте і т।п. Я кажу, ви ж собі репутацію погану заробляєте (окрім галімих дверей) канторі ІМЕКС.Він щось промичав у відповідь і кинув трубку.Висновки:1. Компанія ІМЕКС — це шарашкіна кантора, якщо в них працює такі «неввічлеві люди».2. Дверей там я купувати як не хотів, то зараз ще більше не хочу (і не раджу)Так, як ходити по квартирах не забороняється, так само і правду розказувати не забороняється.Дописано: виправив характеристику того парніши, який зі мною розмовляв.
SOAD Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 10:26 #2 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 10:26 Кажу проще, людину вже задрали ты що звонять він й на автоматі відповідає, думає з цим проблем не буде, якщо в офіс ходять зроби як я напиши великими буквами, що барижкам вхід заборонено, якщо до дому то постав кодовий замок на підїзд,а на працівника гнати нетреба він такаж людина як й ти
Varvara Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 10:34 #3 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 10:34 Дратує дуже... Особливо коли вдома маленькі діти.
aroma Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 10:38 Автор #4 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 10:38 Не погоджуюсь.Якщо кожен свою роботу буде робить на автоматі то шо тоді буде? Про який сервіс і ввічливість до клієнтів може бути мова?Дзвонять? Задрали? Напевно, начальник в курсі справи. Нічого не міняє? Значить його не цікавлять ті, на кому він заробляє гроші.Якщо керівництву так, то чого я не можу сказати те що думаю.А на працівника я не гоню, може загрубо виразився... ну хай вибачить мене.
Slavco Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 11:13 #5 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 11:13 Випадковий діалог двох роздратованих людей зробить (анти)рекламу фірмі, та збільшить на десяток-другий кількість постів на форумі. А вони ходили, ходють, і будуть, тому що це їх хліб. Хоча, у цих "ходоків" є якісь таємні канали спілкування. Після того як кілька разів вони пропонували нам "самі необхідні речі" і ми чемно відмовлялися - ходити перестали. Те ж саме і з послідовниками нестандатних церков.
Dream Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 11:17 #6 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 11:17 андеграунд онлайн форум?.. )
nickel Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 11:24 #7 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 11:24 в нас домофон на дверях значно зменшив потік "комерсантів"
milana Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 11:42 #8 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 11:42 Мене, чесно кажучи, ці "візитери" з запошеннями теж забембали, і то умудряються приходити саме тоді, коли дитина спить. От мені цікаво - їм дозволено ходити по хатах, турбувати літніх людей, будити дітей і т.п.? Квартира - моя приватна власність і чому в себе вдома я не можу бути захищена від таких "візитів", получається в них права є, а в мене?
SOAD Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:03 #9 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:03 Мене, чесно кажучи, ці "візитери" з запошеннями теж забембали, і то умудряються приходити саме тоді, коли дитина спить. От мені цікаво - їм дозволено ходити по хатах, турбувати літніх людей, будити дітей і т.п.? Квартира - моя приватна власність і чому в себе вдома я не можу бути захищена від таких "візитів", получається в них права є, а в мене?подай на них в суд, щоб заборонили наближатися))коли дитина спить як правило вимикаэться вхыдний звынок)))п.с я нікого не захищаю)
milana Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:08 #10 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:08 SOAD, а от враження складається, що захищаєте, видно або самі так ходите, або до вас такі люди не часто заходять і не встигли дістати. А от вхідний дзвінок, зараза, як назло не вимикається, то що через таких "ходунів" мені його з живим вирвати чи як? Були б ви мамою з малям, тоді б і розуміння у вас було більше
Zevs_Isver Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:11 #11 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:11 а если на ручку двери повесить бирочку DND (не турбувати) тоже звонят?а если позвонят всё-таки - вот тогда уже и бить, можно даже ногами
aroma Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:11 Автор #12 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:11 Мені здається тут більше психологічна атака ніж "фізична". Типу: ну поставте наші двері, ну поставте наші двері / 49р. І на 50р. ти кажеш, ладно, поставлю.Хоча, в мене навпроти стоять нормальні броньовані двері і до них теж заходять і запрошують придбати їхні двері на свою виставку.Я от думаю, коли я поставлю собі броньовані двері (не ІМЕКС) вони теж до мене будуть ходити поки я їхні двері не куплю????
Dream Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:17 #13 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:17 aroma, Ви наштовхнули мене на ідею "партизанської" реклами Імекса: по під'їзду, на сучасних, нових металевих дверях розклеїти наклейки, які легко здираються, з написом типу "Двері виготовлено в Імексі" )Який там до них номер телефону - подзвоню, ідею продам? )
VeryFate Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:33 #14 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:33 Ламйо. Заведіть псіну по бедро. Хер хто буде в двері ломитись коли звідти гавкіт атнюдь не схожий на пікенесовий дзвон. А коли приокрить двері, в щілину виглядує морда посміхаючись оскалом зубоф в два ряди.....циганко/доставали запамятають в котрі двері не дзванить. ось така практика жітія псіного.
SOAD Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:41 #15 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:41 SOAD, а от враження складається, що захищаєте, видно або самі так ходите, або до вас такі люди не часто заходять і не встигли дістати. А от вхідний дзвінок, зараза, як назло не вимикається, то що через таких "ходунів" мені його з живим вирвати чи як? Були б ви мамою з малям, тоді б і розуміння у вас було більшені, я сижу в шкіряному кріслі в теплому офісі)до мене додому не ходять в мене код на підїзді стоїть)
swen1989 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:46 #16 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:46 до мене додому не ходять в мене код на підїзді стоїть) та просочуються с%кі
Гетто Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:46 #17 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:46 коли звідти гавкіт атнюдь не схожий на пікенесовий дзвон.Но, если я правильно всё понял,основная проблема не в том, что эти ходоки ломятся в двери, а то, что они тревожат маленьких детей, поэтому собачий лай не проканает.Какой выход? не знаю,если б там в связке было несколько человек, то можно б было одному из них рыло начистить, а там инфа и до других дошла б.Но, если я не ошибаюсь,их миллионы бродит по городу.
milana Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:51 #18 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 12:51 Та й в мене код на під"їзді, а всеодно пролазять всюдисущі
Гетто Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 13:10 #19 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 13:10 Хотя... посмотрите на проблему с другого крыльца.Что бы быть полностью справедливым, просто задайте сами себе вопрос:"А как бы вы поступили на месте этих ходоков?" Ведь это их работа, это их хлеб.Они ведь не для того стучат или звонят в двери, чтоб только развлечься, или же напрячь вас.Может и не в тему, но вспомнилась старинная пословица: "Не стреляйте в пианиста, он играет, как умеет"имхо
swen1989 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 13:21 #20 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 13:21 getto правий. але... якщо мої двері, які робив мій батько сам (хіба зі стіною виламаєш)явно краще їхніх, то якого х.. до мене заходити?
Deemon Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 13:22 #21 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 13:22 http://www.youtube.com/watch?v=CdHDBgEhqPYДієвий метод)
VeryFate Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 13:24 #22 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 13:24 Так воно і є, це робота, їх можна зрозуміти. Но в жізне так устроєно, що є 2 полюса, світло й темрява і термінатор посередині Проблема не хлопчин що носять а в їхньому керівництві - не взмозі рекламу грамотну організувати.
Гетто Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 13:28 #23 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 13:28 то якого х.. до мене заходити? Ответ такой:во первых, откуда им знать, что двери делал той отец,и что делал на совесть? (вообще то можно визуально распознать качество)и во вторых: работа у них такая.Принцип работы:дверь в дверь, куда можешь зайти - зайди!И к нам некоторое время заходили и с чудо - ножами, вилками,мед приборами, и другими абсолютно ненужными для нас вещами.работа такая...
Гетто Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 13:34 #24 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 13:34 Кстати,мой один знакомый, работал на протяжении трёх лет в подобной системе, только он тулил какие то медицинские приборы, типа массажа там, или облучения, уже не помню, и достаточно успешно работал,всё зависит от человека, я б например, не смог бы работать в этой среде.После первого же раза, когда меня послали б н*х,я б забросил всё. Но люди разные бывают...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.