Перейти до змісту

Как "издеваются" над детьми

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дададада))

Ми щось справді лінуємося гарно фоткати наших діток(((((((

А може темку створимо, викладатимемо цікаві :0101: фото малят...

Опубліковано

трохи офффтоп, але варто пограти в цю дитячу гру, хоча б к-ка сек)))

Гра

в такі ігри не можна епілептикам грати...

Опубліковано

Глянула я на роботи мами, яка проживає в Фінляндії, і якесь незрозуміле враження... І ніби гарно, і фантазія в мами є, і креативно... Але все ж, якби дитинка не спала, а гралась, або роздивлялась навколо, посміхалась і так далі, було б набагато краще. ІМХО. Дайте дитинці спокійно поспати, блін. :angry2: Але ні, мамі ж треба фоткати саме тоді, коли спить. Не зрозуміло, чому? Тому і враження дивне якесь....

Опубліковано

Тому що діток вкрай важко фоткати і сліпити спалахом теж не хочеться зайвий раз.

А коли дитина спить то фотканням ми їй не заважаємо.

Опубліковано

Можливо коли спить в ліжечку, то ми і не заважаємо, але тут... Поки це все це приготовить, поскладає, ручку так, ножку сяк... Не думаю, що ТАКИМ фотканням вона не заважає. Дитинка ніби річ якась, чесне слово...

Опубліковано

Саме тому рідко трапляється бачити гарні фото дітей, а в родинному архіві переважно фото: з родин, хрестин, кілька фото дитина на горщику, кілька - з ложкою, кілька - у колясці.

Ну, але кожному своє.

До речі, а як Ви ставитеся до фото вагітних жінок? Зокрема еротичних і т.д.

Опубліковано

До речі, а як Ви ставитеся до фото вагітних жінок? Зокрема еротичних і т.д.

Подобаються, але в силу певних забобонів вважаю, що показути їх комусь сторонньому можна лише після пологів.

Опубліковано

я вообще против публичного выкладывания фотографий в интернете, тем более детей, почему?

вы всё равно не поймёте...

Опубліковано

Ога... Мы такие тупые.. Мы не можем понять, о Великий Сенсей, просвети нас.

Я убеждена, что это личное дело каждого.

Наши дети ходят в садик, школу, ездят в транспорте и они всегда на виду у всех. Ровно как и мы все.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...