Перейти до змісту

проблема з Toshiba Satellite Pro 4600

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу допомоги у форумчан !Ось така ситуація:у подарунок від дяді дістався мені власне сабж (Toshiba Satellite Pro 4600)...Ним він був куплений в Німеччині,так як дядя далекобійник для прослуховування музики і перегляду фільмів,але швидкодія його не влаштовувала,і інвертора напруги неможливо знайти (24 в машині - 15 в ноуті),тож попередньої його долі я не знаю.....

конфігурація приблизно така :екран  14.1" або 15.0"(точно не знаю) Процесор Celeron 650 Mhz, RAM 64 Mb, 2,1 Gb HDD, CD-RW, IrDA, LAN, Modem, FDD, COM, LTP, 2xUSB, VGA, TV-out, PS\2 ....

Після того як він до мене попав у руки,швидкодія і справді була ...на "вищому" рівні,щоб хоть якось покращити ситуацію,заліз в інтернет,прочитав,шо об"єм ОЗУ можна збільшити до 512 Мб.... Ось що Everest сказав про пам"ять- 64 Mb,100 Mhz (є скріншот з Everest -це останнє що я на ньому зробив,але чомусь не хоче загружатись,якщо треба-потім ще раз спробую).Відкрутивши кришку пам"яті я побачив встановлені 2 планки ОЗУ- Samsung в Slot B і ще одну без розпізнавальних знаків у Slot A...перша думка була:2х32Мв,але вспомнив Everest,там показувало тільки 1 модуль,вийняв Samsung з Slot B - змін не відбулося,ноут запустився як і раніше,в Свойствах системи показувало ті ж 64 Мб,Everest-без змін.Вийняв Noname з Slot A і замість неї вставив Samsung-після того як нажав на кнопку ВКЛ,ноут начав гудіти,але скрипу вінта,такого як при загрузці Windows не було,екран - 0 реакції.Вимкнув.Поміняв планки місцями-теж не запустився.Вставив Noname у Slot A комп"ютер увімкнувся,працював,все було добре,але захотілось мені в BIOS зайти, нажав Пуск-Выключение,і замість перегрузки ненавмисне нажав на Выключить...довго не думав і нажав на кнопочку Resetі тепер розумію що даремно....екран потух,ноут притих...і більше не запустився,екран не світиться,чути як працює вінт,але скрипу як при загрузці  ОС немає,кулер на проці не крутиться-перевіряв.Підключав зовнішній екран-нічого не змінилось.Подальші ракеровки з пам"яттю ні до чого так і не привели.

ОС- Windows XP Pro , з msdn образу...

в чому може бути проблема ???ДОПОМОЖІТЬ ...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...