Перейти до змісту

Футбольні новини

Teo

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну що ж, минулий сезон порадувались, а цей... будем дивитись на іностранців. :blink:

А щодо Шахтаря, пора гнати Луческу, щось він засидівся в клубі!!!

Опубліковано

Цирк якийсь, а не гра. Зупинити м"яч, подивитись навколо, примоститись до удару/пасу: та куда їм з такою грою :angry: настільки все повільно і незграбно :angry2: Я взагалі команди не впізнаю, навіть і причини не придумаєш за такої гри... недооцінка суперника чи що?

Лажа карочє:(

Опубліковано

PavelS

Цілком з тобою згідний!

Але мені здається, що Шахтар не попадає в Лігу Європи, там якісь нові правила...

Опубліковано
PavelS

Цілком з тобою згідний!

Але мені здається, що Шахтар не попадає в Лігу Європи, там якісь нові правила...

Навпаки, зараз можливостей потрапити в Лігу Європи більше ніж було)

Козли бразильські

Опубліковано

Наскільки я зрозумів зі слів коментатора, то Шахтар автоматично попав в ЛЄ, жеребкування групового турніру якої буде в цю п"ятницю.

Опубліковано

Паша, цього року в Лізі Чемпіонів після 3 кваліфай раунду ввели щей стиковий тур, або тур плей-офф, де б в разі перемоги Шахтаря, його б чекали 5 клубів з топ-чемпіонатів - Арсенал, Ліон, Штуттгарт, Фіорентина і Аякс (з останнім можу помилятись). Ті хто вилітають з 3 кваліфай раунду, потрапляють в стиковий тур Ліги Європи. Ті хто вилітають з раунду плей-офф Ліги Чемпіонів потрапляють напряму в груповий раунд Ліги Європи.

Опубліковано

Шахта пролетіла Лігу Чемпіонів, треба міняти Луческу, без зміни тренера, який вже хотів піти, але не пішов, нічого не буде і далі Ахметов буде затримувати зарплати, і звільняти з металургічних підприємств працівників, щоб утримувати нерентабельний Шахтар на плаву...

Опубліковано

Просто немає слів... да і що тут говорити? Позор!

Завтра будемо тримати кулаки за Металіст та Металург.

Опубліковано

kolser, та Металіст теж ще ті "красавци". Після минулого сезону зазвіздились. І Маркевич сам на себе не схожий Видно геть паскудно з дисципліною в гравців, якщо тільки такими методами її поправити можна:

penalties_mx.jpg

Опубліковано

Знайомий розповідав (в "Україні" працює) як металісти пили, а сам Девіч все ходив і доказував "Девіч ще покаже, от побачите!". А хіба харківський клуб один такий?

Опубліковано

Сьогодні виграють - будете говорити зовсім інакше.

Останніх десять постів мені нагадують "Стіну" на сайті Шуріка ;).

Футболісти - ті ж люди... і погулять, і розслабитись.. І, краще, в сезон увійти важко, ніж восени в групах в єврокубках зливати все підряд, "патамуша неасилил", бо літом на пік вийшли.

Не подумайте що я захищаю наші клуби. :)

ІМХО

Опубліковано

Луческу намутив що з замінами що з тактикою,ці тупі закідання вперед де купа рослих хлопців,настрій на гру нульовий,ні швидкості ні думки, пару моментів зі стандартів-позоріще!!!Будуть на новому стадіоні двірниками відробляти :D Ото Ахметов на рік попав.

Опубліковано

А Девіч таки ніякий :) Ну як можна стільки моментів паскудити?)) З метра, іноді навіть менше)

Коментатор навіть каже: "Марко, ну що це таке, чому так не щастить? Може піти свічку в церкві поставити?"))))))

Опубліковано
А Девіч таки ніякий :) Ну як можна стільки моментів паскудити?)) З метра, іноді навіть менше)

Коментатор навіть каже: "Марко, ну що це таке, чому так не щастить? Може піти свічку в церкві поставити?"))))))

Позбавити українського громадянства - знову заграє :lol:

Опубліковано

Від себе скажу тільки те, що суперник у Металіста був значно слабший, а про гру і тактику, то і це вже діло третє за такої ситуації. Принаймі харківці метадони зіграли так, як від них очікували -- норма.

Опубліковано

Нічого... Металіст і в тому сезоні не надто вдало стартував в єврокубках, довго втягувався, але як прекрасно виступив :)

Завтра чекаємо не благополучне жеребкування для наших команд ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...