Michaylo Опубліковано 27 Лютого, 2018 в 08:44 #2751 Опубліковано 27 Лютого, 2018 в 08:44 Президент Динамо спростував переговори з Раулем Ріанчо Цитата Президент "Динамо" Ігор Суркіс спростував переговори з іспанським фахівцем Раулем Ріанчо, який працює нині в тренерському штабі національної збірної України. Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив заступник головного редактора журналу "Футбол" Андрій Шахов
igorgame Опубліковано 27 Лютого, 2018 в 20:42 #2752 Опубліковано 27 Лютого, 2018 в 20:42 В 26.02.2018 в 22:21, Nokian сказал: сказал Маркевич Игорь Суркис: «Мирон Богданович, если у вас есть остатки совести, оставьте «Динамо» в покое!»
volks Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 05:33 #2753 Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 05:33 8 часов назад, igorgame сказал: Игорь Суркис: «Мирон Богданович, если у вас есть остатки совести, оставьте «Динамо» в покое!» Цитата Так вот, я уверен, что еще будет на динамовской улице праздник. Я хочу посмотреть на этих маркевичей, называющих себя болельщиками „Динамо“ с ...дцатилетним стажем, которые сейчас пытаются затоптать „Динамо“, когда гранд № 1 нашего футбола поднимется — нет, не с колен, ибо он ни на каких не на коленях — он поднимется, вернется и снова станет грозной силой! Прямо як Росія. 20 років встає і ніяк не може встати.
ForZa Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 05:51 #2754 Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 05:51 22 минуты назад, volks сказал: 20 років встає і ніяк не може встати Так само як Мирон - хоче щось виграти і ніяк не може А от попіз...ти трандіти в нього краще виходить ніж тренувати Чому сувати свій ніс туди, до чтого ти не був і не будеш ніколи причетний? Ну нехай журналісти, якісь експерти, функціонери, тренери, що були причетні до Динамо, вболювальники..., а це ж інородний тренер і так казати?! Про "Карпати" нехай поговорить
volks Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 09:01 #2755 Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 09:01 3 часа назад, ForZa сказал: Чому сувати свій ніс туди, до чтого ти не був і не будеш ніколи причетний? Я звичайно вибачаюсь, а ти чого свій ніс пхаєш і постійно щось тут про різні клуби пишеш, до яких ти не був і не будеш причетний?
ForZa Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 12:58 #2756 Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 12:58 3 часа назад, volks сказал: постійно щось тут про різні клуби пишеш Я пересічний вболювальник, не чинуша з ФФУ, не тренер! Я не заперечую свою прихильність до Динамо, а от Мирон, у свому статусі, міг би ротика і не відкривати у бік Динамо!!! У його бік хоч колись хтось з Динамо щось казав? А він постійно пургу несе і ніс і підписувався "прихильником" Динамо Ну не клоун?! І тут можна зрозуміти Суркіса, скільки можна це терпіти? І що такого не правдивого Суркіс сказав у бік Мирона, про що всі давно і так знають? P.S. Бабосіки свої отримав Мирон від Коломи? Мовчить і не рипається, а на інших щось вякає?!
volks Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 13:18 #2757 Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 13:18 17 минут назад, ForZa сказал: Я пересічний вболювальник І чьо. Це дає тобі якесь пріоритетне право щось розмірклвувати на рахунок Динамо порівняно з іншими? 17 минут назад, ForZa сказал: а от Мирон, у свому статусі, міг би ротика і не відкривати у бік Динамо!!! У його бік хоч колись хтось з Динамо щось казав? А він постійно пургу несе і ніс А що він не так сказав? Чи ти вважаєш, що за останні 20 років в Динамо була команда, яка б хоча б середнячків в Європі спокійно проходила? Хер там. Наскільки я не люблю кротів, а їх ігри спокійніше проходять. Перемагають на класі. А в Динамо постійно валідольні ігри з якимись селами. І Суркіс замість того, щоб возмущатися, краще б адекватно реагував на критику і робив щось з командою.
ForZa Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 13:43 #2758 Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 13:43 17 минут назад, volks сказал: І Суркіс замість того, щоб возмущатися, краще б адекватно реагував на критику і робив щось з командою 1. З командою щось робить тренер! 2. Так от по своїй доброті і переживань за долю клубу Суркіс і ведеться на таких "критиканів" і влаштовує чехарду з тренерами, що і призводить до відповідних результатів, що є зараз у Динамо. Ахмету не тра так переживати - дав бабло, там накупили кого треба і має... А у Суркіса не такі фінансові можливості відчуваєш різницю? 21 минуту назад, volks сказал: Це дає тобі якесь пріоритетне право щось розмірклвувати на рахунок Динамо порівняно з іншими? Не дає, я висловлюю свою думку! Якщо не уважно читаєш, то повторюсь, що Мирон посадова особа з ФФУ!!! Він тренер, хоч зараз і не при справах, а це накладає якусь відповідальність за сказане, а він це говорить постійно щоб мокнути Динамо, а сам прицьому НУЛЬ! Щоб не було зайвих питань то скажи що Мирон досяг і що виграв, щоб потім ще на когось щось вякати?! Можна навіть було Мирчу якось зрозуміти, бо він з Шахтарем щось вигравав в Украпїні, а що Мирон? То нехай стулить пельку і не вякає! А про проблеми Динамо, хто по справжньому вболюває за клуб, і так відомо і всі без Мирона розуміють, що і до чого!
volks Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 14:03 #2759 Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 14:03 16 минут назад, ForZa сказал: Не дає, я висловлюю свою думку! От і він висловлює свою думку. 18 минут назад, ForZa сказал: Щоб не було зайвих питань то скажи що Мирон досяг і що виграв, щоб потім ще на когось щось вякати?! А всі досягнення Металіста - то так, пиль, да?
Michaylo Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 16:31 #2760 Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 16:31 РІАНЧО ПОВЕРТАЄТЬСЯ В ДИНАМО? 6 ДИВНИХ ФРАЗ СУРКІСА | ТаТоТаке №8
igorgame Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 17:10 #2761 Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 17:10 37 минут назад, Michaylo сказал: РІАНЧО ПОВЕРТАЄТЬСЯ В ДИНАМО? Так цікаво в тих журналістів з'являється інформація? Хтось бовкнув у мережі і всі підхопили, а через трохи Суркіс особисто спростував подібні чутки
igorgame Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 17:16 #2762 Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 17:16 3 часа назад, volks сказал: А всі досягнення Металіста - то так, пиль, да? Шановний! Вибачаюсь, а можна перелік досягнень Металіста але не у вигляді 2-3 місць, а конкретно завоювань Кубку, Чемпіонства? Ну вже не смішіть людей
volks Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 18:08 #2763 Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 18:08 59 минут назад, igorgame сказал: Шановний! Вибачаюсь, а можна перелік досягнень Металіста але не у вигляді 2-3 місць, а конкретно завоювань Кубку, Чемпіонства? Ну вже не смішіть людей Тобто 7 бронзових і 1 срібна нагорода в чемпіонаті України - це не досягнення. Це з Металістом. Ще одна бронза з Карпатами і дві з Дніпром. І фінал Ліги Європи з Дніпром. Мало? Ну то покажіть ще хоча б одного тренера не Динамо і Шахтаря з такими досягненнями. Так що хто хто, а Маркевич може ділитися будь-якими роздумами про український футбол. Це по-перше. А по-друге, Маркевич сказав щось неправдиве?
Michaylo Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 19:54 #2764 Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 19:54 Цитата Президент Динамо Ігор Суркіс може бути покараний за слова на адресу Мирона Маркевича, якщо Комітет з етики та чесної гри в словах Ігоря Михайловича буде бачити наклеп в сторону екс-тренера Дніпра, Металіста і Карпат. Дану інформацію підтверджує голова Комітету Франческо Баранка. - Зараз це питання вкрай актуальне. Я вніс пропозицію на розгляд Федерації, і її втілення зараз на фінальній стадії. Головна мета наступна: якщо людина, яка пов'язана з футболом, має інформацію про договірні матчі, проте не повідомляє про це - вона також повинна нести відповідальність. Таке правило існує майже в кожній країні. Воно абсолютно відповідає всім етичним нормам. Отже, якщо звучать звинувачення в договірних матчах, проте докази замовчуються, ми не можемо цього приймати. Те ж правило стосується і звинувачення футбольних суддів у хабарництві. В Італії була ситуація з Конте. Він знав про нечесну гру, проте не повідомив вчасно - за це отримав дискваліфікацію на шість місяців, - сказав Баранка. Відзначимо, що президент Динамо заявляв, що Маркевич провів більше договірних матчів, ніж всі інші тренери України разом узяті.
igorgame Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 20:24 #2765 Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 20:24 2 часа назад, volks сказал: Ну то покажіть ще хоча б одного тренера не Динамо і Шахтаря з такими досягненнями Ну у вашій дискусії з @ForZa мова йшла про Дінамо, а тут такий розворот? Ну Маркевич не був ніде першим, а все інше "ну то таке..." © 2 часа назад, volks сказал: Так що хто хто, а Маркевич може ділитися будь-якими роздумами про український футбол Ну так про те і мова, що може ділитись і його думка буде доречною і дослухаються до неї, а не систематично мокати і зухвало лити лайно на Динамо і казати, що я "фан" клубу - це ж смішно! Відчуваєте у чому різниця? 2 часа назад, volks сказал: Маркевич сказав щось неправдиве? А тут вже питання етики, якщо ви взагалі розумієте що це таке, а не просто фанат Маркевича або чисто, як зараз "модно", пече мокнути Динамо P.S. Ну і ще трохи для загального розвитку: Хіба тільки Суркіс висловлювався про договорняки Маркевича ? Я як мінімум згадую Димінського. (Львівський клуб вилетів в першу лігу, а Маркевича Петро Димінський звільнив за кілька турів до завершення турніру. - Команда за безпосередньої участі головного тренера грала в договірних матчах, - пояснив своє рішення Димінський.) Та й в газетах часто писали про це (Видання «Досьє» стверджує, що матч 13-туру чемпіонату України з футболу між харківським «Металістом» і луцькою «Волинню», що відбувся 15 жовтня цього року, був куплений. Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2010/11/10/metalist_kupyv_match_z_volynnyu_255674) А вердикт Лозанни по матчу МХ-КЛ це не доказ ? Тренером МХ хто тоді був не Маркевич ...
volks Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 20:41 #2766 Опубліковано 28 Лютого, 2018 в 20:41 9 минут назад, igorgame сказал: а не систематично мокати і зухвало лити лайно на Динамо А можна якесь посилання на це лайно, бо я суджу лише по наведеній цитаті. 9 минут назад, igorgame сказал: Ну у вашій дискусії з @ForZa мова йшла про Дінамо, а тут такий розворот? Ну Маркевич не був ніде першим, а все інше "ну то таке..." © Бо @ForZa говорив, що вболівальники чи журналісти можуть таке говорити, а Маркевич не може, а може тільки триндіти, а не критикувати. То в кого з тих вболівальників чи журналістів, чи експертів є такі досягнення? 15 минут назад, igorgame сказал: тут вже питання етики, якщо ви взагалі розумієте що це таке, а не просто фанат Маркевича або чисто, як зараз "модно", пече мокнути Динамо Я фанат Динамо ще з 1998, коли вперше подивився футбол по ТБ. Динамо тоді з Лансом 2-1 зіграло. А Маркевич просто один з найкращих українських тренерів.
ForZa Опубліковано 1 Березня, 2018 в 07:45 #2767 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 07:45 11 часов назад, volks сказал: Я фанат Динамо ще з 1998 Ну що ж ти раніше не сказав? Все - крапка, тут немає про що говорити! Якщо я тобі скажу з якого року я топлю за Динамо, то ти будеш мене називати на ВИ і пошепки Чао! От ввязався у перепалку на свою голову... Одне шкода, що не можна знати вік того з ким спілкуєшся, відразу купа срачу відпаде 11 часов назад, volks сказал: А Маркевич просто один з найкращих українських тренерів. Ну скільки ж тобі можна повторювати: найкращі щось виграють!!!!!!!!!!!!!!!!
volks Опубліковано 1 Березня, 2018 в 08:04 #2768 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 08:04 19 минут назад, ForZa сказал: Одне шкода, що не можна знати вік того з ким спілкуєшся, відразу купа срачу відпаде 28. То на майбутнє,щоб не було інтріги. 19 минут назад, ForZa сказал: Ну скільки ж тобі можна повторювати: найкращі щось виграють!!!!!!!!!!!!!!!! Хто з українських тренерів є кращим, не рахуючи динамівських? Та й серед них мало таких є.
veter Опубліковано 1 Березня, 2018 в 08:30 #2769 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 08:30 41 хвилин тому, ForZa сказано: я тобі скажу з якого року я топлю за Динамо Ну скільки ж тобі можна повторювати: найкращі щось виграють!!!!!!!!!!!!!!!! Напевно вболіваєш із 1927 з самого початку. Ой, вибач, що не на Ви П.с.: Буфон теж не виграв своє "щось", всі знають, що це. Але він - один із найкращих!
ForZa Опубліковано 1 Березня, 2018 в 11:23 #2770 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 11:23 2 часа назад, veter сказал: П.с.: Буфон теж не виграв своє "щось", всі знають, що це. Але він - один із найкращих! Так Маркевич не виграв взагалі нічого!!! І впевнений, що Буфон так не ганьбить своїх колег по цеху, тому і найкращий! 2 часа назад, veter сказал: Напевно вболіваєш із 1927 з самого початку. Ой, вибач, що не на Ви Вибачаю! Але переконуюсь, що у багатьох людей на борді відсутня елементарна повага до співрозмовника...
veter Опубліковано 1 Березня, 2018 в 12:53 #2771 Опубліковано 1 Березня, 2018 в 12:53 1 година тому, ForZa сказано: Але переконуюсь, що у багатьох людей на борді відсутня елементарна повага до співрозмовника... З чого б це такий висновок? А взагалі почитати твої пости вище, то теж не особо повагою виблискуєш (в чужому оці...), та то таке
ForZa Опубліковано 2 Березня, 2018 в 07:52 #2772 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 07:52 19 часов назад, veter сказал: А взагалі почитати твої пости вище Конкретно по темі немає чого написати? Чао!
igorgame Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:32 #2773 Опубліковано 2 Березня, 2018 в 20:32 23 часа назад, mykola сказал: А вони були і є зараз: Лобановський, Маркевич, Грозний, Альтман... Тут все зрозуміло: Лобановському - Царство Небесне, Альтман - вже вік не той, Грозний - Іртиш тренує і питання: а чому такий Маркевич, якому ще нічого не заважає і нікого не тренує? Якщо є - то конкретну відповідь дайте?
veter Опубліковано 3 Березня, 2018 в 18:08 #2774 Опубліковано 3 Березня, 2018 в 18:08 On 02.03.2018 at 09:52, ForZa сказано: Конкретно по темі немає чого написати? Чао! Ага-ага хто всрався - невістка. Топи за Динамо - молодець, медальку подарувати...
Michaylo Опубліковано 3 Березня, 2018 в 18:42 #2775 Опубліковано 3 Березня, 2018 в 18:42 Коваль получил удаление в дебютном матче за Депортиво Цитата Украинский голкипер испанского «Депортиво» Максим Коваль был удален в матче 27-го тура испанской Примеры против «Эйбара» (1:1, первый тайм). Это был первый выход 25-летнего украинца в старте «бело-голубых». Ранее Коваль, арендованный у киевского «Динамо», не попадал в заявку «Депортиво».
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.