KO3AKCIPKO Опубліковано 6 Листопада, 2011 в 18:12 #251 Опубліковано 6 Листопада, 2011 в 18:12 і тих хто взагалі спав до обіду)))) треба ж до меднеса себе було підготувати хоч якось)))
Dr.Martenz Опубліковано 6 Листопада, 2011 в 18:28 #252 Опубліковано 6 Листопада, 2011 в 18:28 отако ми якось попали в той Окорськ http://maps.google.c...361465,0.617294 не можна сказати, шо зовсім не блукали , але два варьята вкаталось, не скажу за Шкодера а вітер даа...
Shkoder Опубліковано 6 Листопада, 2011 в 18:36 #253 Опубліковано 6 Листопада, 2011 в 18:36 да просто шикарно! покатушка-укатайка с доктором Мартензом в нем явно утонул герой-мореплаватель, так как дорога была всегда против штормового ветра, в гору и по расколбасу сначала он укатал господина ПЖ, потом Студента, и напоследок занялся было последним оставшимся, но внезапно проехали вывеску ЛУЦЬК.. Торчин-дорога на Белосток-поля-поля-поля-вверх-вниз-Городок-Антоновка-Забороль-Луцк
Atarax Опубліковано 6 Листопада, 2011 в 18:37 Автор #254 Опубліковано 6 Листопада, 2011 в 18:37 Atarax, не змушуй своїми фото шкодувати тих, хто на годину довше поспав і не спробував такої смакоти Ото будете знати, як довго спати
odna Опубліковано 6 Листопада, 2011 в 19:52 #255 Опубліковано 6 Листопада, 2011 в 19:52 в 9? ну тогда езжайте, а я вас догоню Мужик сказал - мужик сделал?...
Shkoder Опубліковано 6 Листопада, 2011 в 20:19 #256 Опубліковано 6 Листопада, 2011 в 20:19 Мужик сказал - мужик сделал?... вот только суши мне не досталось, но я не в обиде - после них хорошо катаной махать, а не педали крутить
maksimoff Опубліковано 6 Листопада, 2011 в 20:34 #257 Опубліковано 6 Листопада, 2011 в 20:34 Ми теж прокаталися на славу. Лісами, полями, зустрічаючись з мисливцями неодноразово Порадувало молоде покоління, яке крутило так, що ого-ого. ПРОкаталися чудово!назбиралося 11 людей! якби не Ярика GPS то було б ненастільки цікаво(Дякую Ярику за маршрут) Гарний темп взяли у лісі! шкода що декілька людей відстало=(( Віка з темпом 20-26 їхати непроблема
Lexx_Giant Опубліковано 7 Листопада, 2011 в 09:00 #258 Опубліковано 7 Листопада, 2011 в 09:00 Цуко да... ))))Ікав так.. що стакан не міг до рота піднести... )))))
tess Опубліковано 7 Листопада, 2011 в 16:35 #259 Опубліковано 7 Листопада, 2011 в 16:35 Класно вчора проїхались, особливо в лісі, давно вже не їздив поза трасою. Це моя перша поїздка в групі, спасибі всім хто їздив, особливо Miro, який мене запросив.
Lexx_Giant Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 08:23 #260 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 08:23 Порадувала наявність молодих людей яких я не знаю.))
Tais Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 19:07 #261 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 19:07 На ковре из желтых листьев в платице простом Из подаренного ветром крепдешина Танцевала в подворотне осень вальс-бостон, ах как жаль этот вальс, как хорошо было в нем... В лесу все так и было- кружились листья и мы катили между деревьями под звуки осеннего вальса. Приятно удивились новым лицам, накатались , а посиделки за кружкой чая напомнили те времена, когда было тепло и дружно! P/S. Хвастаюсь перед сыном приобретенной косметичкой. А он спрашивает "Интересно, что ты туда будешь складывать? Велозапчасти?"
Miro Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 02:11 #262 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 02:11 Катнулись, свіже лісове повітря тихо огорнуло нас своєю оксамитовою ковдрою.. і тим приємніше було слухати цуманські історії з дикими вепрами, сидячи біля затишного вогнища! Ковбаски смачно шкварчали, чаї-соки лилися повними чашами, десь вдалині глухо бахкали постріли мисливців, і лише чарки горілки(Lexx_Giant, брате, як же ми тебе згадували!) не вистачало до повної ідилії з навколишньою природою...Гарно повештались по лісам, бадьоро.)) А по приїзді до Луцька була смачнюща піца, і хто до нас не приєднався - хмм, най нарікає сам на себе!))
Miro Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 05:54 #263 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 05:54 А кабани, якщо вірити небезвідомим людям, у Цумані "во! нє-нє, - воо!!!"Так може з`їздимо якось? Подивимось на місцевих....звєрушок....
tess Опубліковано 11 Листопада, 2011 в 17:12 #264 Опубліковано 11 Листопада, 2011 в 17:12 Хтось хотів би з'їздити завтра зі мною по маршруту Луцьк - Горохів - Берестечко - Луцьк?
maksimoff Опубліковано 11 Листопада, 2011 в 19:58 #265 Опубліковано 11 Листопада, 2011 в 19:58 я б хотів але зараз холоднувато занадто=(( краще вже всім в неділю десь катнути
Miro Опубліковано 11 Листопада, 2011 в 20:20 #266 Опубліковано 11 Листопада, 2011 в 20:20 Ну а я вважаю, що одне іншому не заважає))
maksimoff Опубліковано 11 Листопада, 2011 в 21:02 #267 Опубліковано 11 Листопада, 2011 в 21:02 просто за літо виріс і незовсім встиг придбати теплий одяг =((( але до неділі щось придумаєм
WhiteMan Опубліковано 12 Листопада, 2011 в 22:37 #268 Опубліковано 12 Листопада, 2011 в 22:37 Ну що, завтра катаємось?
maksimoff Опубліковано 12 Листопада, 2011 в 22:40 #269 Опубліковано 12 Листопада, 2011 в 22:40 я пас назавтра є дуже важливі плани((
Miro Опубліковано 17 Листопада, 2011 в 05:30 #270 Опубліковано 17 Листопада, 2011 в 05:30 Ну, якщо jplifelike мовчить, то прийдеться самому розповісти, як провели ми суботу( в той час, коли честь нашого міста відстоювали кращі стратеги на меднесі). Вирішили їхати у Берестечко. До останнього сподіваючись, що ми усе ж таки не будемо давати крюк і не подивившись більш детальніше карту, я усе-таки надіявся, що Саша змінить свою думку про маршрут у користь коротшої дороги. Марно, ми їхали на цілий день.)) Отже, дорога лягала через славне містечко Горохів (всі пам"ятають бабусині казки, які розпочинались словами:...давно це було,ще за царя Гороха...). По шляху заїхали до пам"ятника-обеліска полеглим воїнам-афганцям. Постояли, віддали шану,замислились, для чого і кому ця війна була потрібна..скільки народу полягло.. Дорога була у постійних підйомах-спусках, те, що так полюбляє наша tais. Заскочили на хвильку у сільську школу на вершечку гори, на шкільному подвір"ї два вулики. Не наш колишній през.-бджоляр там їх поставив? чи є там мед? а саме головне. чи є ТАМ бджоли?? На всяк випадок оглянув шлях відступу від розлючених тварин - спасіння не було( - комах??! хай-но одна з них вас вжалить, швидко зміните свою думку!) . От з такими приблизно думками і їхалось . Горохів приємно здивував культурними водіями на перехресті - чемно дали проїхати, у нас такого не спостерігається. Видно, велосипедисти тут в пошані. Також здивувала мене заправка на початку Берестечка, явно утопічно-радянського типу(такий, пригадуєте, СССРівський космостиль, якщо хтось колись читав/розглядав радянські журнали про космос, там приблизно було щось подібне. Ну, наприклад, книга "Космонавтика сегодня и завтра". Цікавий був стиль, стиль майбутнього в нашій уяві, уяві радянських мрійників. Я не лише про надпис кажу.). Пошвендявши по Берестечку і вдосталь намерзнувши, хотіли віддати шану місцевій каві, але вже було пізненько("вечоріло" - по Задорному), тому вирішили їхати назад, але дух пригод кликав звершити якийсь подвиг . Додому просто не хотілось (по карті усього 40 км), тому завдання було ускладнене - бути у Берестечку, і не побувати на Козацьких Могилах? Рушили!! Могили знаходяться під Берестечком, в сторону Рівненської області. Проїхали навіть табличку, що ми вже ТАМ. Пофотографувались, вийшов суворий отець із запитанням: "А що це ви тут фотографуєте??" і яструбиним поглядом заглянув у самісіньку душу. При вигляді наших змерзлих сердець люб"язно зм"ягчився, і нам було запропоновано переночувати. Але у кишенях посвистував холодний вітер(морозно), на дворі мів дрібненький сніг,а в шлунках творилося чорт-зна що - тому шанобливо відмовились. Від ночівлі, не від вечері!! Та було пізно, Інтерес до нас відразу було втрачено, і священник (як потім вияснилось, Московського Патріархату) величаво потрюхикав назад. Про місцевих Дракул нас попереджено не було, отже, ми планували бути через дві годинки дома. А дома можна випити гарячого вина, з"їсти домашньої ковбаски з голандським сиром, лимон із медом...загалом, хотілося чимдуж! Так, згадай чортяку, і він буде тут як тут!! Варто нам було виїхати із святої обителі, і ми відразу ж заблукали десь у районі села Демидівка. Крутилися на п"ятачку 10Х10 км десь приблизно з півтори години, намагаючись розібратися у хитросплетінні місцевих доріг із тими, що позначені на карті, марно!! Доки не зупинили місцевих аборигенів(один з яких нас ледь не роз"їхав на Камазі, телепень якийсь, їхав по зустрічці) - доти не вирулили на правильну дорогу. Проте замість того, щоб опинитися через дві години у Луцьку, ми проїхали Хрінники і ..ось ми у Золочівці!! Ну, вже було легше, якихось 30км, і будемо дома Дружно натиснули на педалі, нескінченні підйоми-спуски злилися в одну суцільну полосу, і ми незчулися, як вже перевели подих на Львівській. А там і центр. Що можу сказати? Якщо ставити на меті поїздки задоволення від неї - воно було отримане. І зовсім не проти поїхати по цьому машруту ще раз, тільки раніше, щоб встигнути побувати при світлі дня із екскурсією у самому музеї, пройтися по славнозвісних підземеллях, подивитися на рештки сланих козарлюг, які так уміли обороняти Вкраїну від всякої бусурманської нечисті. Окрема подяка jplifelike, в загальній сумі проїхали приблизно 155 км,плюс-мінус 5км. jplifelike, якби я знав за ці 150 км, якби ж я знав...я тебе вб"ю!! жарт.
KO3AKCIPKO Опубліковано 17 Листопада, 2011 в 17:56 #271 Опубліковано 17 Листопада, 2011 в 17:56 Ну не хіла у вас покатушка вишлса я тобі скажу. Респект.Горохів приємно здивував культурними водіями на перехресті - чемно дали проїхати, у нас такого не спостерігається. Видно, велосипедисти тут в пошані..ти знаєш коли ми були на вело пробігу всеукраїнському, і їхали через горохів..то там було саме класно...коли тіки заїхли то по всій дорозі справа і зліва стояли школярі...всі такі гарні з квітами..і несамовито кричали..вітали...мало коли в житті мені було так приємно...так от..коли там виступала якась тьотя і розповідала про горохів то казала що Горохів славний спортивними досягненями і як поняв у велоспорті теж..от того там як я думаю і в пошані велосипедисти..місто не величке і як у великому селі всі всіх знають..А у Луцьку теж попадаються нормальні водії.Не маршруток то точно..не раз матюкав їх коли не пропускали...але це переважно через те що вони просто не помічають нас.
Yaryk Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 09:26 #272 Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 09:26 Хто бажає завтра трохи померзнути на ровері?
Shkoder Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 09:56 #273 Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 09:56 Хто бажає завтра трохи померзнути на ровері? если не сильно рано, то я не против. в противном случае попытаюсь вас вызвонить и догнать
maksimoff Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 12:36 #274 Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 12:36 я буду, Shkoder Як завжди на 10
maksimoff Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 14:03 #275 Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 14:03 Хто буде відписуйтесь!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.