Перейти до змісту

Да здравствует Луцький суд! Самий "чесний" суд в мире

mrDigital

Рекомендовані повідомлення

Своїм постом хочу застерегти всіх автолюбителів Волинського краю, що з недавніх пір Луцькі суди не оскаржують постанови ГАІ, як кажуть знаючі люди, "перетёрлі" на вищому рівні, щоб не наламувать бізнес колегам в погонах.

Ситуація:перед новим роком в третьому оці інспектора їхавшого в перпендикулярному напрямі від мене заввижалось, що я порушив ПДР, оскільки взяток не даю принципово був складений протокол. Маючи фото докази, пояснення свідків був впевнений що суд виграю без проблем, оскільки не перший рік за кермом, і всі неправомірні дії ГАІ раніше оскаржував без проблем.

Суд, в кінці суддя чемно повідомив шо мені відмовлено, рішеня заберете за пару днів, допобачення, наступний. Після секунд 30 шоку, запитаю, поясніть будь ласка чому відмовлено.

Такого повроту шановні судді не чекали, судячи по тому як перглядались хвилину і думали що сказати. Почали спочатку перчитувать мою справу і вказувати чуть не на граматичні помилкі в тексті, хоча скарга була складена грамотним адвокатом який спеціалізуеться на таких справах. Коли перепитав другий раз, так чомуж всетки по суті відмовлено, судя сказав шо я ніби недостатньо розписав пункт правил який оскаржую в заяві, щось таке, хоча якби я його навіть взагалі не згадав він всерівно існує (як в історії: ти сусліка бачиш? а він є... ) Подякувавши чесним судям пішов в шоці собі далі.... в банк платити штраф, подумки бажаючи здоровя суддям і гаішнікам...

Ітого:

Постанову ГАІ можа оскаржити:

1) в командира ГАІшніка, що є нереальним.

2) в прокуратурі, завжди приходить лист з текстом "ви не вчасно подали скаргу" або схожий "бред"

3) в суді, які з недавнього часу їх не оскаржують

з цього всього зробив висновок

1) мати родичів в ГАІ або суді, і користуватись послугою "звонок другу", діє безвідмовно в будьякому стані (спяннія також)

2) мати під рукою 100р на лапу ГАІшніку, діє 50/50, залежить від того по чому ГАІ виконує план, по бабалу чи по протоколх, якщо по протоколах то треба вже 200

3) Ставити в авто відеорегістратори, якби мав його, то суддю точно совість мучила б на 30хв довше.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прізвище в студію!!!

Чи це раптом не Ковтуненко з Кухтеєм?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прізвище в студію!!!

Та справа не в призвищі, це вже певно від конкретного судді не залежить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно. Але все одно цікаво по персоналіям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дописувач правду каже. А кухтєй - то є такий, мене не виправдав, хоча в аналогічих справах інші судді ставали на бік водія. Жалітись немає кому, і правди хрін знайдеш. "Тяжолі" брате часи настали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Прізвище в студію!!!

Якраз в прізвищах. Давай сюди ПІБ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суди автолюбителів і так не дуже жалували, а з таким підходом "бєспрєдел" буде по-суті узаконено.

Я б маючи 100% докази власної правоти подавав апеляцію, а за час, поки справа дійде до розгляду може вітер і переміниться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суди автолюбителів і так не дуже жалували, а з таким підходом "бєспрєдел" буде по-суті узаконено.

Я б маючи 100% докази власної правоти подавав апеляцію, а за час, поки справа дійде до розгляду може вітер і переміниться...

а заборонили подавати в апеляцію такі справи, рішеня є остаточним і "обжалованію не подлежит"

прізвище не помню точно, на "К" просто схожі оці два названі, 2й поверх на ліво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прізвище не помню точно, на "К" просто схожі оці два названі, 2й поверх на ліво.

Де - на С.Левчанівської (це Кухтей - тільки в нього кабінет на 2 поверсі прямо до приймальної Іщук, а потім наліво) чи на Шевченка (це Ковтуненко - він недавно туди переїхав)?

Та кажи вже - не томи...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на С.Левачівської, мені дзвонили, то повістки не маю щоб глянуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені в минулому році виписали протокол, я їм там зразу написав що я не згоден, і розписав що до чого і чому, притому що в них було відеоспостереження. і "порушення" записали.

короче жду того штрафу або виклику в суд по сьогодні. їздив до гаїшників на ГПЗ вони кричать що відправили мені за адресою, ходив на пошту кажуть нічого не приходило мені.

і де воно цікаво так все повисло? чи може без мого відому скасували штраф? підкажіть кого мені виї..ти за такі непонятки :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підкажіть кого мені виї..ти за такі непонятки :blush:

А воно тобі треба? Живи як жив, якщо щось і "висить" на тобі, то тобі нагадають дайці, при проходженні ТО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та шось таке казали що якщо вчасно не платиш штраф то він автоматом робиться в два рази більший. то перше.

а друге, я був налаштований отримати повістку в суд і сперечатись за відміну штрафа взагалі.

бо піднімати все знову на ноги аж при проходженні ТО буде якось трохи галімо, ніж по свіжаку. так то мислю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та шось таке казали що якщо вчасно не платиш штраф то він автоматом робиться в два рази більший. то перше.

а друге, я був налаштований отримати повістку в суд і сперечатись за відміну штрафа взагалі.

бо піднімати все знову на ноги аж при проходженні ТО буде якось трохи галімо, ніж по свіжаку. так то мислю.

Здоров, Ігор! :)

І слухай nickel, правду каже :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені в минулому році виписали протокол, я їм там зразу написав що я не згоден, і розписав що до чого і чому, притому що в них було відеоспостереження. і "порушення" записали.

короче жду того штрафу або виклику в суд по сьогодні. їздив до гаїшників на ГПЗ вони кричать що відправили мені за адресою, ходив на пошту кажуть нічого не приходило мені.

і де воно цікаво так все повисло? чи може без мого відому скасували штраф? підкажіть кого мені виї..ти за такі непонятки :blush:

на 40му в ГАІ в адмінвідділ треба іти, там таке віконечко в стіні яке працює 3 рази на тиждень.

В мене також була схожа ситуація, протокол склали, постанову не дали, оскільки знаю що не всі там вміють грамотно писати, то не всім доручають виписувать поснави на місці.

Я думав що прийде поштою коли хтось розумніший вже там в ГАІ призначить розмір штрафу

Прийшло, був в шоці, в постанові написали що мені її видавали на місці, а я відмовився її отриамти.

Пішов я з тим ділом в суд і прокуратуру, в прокуратурі сказали що пройшло вже 10 днів з моменту оформленя ПРОТОКОЛУ, пофіг що ПОСТАНОВУ яку я осткаржував отримав поштою через місць, конверт з датою також додавав до справи.

Суд виграв, але це було рік тому.

ці доблесні стражі правопорядку їздють на зеленому пасаті Б5, з 100кілограмовими фейсами, важко не помітити, спочатку взагалі підсунули чистий бланк протоколу, щоб я підписав і їхатв собі, пропонували зекономить так мій час.

Такщо будьте пильні коли вам не видають постанову на місці!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

постанову на місці виносили? Копію постанови і протоколу на руки давали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще як варіант можна сходити в виконавчу службу і пробити чи на тобі висять якісь штрафи...............

вони могли постанову повз тебе послати прямо в виконавчу на виконання....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) дісно, таке пишуть що за невчасно сплаченйи штраф він стає в 2 рази більший, але, щоб він став в два рази більший вони мають виписати нову постанову з більшим штрафом, і вручити вам.

2) Раніше при проходжені ТО, зняті/постановці на облік коли мені казали що в мене штрафи, я давав копії рішень суду і все, зараз вже не проходить, хтось з луцьких великих начальніків

заборонив в МРЕО робити будь які дії коли в їх базі є "галочки" про штраф. І тут почалось саме цікаве, знять ті галочки не так просто, оскільки гайці кажуть, а ми вже певно подали твій штраф в виконавчу

як несплачений, от коли нам прийде з виконавчої що він закритий, тоді і знімем, бо вдруг виконавча захоче вже квартиру мою забрать за той штраф

ой побігав я тоді по виконавчих, поки вони всі мішкі штрафів перерили щоб найти мої

ще як варіант можна сходити в виконавчу службу і пробити чи на тобі висять якісь штрафи...............

вони могли постанову повз тебе послати прямо в виконавчу на виконання....

Я брав виконавчій довідку про відсутність боргів перед державою, не підходить

ГАІ мотивує це тим що вони завалили виконавчі мішками своїх штрафів і воно там через пів року найдеться в них

такщо шановні, хто плануе продать-купить машину, знімайте "галочки" вже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я на 40ковому був одразу, але там гайці глянули на копію протоколу і сказали що то не їхні, і в кінці кінців кінці знайшлись аж на ГПЗовському відділені. а там мені криком сказали що постанову мені відправили поштою. поштою нічого так і не прийшло. тимбільше що то має бути заказний лист, особисто в руки. на пошті його шукав не знайшли.

я розумію що воно напевно мене тепер чекає там ото в базах, і при ТО вспливе. це зрозуміло.

але дивлячись не це все як звичайний громадянин, котрий не зобов'язаний мати юридичну освіту і до нього не повинні застосовувати всякі хитрозроблені юридичні шляхи виконання/невиконання штрафу, і любий такий крок я можу оскаржити в суді.

тому і чекаю по простому. або мені присилають того листа в руки і починаєм виясняти чи правомірно на мене наклали штраф, або при тому ТО мене офіційним папірцем сповіщають про той штраф, і тоді знову починаєм через суд виясняти правомірність накладення штрафу. відповідно ніякі просрочки термінів я не збираюсь приймати до уваги бо це вже не моя робота дати мені в руки ту постанову вчасно.

це вже не звертаючи увагу на кучу помилок котрі були зроблені самими гайцями при виписуванні протоколу (на чому також базуватиметься мій захист) і те що я в протоколі наголосив що я не згоден з їх рішенням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[www.focus.ua]

Российская блогосфера активно обсуждает переименование милиции в полицию. Не повезло с названием российским гаишникам

Так, полицейские ГИБДД будут называться Полицейский инспектор дорожного регулирования или сокращенно П.И.Д.Р, а их служба будет называться Полицейская дорожно-регулировочная служба - сокращенно ПДРС. :D

Кроме того, блогеров повеселило заявление главы МВД Рашида Нургалиева о том, что правильной формой обращения граждан к сотруднику органов внутренних дел после преобразования милиции в полицию будет «господин полицейский».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

mrDigital, щось все в тебе так складно виходить: і рішення суду оскаржити оскаржити не можна, там щось "великий нач." заборонив, там щось гайці тобі сказали. Давай якісь посилання на закони чи що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уявляю щоб робилося в рунеті як би це в нас міліцію в поліцію переіменували :)

скільки ж було б воні про паліцаєв, бандерівців, фашистів .....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

mrDigital, щось все в тебе так складно виходить: і рішення суду оскаржити оскаржити не можна, там щось "великий нач." заборонив, там щось гайці тобі сказали. Давай якісь посилання на закони чи що.

в тому і справа що не має такого закону, який забороняе постпавити машину на облік, коли є в якійсь базі галочки про штрафи, мені тупо не давали номера в кінці.

Бажаете первірити правдивість моїх слів? сходіть з непогашеним штрафом в МРЕО зняти машину з обліку, чи спробуйте оскаржити несправедиво накладений штраф в суді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пару днів також на "Лесі Українки 24" заніс оскарження, побачимо що буде. В мене ситуація взагалі абсурдна була. У Тернополі інспектору не сподобалось те що я в'їхав на кільце не з тої смуги. На те я йому відповів що смуг тут взагалі немає... а він мені знаєте що? каже - "Ви маєте собі їх уявляти" Я відверто був вражений цим, на що я дістав фотік та сфотографував "місце мого злочину" та "мусорів" де вони стояли... після чого попросив їх скласти протокол. На прохання сісти до них у машину я відмовився... бо принципово у ті прокурені "смердюхайки" не сідаю. Побачивши мої дії інспектор віддав мені документи нічого не сказавши... я поїхав. Рівно через 10-ть!!!!!! місяців прийшла бумажка з виконавчої для того щоб я показав їм папірець про сплату якогось штрафу, з'явившись до них до них був "приємно" вражений протокольчиком, складеним у день порушення а постанова до нього була винесена на 10-ть днів пізніше. Вказане правопорушення було не вірне, + до того пише що я їхав у ночі а то був день, підпису мого немає... Це повний "тринцец". Прийшлось судитися... що далі будемо побачимо.

За що поважати тих "шматолайників"? у погонах... Не даром кажуть МЄНТ Гаішнику не кєнт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Водій - це дійна корова... Тепер інструменти оскарження відсутні, писати можна будь-які порушення, все-одно нічого законним шляхом не вирішити. Хоча дивуватись нема чому, все в рамках поглядів діючої влади. Далі буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...