VitaliyS Опубліковано 12 Лютого, 2011 в 15:48 #1 Опубліковано 12 Лютого, 2011 в 15:48 Вітаю! Зовсім недавно звертався до вас за порадою стосовно зміни відеокарти (), після чого було прийняте рішення покупки нового системного блоку. Тепер виникло ще одне запитання, вибрав в інтернеті два варіанти, але з різницею в ціні в 2000,00 гривень.(характеристики в прикріпленому файлі) Порадьте, чи варто в цьому випадку доплатити тих 2000 гривень (той що з Intel core 5 - дорожчий ), а саме така різниця в ціні між даними комп'ютерами ? Використовувати будемо на пару з сином, я для роботи, син для ігор. Після чергового запуску ігр син дуже наполегливо просить мене виришити і купити, і дуже вже йому нетерпится Чи може дешевшого нам хватить "з запасом" ? І ще одне питання - той, що дорожчий, коштуватиме 6000 гривень, може підкажете чи в Луцьку можна замовити скласти такий і за таку ціну ?
MANJAK11 Опубліковано 12 Лютого, 2011 в 17:04 #2 Опубліковано 12 Лютого, 2011 в 17:04 я щось не зрозумiв про системник, в прикрiпленному файли нiби як ноутбуки описанi
MANJAK11 Опубліковано 12 Лютого, 2011 в 17:11 #3 Опубліковано 12 Лютого, 2011 в 17:11 а по темi, однi з найдемократичнiших цiн в РИМ2000, що знаходится в примiщеннi захiдiнкомбанку, що навпроти пьятоi школи особисто я вiдкриваю сайт hotline.ua , складаю приблизну конфiгурацiю компа, читаю обзори та вiдгуки про кожну з деталей на цьому сайтi i на iнших сайтах i тодi вже замовляю,правда iнколи приходится довго чекати , а якщо складати щось з бiльш поширених речей то все буде готове за два три днi, той же Рома що на Римi працюе ,зразу може порекомендувати щось пристойне за нормальну цiну, просто менi сам процесс конфiгорування дуже подобается
Ukrainec Опубліковано 12 Лютого, 2011 в 18:19 #4 Опубліковано 12 Лютого, 2011 в 18:19 ось почитай: http://www.overclockers.ru/lab/40398/Vybor_komplektujuschih_dlya_igrovogo_kompjutera_do_500._Fevral_2011.html
gosha1978 Опубліковано 12 Лютого, 2011 в 22:27 #5 Опубліковано 12 Лютого, 2011 в 22:27 Зверніть увагу на ці сайти з готовими конфігураціями http://www.ferra.ru/online/system/84312/ http://www.dpk.com.ua/pc-of-the-month/components/33785/optimalщоб приблизно оріентуватись у співвідношенні ціна / потужність.
VitaliyS Опубліковано 13 Лютого, 2011 в 07:17 Автор #6 Опубліковано 13 Лютого, 2011 в 07:17 Дякую за підказку,та посилання на готові конфігурації, вони допомогли.Тепер знаю як бути - з понеділка поспілкуюсь з представником "РИМ 2000" , тим більше що вже знаю що питати (замовляти).
Artis Опубліковано 13 Лютого, 2011 в 21:28 #7 Опубліковано 13 Лютого, 2011 в 21:28 І ще одне питання - той, що дорожчий, коштуватиме 6000 гривень, може підкажете чи в Луцьку можна замовити скласти такий і за таку ціну ? Накинув на швидку по прайсу з такою конфігурацією як той що дорожчий тільки поставив 4 Гб оперативної пам'яті... Получилось приблизно 5400 грн.
VitaliyS Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 06:30 Автор #8 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 06:30 Дякую! Сьогодні піду в запропоновану фірму , може домовлюся. І вже буду знати ціну.(і зможу порівняти )
Vadimm Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 07:28 #9 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 07:28 ще звертайте увагу на виробників комплектуючих, тому що одну і ту ж конфігурацію з різних виробників можна зібрати з різницею в 1000 грн. Перегляньте на Розетці, там досить дешево, в Луцьку можна зібрати на 3-5% дорожче. Багато форумчан займається зборкою, наприклад NORBY, Tum@n, в них теж ціни хороші. У всякому випадку на їхні ціни можна орієнтуватися.
VitaliyS Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 09:24 Автор #10 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 09:24 Так, з комплектуючими в мене складність (що краще ,а що гірше) я не сильно розбираюся в таких нюансах. Вот мені вже склали конфігурацію в Луцьку. Наприклад , про оперативну пам"ять - написано Silicon power ... ddr 3 1333Mhz , вот і розберися, хороше це чи ні Вже думаю замовляти.
FunTom Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 10:01 #11 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 10:01 ще звертайте увагу на виробників комплектуючих, тому що одну і ту ж конфігурацію з різних виробників можна зібрати з різницею в 1000 грн. Перегляньте на Розетці, там досить дешево, в Луцьку можна зібрати на 3-5% дорожче. Багато форумчан займається зборкою, наприклад NORBY, Tum@n, в них теж ціни хороші. У всякому випадку на їхні ціни можна орієнтуватися.отут ви не праві, в луцьку можна зібрати дешевше ніж на розетці, просто купувати треба все не в одному магазині
fog Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 10:33 #12 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 10:33 отут ви не праві, в луцьку можна зібрати дешевше ніж на розетці, просто купувати треба все не в одному магазиніЯк вже не раз казалось, практично усе їде від одного постачальника з однаковими цінами.Відпускна ціна залежить тільки від продавця.Особисто я віддаю перевагу роботі адекватними клієнтами, які прийшовши до продавця прислухаються до його поради.За умови передоплати ціна змінюється в кращу сторону і те що заробіток на компі буде становити 10-15$ не є великою трагедією, головне, що людина побачила якісну послугу за нормальні гроші.
Соромітник Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 13:06 #13 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 13:06 Як вже не раз казалось, практично усе їде від одного постачальника з однаковими цінами.Відпускна ціна залежить тільки від продавця.навіщо таке писати ? Ти ж ніби продавець. Чи всі фірми Луцька настільки кончені що купують лише в Стека/Нео/ТДБ ?
FunTom Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 13:21 #14 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 13:21 За умови передоплати ціна змінюється в кращу сторону і те що заробіток на компі буде становити 10-15$ не є великою трагедією, головне, що людина побачила якісну послугу за нормальні гроші.щось я дуже сумніваюсь в тому, що дійсно хтось продасть незнайомій людині комп, заробивши на цьому всього 10-15$, який би той покупець не був гарним...у наш час головний принцип в торгівлі: здерти з людини чим побільше...давайте не будемо тут розказувати казочки про порядність і про те що все робиться тільки на користь клієнту
Саня Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 13:30 #15 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 13:30 Tum@an дійсно може запропонувати дуже хороші ціни. Мені шкода, що минулий раз друг сильно поспішав і довелося замовити ноут на 20$ дорожче, ніж він пропонував. Різниця була лише один день поставки і то це було не критично. Просто знайомий поспішив (((Серед двох варіантів я б відав перевагу першому. Переплачувати 2000 грн. там немає за що. До того ж, тут, в Луцьку, можна зібрати дешевше.
Sp_RoNdo Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 13:49 #16 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 13:49 Як вже не раз казалось, практично усе їде від одного постачальника з однаковими цінами. Відпускна ціна залежить тільки від продавця. навіщо таке писати ? Ти ж ніби продавець. Чи всі фірми Луцька настільки кончені що купують лише в Стека/Нео/ТДБ ? Ні не всі! Всього 90 % фірм ну якщо додамо ще + КПІ, Альберто ітд ітп (всіх вже відкривати не будемо ) Та правельно він пише, тому що мало хто має можливість дозволити собі прямі покупки від дистрибюторів, на пальцях можу перерахувати такі фірми в Луцьку. І доречі, якщо фірма робить закуп за нижчою ціною шляхом прямої поставки без перекупок, то це не факт що вона буде пропонувати меншу ціну, ну -3% максимум.
fog Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 14:32 #17 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 14:32 давайте не будемо тут розказувати казочки про порядність і про те що все робиться тільки на користь клієнту Дійсно. Давайте не будемо, з Вами ще справу не мав навіщо таке писати ? Ти ж ніби продавець. Чи всі фірми Луцька настільки кончені що купують лише в Стека/Нео/ТДБ ? Особисто працюю тільки з тими постачальниками, які можуть запропонувати помимо ціни гарне гарантійне обслуговування і з якими питання можна вирішити на пряму. Це все ліричний відступ.. Людина з іншою проблемою звернулась до all`у.
legolas_soi Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 15:59 #18 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 15:59 Пенькова основа є пенькова. Атлончики на порядок слабший процесор. Точних моделей материнських плат я не побачив. Ще ціна залежить від шини матері і кількості слотів на оперу і на відео, ну і від фірми.Оперативи рекомендую брати мін. 4 гб. Два вже якось мало для найсучасніших ігор. Жосткий диск (вінт) можна на і5 кофігу взяти не терабайтний, а 500-ку. Вийде свого роду економія. Хочу різниця між 500гб і 1тб не надто велика (не в два рази).
SunSeth Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 20:18 #19 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 20:18 Пенькова основа є пенькова. Атлончики на порядок слабший процесор. Ти в курсі, що таке "на порядок"? Це, на всяк випадок, в 10 разів
Соромітник Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 21:11 #20 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 21:11 прошу вибачити за оффтоп, просто ну не створювати ж нову темумало хто має можливість дозволити собі прямі покупки від дистрибюторів, на пальцях можу перерахувати такі фірми в Луцькубудь ласкавий, ну страшенно цікаво і думаю не лише мені.
legolas_soi Опубліковано 15 Лютого, 2011 в 07:00 #21 Опубліковано 15 Лютого, 2011 в 07:00 SunSeth, ну я ж образно В мене дома Атлон, а ноутбук пеньок. Різниця є...
Yuraul Опубліковано 15 Лютого, 2011 в 07:18 #22 Опубліковано 15 Лютого, 2011 в 07:18 Може, все-таки не варто порівнювати бо-зна який настольний Атлон (ви взагалі усвідомлюєте, що модельний ряд Атлон запустили більше 5 років назад і різниця між першими і сучасними Атлон 2 величезна?) з мобільним пеньком? Це раз. Настільки потужні моделі інтелівських процесорів, аналогів яким по продуктивності немає у АМД тут явно ніхто купляти не буде. Це два.Я б теж радив інтелівську платформу, але не зважаючи на те, що маю підстави так радити, це все рівно більше питання власних уподобань.Словом, не збивайте людину з пантелику. Не пишіть дурниць.
Vadimm Опубліковано 15 Лютого, 2011 в 07:23 #23 Опубліковано 15 Лютого, 2011 в 07:23 Пенькова основа є пенькова. Атлончики на порядок слабший процесор. вброс защітан до топікстартера: визначайся з бюджетом, зазначай своєму "постачальнику" пріоритетні марки і вперед. А потім із запропонованою конфігурацією але без цін йди до другого "постачальника", вдруг він дешевше запропонує.
VitaliyS Опубліковано 15 Лютого, 2011 в 07:58 Автор #24 Опубліковано 15 Лютого, 2011 в 07:58 Так все й зробив - і з бюджетом визначився, і з процесором ( вибрав intel core і3 ). Вже й замовив, має бути зібраний на завтра (по планах ) І з "постачальником" визначився, правда трошки вийшло наоборот ніж радить VadimM ,вибрав того,в кого трошки вийшло дорожче (зовсім чуть чуть) але я вже з цією людиною мав справу, тому й так вирішив.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.