Перейти до змісту

Який комп'ютер кращий по критерію ціна-якість?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вітаю!

Зовсім недавно звертався до вас за порадою стосовно зміни відеокарти (), після чого було прийняте рішення покупки нового системного блоку.

Тепер виникло ще одне запитання, вибрав в інтернеті два варіанти, але з різницею в ціні в 2000,00 гривень.(характеристики в прикріпленому файлі)

Порадьте, чи варто в цьому випадку доплатити тих 2000 гривень (той що з Intel core 5 - дорожчий ), а саме така різниця в ціні між даними комп'ютерами ?

Використовувати будемо на пару з сином, я для роботи, син для ігор. Після чергового запуску ігр син дуже наполегливо просить мене виришити і купити, і дуже вже йому нетерпится :)

Чи може дешевшого нам хватить "з запасом" ?

І ще одне питання - той, що дорожчий, коштуватиме 6000 гривень, може підкажете чи в Луцьку можна замовити скласти такий і за таку ціну ?

post-6552-0-41950200-1297525190_thumb.jp

Опубліковано

а по темi, однi з найдемократичнiших цiн в РИМ2000, що знаходится в примiщеннi захiдiнкомбанку, що навпроти пьятоi школи

особисто я вiдкриваю сайт hotline.ua , складаю приблизну конфiгурацiю компа, читаю обзори та вiдгуки про кожну з деталей на цьому сайтi i на iнших сайтах i тодi вже замовляю,правда iнколи приходится довго чекати , а якщо складати щось з бiльш поширених речей то все буде готове за два три днi, той же Рома що на Римi працюе :),зразу може порекомендувати щось пристойне за нормальну цiну, просто менi сам процесс конфiгорування дуже подобается :)

Опубліковано

Зверніть увагу на ці сайти з готовими конфігураціями

http://www.ferra.ru/online/system/84312/

http://www.dpk.com.ua/pc-of-the-month/components/33785/optimal

щоб приблизно оріентуватись у співвідношенні ціна / потужність.

Опубліковано

Дякую за підказку,та посилання на готові конфігурації, вони допомогли.

Тепер знаю як бути - з понеділка поспілкуюсь з представником "РИМ 2000" , тим більше що вже знаю що питати (замовляти).

Опубліковано

І ще одне питання - той, що дорожчий, коштуватиме 6000 гривень, може підкажете чи в Луцьку можна замовити скласти такий і за таку ціну ?

Накинув на швидку по прайсу з такою конфігурацією як той що дорожчий тільки поставив 4 Гб оперативної пам'яті... Получилось приблизно 5400 грн. :friday:

Опубліковано

Дякую!

Сьогодні піду в запропоновану фірму , може домовлюся.

І вже буду знати ціну.(і зможу порівняти :))

Опубліковано

ще звертайте увагу на виробників комплектуючих, тому що одну і ту ж конфігурацію з різних виробників можна зібрати з різницею в 1000 грн. Перегляньте на Розетці, там досить дешево, в Луцьку можна зібрати на 3-5% дорожче. Багато форумчан займається зборкою, наприклад NORBY, Tum@n, в них теж ціни хороші. У всякому випадку на їхні ціни можна орієнтуватися.

Опубліковано

Так, з комплектуючими в мене складність (що краще ,а що гірше) я не сильно розбираюся в таких нюансах.

Вот мені вже склали конфігурацію в Луцьку.

Наприклад , про оперативну пам"ять - написано Silicon power ... ddr 3 1333Mhz , вот і розберися, хороше це чи ні :)

Вже думаю замовляти.

Опубліковано

ще звертайте увагу на виробників комплектуючих, тому що одну і ту ж конфігурацію з різних виробників можна зібрати з різницею в 1000 грн. Перегляньте на Розетці, там досить дешево, в Луцьку можна зібрати на 3-5% дорожче. Багато форумчан займається зборкою, наприклад NORBY, Tum@n, в них теж ціни хороші. У всякому випадку на їхні ціни можна орієнтуватися.

отут ви не праві, в луцьку можна зібрати дешевше ніж на розетці, просто купувати треба все не в одному магазині

Опубліковано

отут ви не праві, в луцьку можна зібрати дешевше ніж на розетці, просто купувати треба все не в одному магазині

Як вже не раз казалось, практично усе їде від одного постачальника з однаковими цінами.

Відпускна ціна залежить тільки від продавця.

Особисто я віддаю перевагу роботі адекватними клієнтами, які прийшовши до продавця прислухаються до його поради.

За умови передоплати ціна змінюється в кращу сторону і те що заробіток на компі буде становити 10-15$ не є великою трагедією, головне, що людина побачила якісну послугу за нормальні гроші.

Опубліковано

Як вже не раз казалось, практично усе їде від одного постачальника з однаковими цінами.

навіщо таке писати ? Ти ж ніби продавець. Чи всі фірми Луцька настільки кончені що купують лише в Стека/Нео/ТДБ ?

Опубліковано

За умови передоплати ціна змінюється в кращу сторону і те що заробіток на компі буде становити 10-15$ не є великою трагедією, головне, що людина побачила якісну послугу за нормальні гроші.

щось я дуже сумніваюсь в тому, що дійсно хтось продасть незнайомій людині комп, заробивши на цьому всього 10-15$, який би той покупець не був гарним...

у наш час головний принцип в торгівлі: здерти з людини чим побільше...

давайте не будемо тут розказувати казочки про порядність і про те що все робиться тільки на користь клієнту

Опубліковано

Tum@an дійсно може запропонувати дуже хороші ціни. Мені шкода, що минулий раз друг сильно поспішав і довелося замовити ноут на 20$ дорожче, ніж він пропонував. Різниця була лише один день поставки і то це було не критично. Просто знайомий поспішив (((

Серед двох варіантів я б відав перевагу першому. Переплачувати 2000 грн. там немає за що. До того ж, тут, в Луцьку, можна зібрати дешевше.

Опубліковано

навіщо таке писати ? Ти ж ніби продавець. Чи всі фірми Луцька настільки кончені що купують лише в Стека/Нео/ТДБ ?

Ні не всі! Всього 90 % фірм :) ну якщо додамо ще + КПІ, Альберто ітд ітп (всіх вже відкривати не будемо :))

Та правельно він пише, тому що мало хто має можливість дозволити собі прямі покупки від дистрибюторів, на пальцях можу перерахувати такі фірми в Луцьку. І доречі, якщо фірма робить закуп за нижчою ціною шляхом прямої поставки без перекупок, то це не факт що вона буде пропонувати меншу ціну, ну -3% максимум.

Опубліковано

давайте не будемо тут розказувати казочки про порядність і про те що все робиться тільки на користь клієнту

Дійсно. Давайте не будемо, з Вами ще справу не мав :)

Особисто працюю тільки з тими постачальниками, які можуть запропонувати помимо ціни гарне гарантійне обслуговування і з якими питання можна вирішити на пряму.

Це все ліричний відступ.. Людина з іншою проблемою звернулась до all`у.

Опубліковано

Пенькова основа є пенькова.

Атлончики на порядок слабший процесор.

Точних моделей материнських плат я не побачив. Ще ціна залежить від шини матері і кількості слотів на оперу і на відео, ну і від фірми.

Оперативи рекомендую брати мін. 4 гб. Два вже якось мало для найсучасніших ігор.

Жосткий диск (вінт) можна на і5 кофігу взяти не терабайтний, а 500-ку. Вийде свого роду економія. Хочу різниця між 500гб і 1тб не надто велика (не в два рази).

Опубліковано

Ти в курсі, що таке "на порядок"? Це, на всяк випадок, в 10 разів ;)

Опубліковано

прошу вибачити за оффтоп, просто ну не створювати ж нову тему

мало хто має можливість дозволити собі прямі покупки від дистрибюторів, на пальцях можу перерахувати такі фірми в Луцьку

будь ласкавий, ну страшенно цікаво і думаю не лише мені.

Опубліковано

Може, все-таки не варто порівнювати бо-зна який настольний Атлон (ви взагалі усвідомлюєте, що модельний ряд Атлон запустили більше 5 років назад і різниця між першими і сучасними Атлон 2 величезна?) з мобільним пеньком? Це раз. Настільки потужні моделі інтелівських процесорів, аналогів яким по продуктивності немає у АМД тут явно ніхто купляти не буде. Це два.

Я б теж радив інтелівську платформу, але не зважаючи на те, що маю підстави так радити, це все рівно більше питання власних уподобань.

Словом, не збивайте людину з пантелику. Не пишіть дурниць.

Опубліковано

вброс защітан:)

до топікстартера:

визначайся з бюджетом, зазначай своєму "постачальнику" пріоритетні марки і вперед. А потім із запропонованою конфігурацією але без цін йди до другого "постачальника", вдруг він дешевше запропонує.

Опубліковано

Так все й зробив - і з бюджетом визначився, і з процесором ( вибрав intel core і3 ).

Вже й замовив, має бути зібраний на завтра (по планах :))

І з "постачальником" :) визначився, правда трошки вийшло наоборот ніж радить VadimM ,вибрав того,в кого трошки вийшло дорожче (зовсім чуть чуть) але я вже з цією людиною мав справу, тому й так вирішив.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...