killabee Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 07:59 #1426 Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 07:59 -Діма, дивись, Танька іде!-Давай крикнем їй шо вона шлюха?-Твоя жінка ти і кричи.
Yuliya Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 08:55 #1427 Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 08:55 А в России что самое страшное? Работать… Ещё страшнее может быть только вставать на работу… А ещё страшнее — ложиться рано, потому что завтра надо вставать на работу…
Ketmaster Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 13:51 #1428 Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 13:51 Долго-долго плавал Ной на ковчеге вместе со всеми зверями,и наконец,через неопределенное время пристал к Арарату.Вышел на берег,за ним все животные и смотрят-к ним приближаются два местных аборигена,и один другому говорит:"Вах,Ара смотри-цирк приехаль!"
killabee Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 06:58 #1429 Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 06:58 Статистикою доведено, що найпопулярніше заняття перед сном - рахувати, скільки годин проспиш, якщо заснеш просто зараз.Чебурашка Гені:— Гена, а давай я візьму чемодан, а ти візьмеш мене?— А давай, мій маленький збоченцю...
Ko3bMa Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 09:28 #1430 Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 09:28 Мене звати Іра! Десять років я робила хлопцям манікюр.А вчора я дізналася, що це не манікюр.Водій маршрутки, який випадково виїхав на трасу “Формули 1″, виграв гонку, встигнувши навіть підібрати по дорозі двох пасажирів.Дружина каже чоловікові:- Ти б прогулявся з мамою, місто б їй показав. Це ж твоя рідна теща.- Нічого не вийде. Вона все одно знаходить дорогу додому.Дзвінок в психіатричну лікарню:- Скажіть, будь ласка, людина, яка кожен ранок в 6 годині грає на трубі і всіх будить – нормальна?- Швидше за все ні, ваша адреса?- 25-й кілометр заміського шосе, військова частина.- Та-а-ак…Чорним морем пливе американський есмінець.Аж перед есмінцем виринає субмарина з жовто-блакитним прапором.Поки американці заходяться шукати по довідниках чий же це прапор,що за держава, з підводного човна пускають дві торпеди й топлять есмінець.Субмарина занурюється на перископну глибину та в капітанській рубці відбувається розмова:- Петре, а ти впевнений, що то були москалі ?- Авжеж, бачив скільки зірок на прапорi!- На, покуштуй! Тiльки не випльовуй! Поклади на язик. Вiдчуваєш бульбашки? Це карбід!Йде засідання в парламенті. Вирішують, як використати землю після Чорнобиля.– Зерно сіяти не можна, картоплю садити – тим більше… А давайте все засіємо тютюном, а на пачках цигарок напишемо: «Міністерство охорони здоров’я останній раз попереджує…»
speaker Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 12:35 #1431 Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 12:35 Один программер пришел в гости к другому. Сидят, пиво попивают. Тут на кухню заваливает огромный серый котяра.- Это мой кот. Зовут Модем.- Почему Модем?- Смотри. - берет веник, тычет в кота. - Модем! Коннект!(Кот): - Шшшшшшшшш...- Ваше прізвище?- Віслюків ...- Так, не дуже-то пощастило Вам з прізвищем ... Ініціали?- І. А.Встречаются два юриста.- Здравствуйте, как я рад с вами познакомиться, я столько слышал о вас!- Мало ли что болтают люди. А вы попробуйте доказать!Суд. Розлучаються подружжя. Суддя запитує дружину:— Чому ви бажаєте розлучитися з чоловіком?— Він мене, як чоловік не влаштовує!Жіночий голос з залу:— Всіх влаштовує, а її ні!Чоловічий голос з залу:— Та її ніхто не влаштовує!
electric Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 15:30 #1432 Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 15:30 a: А вы заметили, что самые ужасные слова кончаются на "-льник": начальник, будильник, понедельник?b: %бальник, тоже бывает ужасен)))a: Особенно у начальников в понедельник...
Ketmaster Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 16:48 #1433 Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 16:48 Байкер обернулся, сел на байк и поехал кататься по кольцевой вокруг города. Катается, катается, а возле дороги стоит женщина и голосует. Ну он остановился, а она говорит:"Мужчина, я очень тороплюсь на вокзал, подбросьте пожалуйста!" Села она и поехали. Едут дальше: первый круг по кольцевой, второй, треттий, четвертый. Женщина:"Мужчина, мы кажется здесь уже проезжали!" Байкер испуганно оборачивается: "Кто здесь??!!?"
Sirgo Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 17:33 #1434 Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 17:33 На операційному столі лежить тесть, хірург - зять:- Синку, ти, головне, коли почнеш, не забудь про те, що якщо моя дружина стане вдовою, вона неодмінно захоче переїхати жити до вас з Машею.Перебирала нашу сімейну аптечку. Судячи з неї, у нас 2 мети в житті - заспокоїтися і не обісратись !- Уявляєш, Свєтка, - він запам"ятав колір моїх очей!- Якщо хлопець пам"ятає колір твоїх очей після першого побачення, значить, у тебе маленькі цицьки!"А це курам насміх" — казала бабуся, насипаючи курочкам коноплі...Ніколи ще в районному військкоматі не було стільки молоді ...І ніхто ж не полінувався, всі дружно прийшли подивитися на пожежу ...Хочу познайомитися з красивою молодою дівчиною, яка вміє водити машину. Фотографія машини обов"язкова.В школі:— Діти, запам"ятайте:Ті, хто будуть вчитися на 4-5 попадуть в рай, а ті, хто на 1-3 - в пекло!!!Вигук з класу:— А що, закінчити школу живим ніяк неможливо?- Що спільного між генеральним директором "Мерседеса" і генеральним директором "АвтоВАЗу"?- Вони обидва їздять на "мерседесах".
Ketmaster Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 18:05 #1435 Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 18:05 Тормозитдаишник байкера и спрашивает-почему у вас поворотников нет?-как нет. вон на коляске-а где коляска?-бл.... а где коляска-то?!
Olesya Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 20:08 #1436 Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 20:08 Англичанин имеет жену и любовницу. Любит жену. Француз имеет жену и любовницу . Любит любовницу. Еврей имеет жену и любовницу. Любит маму. Русский имеет жену и любовницу . Любит выпить.
Vika Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 21:06 #1437 Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 21:06 Убежденный холостяк познакомится со сварливой, неопрятной и малокультурной женщиной для укрепления своих убеждений.
LutskGSM Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 22:26 #1438 Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 22:26 Хлопчик-хуліган 5 днів не міг попасти додому: він дзвонив в двері та втікав…Забігає маньяк в магазин і кричить:- Зараз когось зґвалтую! Дівчино, як вас звати?- Галя.- Вас не буду ґвалтувати. Мою маму теж Галя звати. А тебе чоловіче як звати?- Ну, взагалі-то, Руслан, але друзі називають мене Галею.
yurgen Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 23:34 #1439 Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 23:34 Забігає маньяк в магазин і кричить: - Зараз когось зґвалтую! Дівчино, як вас звати? - Галя. - Вас не буду ґвалтувати. Мою маму теж Галя звати. А тебе чоловіче як звати? - Ну, взагалі-то, Руслан, але друзі називають мене Галею.Напомнило анекдот, посвящённый тем, кто родился в 1980-ом- Як тебе звати?- Саша- А на честь кого тебе назвали?- На честь тата Олександра- А тебе як звати?- Толя- А на честь кого тебе назвали?- На честь дідуся- Ну, а тебе як звати?- Ігор- А на честь кого тебе назвали?- На честь ігор.... Олімпійських ігор...
Yuliya Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 09:44 #1440 Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 09:44 Только в нашей стране пешеход, стоя на пешеходном переходе, благодарит водителя, который остановился, чтобы его пропустить.Я действительно разбиралась в математике до того, как в нее решили добавить алфавит.
killabee Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 10:04 #1441 Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 10:04 Девушки купаются в Черном море. Вдруг кто-то под водой начинает ихраздевать. Они кричат:- Помогите! Помогите!- Тыше, девушки! Это мы - дэлфины!Сержант проводит вечернюю поверку в подразделении.- Рядовой Иванов!- Я!- Головка от х.я!- Рядовой Петров!- Есть!- На ж.пе шерсть!- Рядовой Сидоров!- Так точно!- Три наряда вне очереди!- За что, товарищ сержант?- За то, что испортил мне вечер поэзии!
mila Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 11:53 #1442 Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 11:53 Такого козла еще поискать - Но я-то умница, я-то нашла.
Ko3bMa Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 13:53 #1443 Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 13:53 На заграничном пляжеМуж- жене- Маша ты Барсику корм оставила?- Я думала, что ты оставил!- Ну вот- что не отпуск, то кота хороним..."— ПрИФфФеТ МнУ ПаНРАФфКи ТваЕ ФфоТО ДафФфай Друффить!!!))))"— Ох.еть, я думал, вы вымерли!Вылетая из чужого балкона с простыней в руках, Кирилл настолько был похож на бэтмэна, что спасатели убрали батут.Молодая пара дома. Парень вешает полочку:- Полку к уголкам вполне достаточно прикручивать одним шурупом - у стенки. второй совершенно ни к чему!Она:- Если сделано две дырки - надо использовать обе!!!Он:- Ладна, я сегодня перед сном об этом напомню... .
4opa4ok Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 10:49 #1444 Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 10:49 - Так, доченька, шажочек, еще шажочек. Молодец. Вова, неси быстрей камеру - дочь с клуба вернулась!Двое в постели.Она: — Милый, а ведь когда–нибудь мы поженимся.Он (задумчиво, выпуская дым в потолок):— Да кому мы нахер нужны...Стaрaя aкулa - учит молодую:- Видишь дaйверa?.... Подплывaешь к нему, делaешь снaчaлa большой круг... потом второй, поближе...третий - совсем близко... aм! съелa!!!!!- А чё круги-то крутить ? Можно срaзу...- Э, не-е-ет !!! Тогдa придётся жрaть с говном...- Есть ли у тебя мечта? - Есть.- Какая? - Хочу бросить пить.- Так брось. - А как потом жить без мечты?
Dima4s Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 16:44 #1445 Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 16:44 Отец: Я хочу, чтобы ты женился на женщине, которую выберу я.Сын: Нет, никогда ...Отец: Это дочь Билла Гейтса.Сын: Тогда ладно ...Отец идет к Биллу Гейтсу.Отец: Я хочу, чтобы ваша дочь вышла замуж за моего сынаБилл: Нет, никогда ...Отец: Он исполнительный директор Всемирного банка.Билл: Тогда ладноОтец идет к президенту Всемирного банкаОтец: Назначьте моего сына исполнительным директором Всемирного БанкаПрезидент: НетОтец: Он зять Билла ГейтсаПрезидент: Тогда ладно.________________________________________Муж просыпается после жестокой пьянки, смотрит, бельепостирано-поглажено, на стульчик повешено, на столе завтрак и бутылкапива. Жена ушла на работу не сказав ни слова, без истерики. Он к сыну:сын что вчера было? Папа, ты пришел в два часа ночи пьяный в хлам, упална кровать. А когда мама попыталась тебя раздеть ты сказал: Не троньc%ка, я ЖЕНАТ!!
Ketmaster Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 18:01 #1446 Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 18:01 Идет Мент по улице и видит, как маленькая девочка в песочнице что-то лепит.- Девочка, а что ты лепишь?- Мента- А из чего?- Глина, песок, говно.Мент разозлился:- А ну, щас же сломай, а то к родителям отведу!Через некоторое время мент опять подходит.- Hу, а сейчас что лепишь?- Пожарника.- Из чего?- Глина, песок.Мент:- А почему без говна?Девочка:-А если говно добавить, опять мент получится...
Ketmaster Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 18:09 #1447 Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 18:09 Охотник поймал зайца, посадил в мешок и принёс домой. Зашёл вквартиру и с порога:- Жена, поджарь зайца.- Ты что идиот?! -воскликнула жена. - У нас три месяца нету газа!- Эээ, ну тогдаиспеки в микроволновке.- Ты что - болван!!? У нас три недели нетсвета.Охотник разозлился, открыл окно и швырнул туда зайца. Заяцлетит и радостно кричит:- Ющенко так!!!!
Ketmaster Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 18:18 #1448 Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 18:18 Вовочка говорит учительнице: - Марь Ивановна, мне папа сказал, что мы произошли от обезьян. - Вовочка, история вашей семьи меня не интересует!
Sirgo Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 19:48 #1449 Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 19:48 - Ти знаєш, яка найкраща машина?- Чужа! На повному каско! З довіреністю на тебе і анлім по бензину!
Sirgo Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 21:01 #1450 Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 21:01 Каждая женщина - загадка, главное, чтобы ни одну из них не разгадала жена…Студента, не получающего стипендию, легко узнать по новенькой иномарке.«Уважаемые студенты! В последнее время участились случаи продажи фальшивых дипломов. Будьте бдительны - покупайте дипломы в специально оборудованных местах!»
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.