Перейти до змісту

КАРОЧЄ! Заберіть мене звідси!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Тема автостоп проявила себе як неефективна.

Передісторія.

4-го лютого в Київ прилітає мій давній американський бойфренд, з яким ми 9 роів не бачились (з часу мого перебування в ГАмериці)

Я валю його стрічати. :friday:

Хочу потрапити до Києва 4-го лютого десь в районі 12 ночі (виїзд 17-18 вечора), бо ще запрошена до представників київського андерграунду патусіть, записать передачу, обмінятися матеріалами і теде і тепе.

А оскільки вихідних тільки два, то в суботу я не встигну здибати весь цей народ, оскільки заморському тузємцу потрібно буде демонтрувати нашу чудную сталіцу.

Тому.

ХТО МЕНЕ МОЖЕ ЗАБРАТИ НА КИЇВ машиною/віртальотам/параходам

4го лютого після роботи

За дорогу зможу щось накинути, але не повну вартість білета.(Взагалі-то автостоп кругом - це підвезти без грошей, гггг)

road_studs_2.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь

Поки не пізно:

1. ЛуцькЕкспрес - 050-9401616, 067-2680302, 782488
  2. ВояжЛуцьк - 050-9235599, 097-2350770

Так - я добрий. І краще поспіши, бо місця не буде. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасіба , кеп, але це майже 100грн.

А мова йде про АВТОСТОП.

Це означає, що хтось їде і по дорозі забирає тебе БЕЗ БАБЛА.

Прикинь.

Дещо в цьому грьобаному світі робиться БЕЗ БАБЛА. :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так на трасі машини ловлять зазвичай, а не на форумі :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дещо в цьому грьобаному світі робиться БЕЗ БАБЛА. :smile-zachot:

Такая большая,а такая наивная☺

Кавайно сьездить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ох це солодке слово ХАЛЯВА.... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добираясь бесплатно в Киев можно действительно остаться БЕЗ БАБЛА :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив, як подорожувала одна компашка білорусів. Вони зупиняли машини не на трасі, а тусовалися на автозаправках. Відповідно, там машини зупиняються самі, треба тільки переконати водія, щоб він тебе взяв. Ну і якщо машина їде не в кінцеву точку призначення - то попросити, щоб висадили тебе не в Новозалупинцях, а так само, на заправці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив, як подорожувала одна компашка білорусів. Вони зупиняли машини не на трасі, а тусовалися на автозаправках. Відповідно, там машини зупиняються самі, треба тільки переконати водія, щоб він тебе взяв. Ну і якщо машина їде не в кінцеву точку призначення - то попросити, щоб висадили тебе не в Новозалупинцях, а так само, на заправці.

Ага, так-так. Так роблять в Європі. І вночі, але не на заправках, а біля них, на освітлюваній території :))

Але фактично стопати ЗИМОЮ та ще й на НІЧ - це трішки нерозумно.ХАй навіть і на заправці.

Було б літо і день -- я б навіть не рипалась ніде.

ТОму, пане polsno, і

ловлю машини на форумі
, а питаю в людей "своїх2 , хто може їхати до КИєва.

Думаю, тут ясно ?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ох це солодке слово ХАЛЯВА.... :)

ЗАНУДА. Якщо ти звик дупою у кріслі сидіти тільки з одного боку барикад, то не означає, що ти знаєш все про іншу.

Спочатку піди стопом, а потім будеш умнічати. І тоді на це буде підстава, навідміну від того, що зверху.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це майже 100грн.

всього-навсього на 20% дешевше - 80 грн. Спєши купіть білєтов пачку Афігєть! Подзвонив - ціну уточнив. Вже рівно 100 грн! 80 було місяць назад...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це майже 100грн.

всього-навсього на 20% дешевше - 80 грн. Спєши купіть білєтов пачку Афігєть! Подзвонив - ціну уточнив. Вже рівно 100 грн! 80 було місяць назад...

Та да! Житомирські гості приїжджали 15го січня. Казали, платили Житомир - Луцьк 90 грн... :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще можна пiшки йти, i бесплатно i мiзки провiтрятся щоб тут всяку фiгню не писати )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, а Ви по "флеймах" не шастайте - нерви здоровші будуть. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще можна пiшки йти, i бесплатно i мiзки провiтрятся щоб тут всяку фiгню не писати )

Геніальна ідея! :smile-zachot:

От і пропоную Вам першим спробувати - піти пішки у всєм ізвєстном но нєаглашаємом направлєнії. Можна з барабаном в руках :lopata:

А туди значно дальше, ніж до Києва :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну вам виднiше :) я ще покищо туди не ходив ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну вам виднiше :) я ще покищо туди не ходив ))

ЦЕ не може не радувати. З орієнтацією все гуд:) Ну нічо.. раз не....с)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в период 1996-2001 годов я автостопом объехал практически всю Украину, из Ивано-Франковска до Луганска,из Чернигова до Херсона, поэтому имею право высказаться:

не на форуме надо задавать такие вопросы, а просто собрать рюкзак и в путь,если ты человек, то и к тебе будут по человечески, но есть нюансы, надо думать, ощущать, интуитивно чувствовать, а стоит ли садиться в ту, или иную машину,количество пассажиров, внешний и внутренний облик шофёра, харизма салона авто... и многое другое... может кому то и непонятны мои слова, но это их проблемы...имхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в период 1996-2001 годов я автостопом объехал практически всю Украину, из Ивано-Франковска до Луганска,из Чернигова до Херсона, поэтому имею право высказаться:

не на форуме надо задавать такие вопросы, а просто собрать рюкзак и в путь,если ты человек, то и к тебе будут по человечески, но есть нюансы, надо думать, ощущать, интуитивно чувствовать, а стоит ли садиться в ту, или иную машину,количество пассажиров, внешний и внутренний облик шофёра, харизма салона авто... и многое другое... может кому то и непонятны мои слова, но это их проблемы...имхо

Але ІМХО, я зимою на трасі стопати не буду. Чому- написано вище.

Згідна, що відчувати треба.

Більше стопом не ходите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більше стопом не ходите?

«Раньше у нас было время, теперь у нас есть дела, доказывать, что сильный жрет слабых, доказывать, Что сажа бела.»...

Мне доводилось и в лютый мороз автостопом кататься,да, замерзал,да, согревался и спиртом, и водкой, и просто предложенным шофёром - дальнобойщиком одеколоном,но суть не в том,

я так понимаю,Осени надо не просто прокатиться, а ещё и общаться с чужеземцами, рекомендую нормальный доезд маршрутками, или нанять машину...

Автостопы только в кино романтические бывают,в жизни тоже случается, но, как правило, редко...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Осені треба добратися до півночі в пятницю, але виїхати в другій половині робочого дня - то думала, може хтось зі своїх бордівських їхати буде, а тут замість хелпнути - тільки умніків понабиралося і повоняти мастаків. - як завжди :)

Маршруткою дорого (бо ще 2 дня в Києві якось прожити треба і назад вернутися, а ДН на носі - то не хоцца розбазарювати гроші :)

Електричка тільки до 7 ранку наступного дня буде в Києві.

А просто кататися Осінь буде влітку 2011-го.

Благо, тільки цього літа вкусила прєлєсті автостопу (то з фестивалю додому, то з дому на фестиваль).

Правда їздила з досвідченими, котрі б на Ельбі отримали вже по кілька браслетів :smile-zachot: (хто знає, той знає, чого це стосується).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Осені треба добратися до півночі в пятницю, але виїхати - то думала, може хтось зі своїх бордівчьких їхати буде

Всё, суть топстарта понял полностью, если б я ехал в указанное тобой время и место, я б обязательно взял тебя в попутчики, безвозмездно :)

Но увы, я в Луцке застрял ещё на очень много времени, поэтому, дабы зря не флудить, пожелаю удачной поездки, отдыха и общения.

С ув. Гетто. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДЯкую, Getto, що хоча би Ви не пожаліли часу і вникли в те, про що тут пише. Навідміну від решти пі.. ляпало.

Про подорож розповім обов*язково. Хоча...ніц цікавого, я думаю, не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так так,ми всi поганi,а ти хорооша,бiла i пухнаста, i останне слово завжди за тобою :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так так,ми всi поганi,а ти хорооша,бiла i пухнаста, i останне слово завжди за тобою :)

уті-путі)) от нєх було воняти :friday:треба було читати те, що пишеться зверху :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...