Перейти до змісту

Епідемія віруса грипа

Darkraven

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 650
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
у вас руки звідки ростуть, пов'язку не так вже й важко самому зробити.

Не вийде більш-менш нормального вигляду. А хотілося б щоб ще й гарно... :D

декілька раз зробити і буде гарно получатися ;) , все ж краще чім без неї ходить :)

Опубліковано
Не вийде більш-менш нормального вигляду. А хотілося б щоб ще й гарно...

То наклей на маску кілька кристалів СВАРОВСКІ чи чогось в тому дусі. Буде гарно і гламурррно. ;)

Опубліковано
купив собі таких 20 штук-я думаю що те саме що і марлева...!

ватно-марлева в рази ефективніше

Опубліковано
купив собі таких 20 штук-я думаю що те саме що і марлева...!

ватно-марлева в рази ефективніше

ну нічьо-хто його зна що завтра буде!може до нас піщані бурі із сахари доберуться...ггг

Опубліковано

І справді потрібно сідати та шити собі маску. Реально подумати - де ж їх візьмуть на всю країну? Нас же чималенько, а їх і ще й міняти потрібно пару раз на день. Цілком погоджуюсь із madkot.

Опубліковано

а помните как мы во времена развитого_социализма щили себе ватно-марлевые повязки, одевали, строились парами и топали в подвал школы прятатся от бомб ненависных буржуев?......

Опубліковано
у вас руки з відкі ростуть, повязку не так вже й важко самому зробити.

не треба лишніх слів-  я вмію маски робити бо робили колись у школі, але питання у тому що Юля сказала, а вона як відомо всім працює на відміну тих хто балакає - ось і задумався я коли ж дочекаюсь масок пристойних в аптеці

Опубліковано
гламурно

i596293_000af58a.jpg

Та якби я у вечері зустрів би "блондінку" в таком "веліколєпії" То інфаркт отримав би це 100% :ohmy:

Відразу ж загорілось би бажання "гоп-стопа" :lol::lol::lol::lol::lol:

Опубліковано
Производители масок будут грести баблос лопатами ) Себистоимость там скоко? Рубль максимум. а продадут по 5 )

собівартість маски - 0,38 грн, а максимальна ціна помічена в Тернополі по 18,30 грн :)

Опубліковано
Производители масок будут грести баблос лопатами ) Себистоимость там скоко? Рубль максимум. а продадут по 5 )

собівартість маски - 0,38 грн, а максимальна ціна помічена в Тернополі по 18,30 грн :)

Сьогодні в аптеці "Сальве" на Соборності купував по 2 грн.

Опубліковано

ну його в дупу купувати по 2 грн. маски. самому пошити штуки 4 і міняти періодично. перестірнув, висушив, прогладив на максимумі і знову юзаєш.

взагалі дуже цікаво виходить, всі так ганяються за масками, але шось виходиш на вулицю і народу в масках не так то і багато. таке враження, шо народ соромиться і по-ідіотськи себе відчуває в масках. напевно бути хворим - це менш по-ідіотськи.

був вчора в районі базару, то трохи бачив народу в масках, а так подалі від нього, то вже майже нікого. а біля РАГСу йшов, так на мене як на чудо природи дивились, пальцем тикали і казали "ой! дивись! чудак в масці!" <_<

Опубліковано

ну його в дупу купувати по 2 грн. маски. самому пошити штуки 4 і міняти періодично. перестірнув, висушив, прогладив на максимумі і знову юзаєш.

взагалі дуже цікаво виходить, всі так ганяються за масками, але шось виходиш на вулицю і народу в масках не так то і багато. таке враження, шо народ соромиться і по-ідіотськи себе відчуває в масках. напевно бути хворим - це менш по-ідіотськи.

був вчора в районі базару, то трохи бачив народу в масках, а так подалі від нього, то вже майже нікого. а біля РАГСу йшов, так на мене як на чудо природи дивились, пальцем тикали і казали "ой! дивись! чудак в масці!" <_<

а мені пофіг-як ходив так і буду ходити у масці! здоров"я головніше-однозначно. лікування воно нікому не потрібне, і штука в даний момент не з дешевих.

а в кого розуму не достатньо-флаг у руки,вітер в спину.

в мене один знайомий колись сказав про такі випадки і байдужих людей одну геніальну фразу-"был бы мозг-было бы большое сотрисение"

Опубліковано

тикали пальцем як у те на аві?? :D

Опубліковано
В інфекційній лікарні місць уже немає

багато пневмонії

не приймають уже

держава замовчує все

а звідки така інформація?

і до теми противогазів:)

i597730_gasmasksdesigner2.jpg

i597733_gasmasksdesigner4.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...