Перейти до змісту

Епідемія віруса грипа

Darkraven

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Подумать реально: во всех странах, граничащих с нами - Европа, а у нас - нет. Враньё! И еще раз враньё!

• Відповідей 650
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

заліз на сусідню з приведеною мною тернопільську тему, один з постів вибив з сідла, цитую:

...дзвонили знайомі з друкарні, зараз якраз додруковують карту україни, там немає тернополя і області - ми всі помремо

*плачу*

*каюсь*

*знову плачу*

:sm110:

Опубліковано
Подумать реально: во всех странах, граничащих с нами - Европа, а у нас - нет. Враньё! И еще раз враньё!

difoto прочитай постом раніше...

Опубліковано

на даний момент у нас 40-50 трупів.

сьогодні був у лікарні у іншій справі цілий день, говорив з керівництвом. В нас у луцьку вже є смерть. Так як ідентифікувати саме свинячий грим наші неможуть тому ставлять діагнос вірусна пневмонія, що впринципі нічим не краща свинячого грипу. МОЗ України вже дав рекомендації як себе поводити. В Новій лінії вже всі в масках.

Власне я своїх дітей в школу з понеділка не вестиму. Із-за просто грипу! Я не збираюсь чекати на те що школи закриють коли 15% учнів заразять ще 30%.

Опубліковано

http://protuvsih.com.ua/news/934

жесть...

Halina says:

at 17:52

Сьогодні в Чорткові в гуртожитку медколеджу померла дівчина-студентка і буквально годину тому телефонувала подружка яка вчиться у Чернівцях там теж на парі померла студентка. Не думаю що це тиф, але непокоїть те, що влада та і медицина насправді безпомічні. Це просто страшно

Опубліковано
http://mignews.com.ua/articles/376451.html
" ШОК! В Украине эпидемия "легочной чумы"? Власть скрывает правду! "

не дуже віриться.. але все може бути (((

Ученые в шоке! В Украине эпидемия тазобедренного энцефалита! Что скрывают власти?!!
Опубліковано
To Tarzanych

Маска тебе не захистить...

на маску нужно периодически мочиться,в первую мировую эта фишка многих спасла.

Опубліковано
"...захворювання у всіх починалося поволі, супроводжувалося підвищенням температури у межах 37,2–37,3 градуса і незначним покашлюванням, болями в суглобах. У кінці другого-третього дня з’являлася незначна нежить. За його словами, раптово, на третій-п’ятий день у хворих виникала різка задишка, вони поступали в стаціонар і «при переводі на апаратне дихання їм практично неможливо було продихати легені, тому що дихання, починаючи з середини третини легенів, не прослуховувалося.

Під час розтину, всі легені їх були в крові."

Головний лікар Івано-Франківської обласної інфекційної клінічної лікарні Роман Остяк

Опубліковано

это все результат падения метеорита/кометы в Прибалтике, что было ответом лунатиков на бомбардировку Луны НАСА.

никак иначе

Опубліковано

блін, шо рорбиться, а? Фосфор-2 чишо? Мені "Сім'я і Дім" дім ше гонорар не віддала за очерки після фосфорної атаки, тут знов. Сама веселуха на тернопільскій борді, там навіть є думки шо Тернопіль спалять, во как :blink:

Опубліковано
є думки шо Тернопіль спалять, во как :blink:

точно сожгут.

а еще сожгут Крым - там пророссийские настроения

и Восток Украины. там тоже такие настроения.

а с учетом грядущих выборов сожгут всех украинцев, кто не ходил на предыдущие выборы за несознательность.

а скажут, что это искра от прибалтийского метеорита виновата.

Опубліковано

Вы случайно не идиоты???

icon_plus_1.gifпочитайте

отюда

ЗЫ возможно там есть некоторые перегибы и преувеличения, но уже и в Ровенской области есть летальные случаи!

Опубліковано
Влада міста втікає з Тернополя, на той час інші машини з області не випускають

сьогодні моє начальство в"їхало в Тернопіль і під покровом ночі покідало його...полями...било обстрєляно патрулями в масках і чьорнай адєждє

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...