Перейти до змісту

Бородовка, опьять, а шо дєлать?

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Бери побільше кидай подальше коли литить відпочивай.

Угадайте, какую именно тему надо почитать автору этих слов? :D

Опубліковано
Угадайте, какую именно тему надо почитать автору этих слов?

ненене девід блейн вали назад в свій "Доска позора" ))))

Ітак, шо дєлать?

пані MOTOROLLLA, візьміть свого новенького нетбука, я вхоплю модем, створимо тему і будемо вести лог бордовки для тих хто не пішов)))

Опубліковано

пані MOTOROLLLA, візьміть свого новенького нетбука, я вхоплю модем, створимо тему і будемо вести лог бордовки для тих хто не пішов)))

Еще бы прямую трансляцию через вебку :smile-zachot:

Опубліковано

Еще бы прямую трансляцию через вебку :smile-zachot:

Вебка є) В Кораблику Wi-Fi є ;)

Опубліковано

Народ, ще треба мати що викладати, так, щоб було заздрісно тим хто не пішов. :D  Технічна сторона трансляції, діло другорядне  ;)

Опубліковано

ще можна роздрукувати собі бейджики з аватаркою і ніком щоб знали де хто ;)

А декому не треба. А в декого вже 3 роки в візитниці лежить tongue.gif

Опубліковано

От я, громадяни-люди, ще ні разу на бордовці не була. І хто винен, як питав класик. Організуйте, бо я не по тому, а я так точно підтягнусь (якщо схудну :rolleyes: ).

Опубліковано

От я, громадяни-люди, ще ні разу на бордовці не була. І хто винен, як питав класик. Організуйте, бо я не по тому, а я так точно підтягнусь (якщо схудну :rolleyes: ).

якби моя вага була б перепоною для того щоб потрапити на бордовку,то я б так нi разу на нiй i не був би до цього часу :D

Опубліковано
Бери побільше кидай подальше коли литить відпочивай.

Угадайте, какую именно тему надо почитать автору этих слов? :D

не умнічай зьом батьківщина тебе звичайно не забуде но і не згадає

Опубліковано

Ітак, що в нас буде?

Як завжди, кег пива, сосиски у вогні та інші вкусності-полєзності для ваших шлунків!

Культурно-розважальна програма с пєснямі і танцамі!

Он-лайн трансляція, підсумки минулого року у картінках і прочіє модниє штучькі!

Тортік!!!(ням-ням)

Клуб анонімних дідів морозів - подааааркі! Кожен готує подарунок для іншого!

Сувєніри, прочая атрібутіка!

Єщьо желанія?

Опубліковано

Ща прідумаєм рєалізацію, зробимо темку, спєциальний хітрий скріпт пєрємєшаєт тих, хто буде приймати участь в случайном порядкє, в ПМ кожному відішлеться його адресат і Моторола зможе получити подарунок від загадочного нєзнакомца. Кльово?

Опубліковано

Ща прідумаєм рєалізацію, зробимо темку, спєциальний хітрий скріпт пєрємєшаєт тих, хто буде приймати участь в случайном порядкє, в ПМ кожному відішлеться його адресат і Моторола зможе получити подарунок від загадочного нєзнакомца. Кльово?

А де гарантія того, що одній людині не випаде вітати декількох? А вдруг це буде незнакомка? І зі списком також можуть бути затримкі, бо багато хто неоприділився з присутності на карпаратіві :)

Опубліковано

Bestie, ну ніякої романтики )))

"ой, да ну ладно, что вы в самом деле"rolleyes.gif.

В мене романтики вагон і маленький возик. Але тре бути реалістомrolleyes.gif

Опубліковано

Хачю новую футболку, Ди, чё слабо, да? Думаю желающих будет много !!один

Шоб типа парадная, да?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...