Dream Опубліковано 27 Січня, 2011 в 15:13 Поділитися #26 Опубліковано 27 Січня, 2011 в 15:13 + там вже є 4-та частина. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 27 Січня, 2011 в 15:16 Поділитися #27 Опубліковано 27 Січня, 2011 в 15:16 сенкс Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 27 Січня, 2011 в 15:30 Поділитися #28 Опубліковано 27 Січня, 2011 в 15:30 Продивився повністю всі 4-ри частини відео: водій з пасажиром ще ті провокатори! Не далеко від вже екс-ст.сержанта Швеця по наглості і відійшли. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
S-driver Опубліковано 27 Січня, 2011 в 15:52 Поділитися #29 Опубліковано 27 Січня, 2011 в 15:52 Продивився повністю всі 4-ри частини відео: водій з пасажиром ще ті провокатори! Не далеко від вже екс-ст.сержанта Швеця по наглості і відійшли.На одному з форумів натрапив на такий коментар:Брати ! А чи не "РОЗВЕЛИ" нас як дітей ...Сержант міліції дозволяє себе знімати на відео ... Раз !Сержант міліції говорить в камеру якусь дурню... Два !Той хто знімав викладуе файли в НЕТ ... Три !Той хто знімав не боїться Сержанта міліції і його друзів... Чотири !І вже сьогодні "премьер-министр Украины Николай Азаров заявил..." П'ять ! А й справді, чи не черговий це піар-хід? По-перше, треба бути повним дебілом, щоб говорити таке на камеру; По-друге, занадто швидко відео потрапляє в інет;По-третє, занадко швидка реакція на нього з боку влади... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 27 Січня, 2011 в 16:03 Поділитися #30 Опубліковано 27 Січня, 2011 в 16:03 видео попадает в инет со скоростью 1мбит/c у некоторых быстрее p.s. а машины авторов не "правый" руль? или мне показалось? или видео "перевёрнуто"? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 27 Січня, 2011 в 16:08 Поділитися #31 Опубліковано 27 Січня, 2011 в 16:08 Продивився повністю всі 4-ри частини відео: водій з пасажиром ще ті провокатори! Не далеко від вже екс-ст.сержанта Швеця по наглості і відійшли. Правильно вони все зробили. Нема в правилах такого поняття як зупинка для перевірки документів... Можуть зупинити, якщо така машина числиться в угоні і то вони повинні про це повідомити. Це напрягає коли собі їдеш і тут махає тобі палочкою. З.Ы. Руль правий З.Ы.Ы. А що Швець і його друзі можуть зробити водію - нічого... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 27 Січня, 2011 в 18:09 Поділитися #32 Опубліковано 27 Січня, 2011 в 18:09 Можуть зупинити, якщо така машина числиться в угоні і то вони повинні про це повідомити.прослухай монолог кобрівця в кінці 4-ї частини уважно. До того ж - постав себе на місце ДАЙця, в якого є орієнтування на авто - хіба ж ти будеш кожного, чиє авто потрапляє під опис, попереджати про те, що блаблабла "Ви підозрюєтесь в угоні"? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 27 Січня, 2011 в 19:23 Поділитися #33 Опубліковано 27 Січня, 2011 в 19:23 Згідний, але такий порядок. Є в мене знайомий в органах, він розказував, то вони в кожній машині бачать протокольчик. Зупиняють, а вже потім думають до чого прикулупатись, план же треба виконувати Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 27 Січня, 2011 в 19:45 Поділитися #34 Опубліковано 27 Січня, 2011 в 19:45 Є в мене знайомий в органах, він розказував, то вони в кожній машині бачать протокольчик. Зупиняють, а вже потім думають до чого прикулупатись, план же треба виконувати це друга сторона медалі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 27 Січня, 2011 в 20:27 Поділитися #35 Опубліковано 27 Січня, 2011 в 20:27 Лидер партии «Родина» депутат Одесского городского совета Игорь Марков поможет с трудоустройством старшего сержанта ГАИ Александра Швеца, который был уволен за то, что назвал украинский язык «телячьей мовой»Об этом сайту Одесса.Комментарии сообщили в пресс-службе партии«Я убежден, что профессионализм человека зависит не от того, любит он государственный язык или нет. Поэтому мы поможем Александру Швецу с трудоустройством», - добавил Игорь Марков.По его мнению, «украинский язык нам навязывали насильно на протяжении многих лет и неудивительно, что это начинает вызывать раздражение».«Когда Министр Вовкун на заседании Кабинета министров назвал русский язык «собачьей мовой», почему-то это прошло для него без последствий. А сегодня все ополчились на одного сотрудника ГАИ, который позволил себе сказать, что не любит государственный язык. Может быть, как работник государственной службы, который находится при исполнении обязанностей, он поступил и не очень правильно, но как гражданин, просто как человек, я его прекрасно понимаю», - сказал политик.cripo.com.ua Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 27 Січня, 2011 в 20:32 Поділитися #36 Опубліковано 27 Січня, 2011 в 20:32 Ще трохи "російського" погляду на ситуацію:Одеський даїшник, звільнений з правоохоронних органів за лихослів'я на адресу державної мови, назвав "телячою" не українську мову, а суржик, яким до нього звертався водій, заявив нардеп-регіонал Вадим Колесніченко."Я переглянув ролик і не побачив там ні найменшої образи української мови. Чоловік не хотів розмовляти суржиком. Він сказав водієві, розмовляйте зі мною або російською, або українською, я не розумію вашої телячої мови. Він мав на увазі суржик, яким говорив водій", - упевнений Колесніченко. На думку нардепа, старший сержант Швець повинен звернутися до суду і добитися відновлення на посаді. У свою чергу народний депутат Леонід Грач вважає, що проблему низького культурного рівня інспекторів ДАІ треба вирішувати комплексно, а не звільняти одного співробітника. "Я думаю, що потрібно розглядати лихослів'я інспектора ДАІ, який назвав українську мову телячою, як низький рівень культури працівників МВС і ДАІ, треба підвищувати політичний і культурний рівень. А поставити питання про звільнення, вигнати людини з органів - це просто висловити "фе" російській мові та полити воду на млин безкультур'я співробітників ДАІ, і полити воду на душу націоналістів", - заявив Грач.звідси Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 27 Січня, 2011 в 20:33 Поділитися #37 Опубліковано 27 Січня, 2011 в 20:33 Мішок на голову і в сибір Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura2281 Опубліковано 27 Січня, 2011 в 20:43 Поділитися #38 Опубліковано 27 Січня, 2011 в 20:43 Чиста правда Їм в очі сци, а вони кажуть - дощ. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 27 Січня, 2011 в 20:46 Поділитися #39 Опубліковано 27 Січня, 2011 в 20:46 На думку нардепа, старший сержант Швець повинен звернутися до суду і добитися відновлення на посаді. Так-так, і ще медаль йому дати...з закруткою на спині. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 27 Січня, 2011 в 20:47 Поділитися #40 Опубліковано 27 Січня, 2011 в 20:47 yura2281, в варіанті мого батька не дощ, а Божа роса. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 27 Січня, 2011 в 21:41 Поділитися #41 Опубліковано 27 Січня, 2011 в 21:41 Мінімум 50% дій даїшніків -це провокація.А якщо мені місяць тому на житомирській обїздній даїшник заявив дослівно ,,Бажаю,щоб ви зробили дтп , а я приїхав розслідувати,,- то це як назвати? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Phoinix Опубліковано 28 Січня, 2011 в 07:13 Поділитися #42 Опубліковано 28 Січня, 2011 в 07:13 Сержант Швець: те, що я сказав, звісно, велика дурість Звільнений з МВС старший сержант Олександр ШВЕЦЬ в інтерв’ю газеті "Сегодня" назвав водія провокатором і поскаржився, що той матюкався через слово."Мої слова про "телячу мову" вирвані з контексту, - сказав він. - Ця фраза вирвалася в мене в мить апогею скандалу. Якби мене не довели до нестями, я б ніколи цього не сказав - я чудово знаю, що можна казати на службі, а чого не можна..."На момент записаного на вигляді конфлікту, за розповіддю сержанта, "скандал тривав близько півтори години. В автомобілі сиділо двоє хлопців років по 19. Водій поводився дуже агресивно. Мало того, що він відмовлявся показати мені документи - права і техпаспорт, він ще і матюкався через слово... За півтори години він довів нас до білої люті своєю матірною лайкою і зухвалою поведінкою. Тільки після того, як співробітники "Кобри" сказали, що викликають наряд міліції з райвідділу (була явна непокора законним вимогам міліції), хлопець змилувався показати права і документи на автомобіль. Яким був наш подив, коли ми побачили документи - права і техпаспорт виявилися намертво "спаяні" між собою в планшеті з оргскла металевими болтами! А планшетка була прикріплена наручниками з тросом до керма авто!""Ролик майстерно змонтований, - підсумовує О.ШВЕЦЬ, - хлопці явно шукали міліцію, щоб влаштувати провокацію. Від самого початку розмови було зрозуміло, що хлопці прагнуть поскандалити і присікатися до нас у будь-який спосіб".Сержант ще не знає, чи оскаржуватиме звільнення через суд, і не знає як зароблятиме на сім`ю: на руках двоє дітей 2 і 8 років і двоє лежачих хворих: дружина після ДТП і батько після невдалої операції чотири роки тому."...Те, що я сказав про українську мову, звісно, велика дурість. Зараз просто оглушений усім цим скандалом". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 28 Січня, 2011 в 07:36 Поділитися #43 Опубліковано 28 Січня, 2011 в 07:36 ну не знаю,сержант не представился.... ну ладно это можно было "смонтировать" а то что нагрудный знак был закрыт желеткой значительно труднее смонтировать, имхомелочино из таких мелочей всё и складываетсявторая сторона тоже снимала на камеру, где их версия видео? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vrm Опубліковано 28 Січня, 2011 в 07:50 Поділитися #44 Опубліковано 28 Січня, 2011 в 07:50 вторая сторона тоже снимала на камеру, где их версия видео? Вони ще не змонтували Звичайно, зрозуміло, що пацани мажори спеціально шукали на свою голову пригод з міліцією, але більшість з ДПСників такі тварі, що з ними по іншому не можна... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 28 Січня, 2011 в 08:18 Поділитися #45 Опубліковано 28 Січня, 2011 в 08:18 Коментар Швеця явно призначений для тих, хто дивиться ТВ і не бачив в інеті той 4-х серійний епос. Тобто для більшої частини населення України. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 28 Січня, 2011 в 12:03 Поділитися #46 Опубліковано 28 Січня, 2011 в 12:03 поки він не мент може зїздити і морду набити, за це штраф тільки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
S-driver Опубліковано 28 Січня, 2011 в 12:32 Поділитися #47 Опубліковано 28 Січня, 2011 в 12:32 поки він не мент може зїздити і морду набити, за це штраф тільки. Ось вона, ця морда: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 28 Січня, 2011 в 12:44 Поділитися #48 Опубліковано 28 Січня, 2011 в 12:44 поки він не мент може зїздити і морду набити, за це штраф тільки. Ось вона, ця морда: Цікаво, "ця морда" вважає що прізвище "ШВЕЦЬ" ісконно-посконно-канонічєск0є (МП) ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 28 Січня, 2011 в 12:52 Поділитися #49 Опубліковано 28 Січня, 2011 в 12:52 "...Те, що я сказав про українську мову, звісно, велика дурість. Зараз просто оглушений усім цим скандалом". Сцуко, я аж просльозився. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 28 Січня, 2011 в 12:54 Поділитися #50 Опубліковано 28 Січня, 2011 в 12:54 Он Швєц! в смислє Сапожнікяк дражнився мій вуйко: Швець вкрау шило і клевець! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.