Перейти до змісту

У Домодєдово загинула 31 людина, 130 поранених


BACbOK

Рекомендовані повідомлення

У Домодєдово загинула 31 людина, 130 поранених

Внаслідок вибуху в московському аеропорту «Домодєдово» загинула 31 людина, ще 130 - постраждали.

Як передає власний кореспондент УНІАН у Росії, про це повідомили в Мінздоровсоцрозвитку.

За попередніми даними, вибух скоїв терорист-смертник. Підрахувати точну кількість постраждалих заважає сильне задимлення в залі. У зв`язку з вибухом декілька міжнародних рейсів - із Китаю, Німеччини, Туреччини та Вірменії - затримуються.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Московського міжрегіонального слідчого управління на транспорті Слідчого комітету Російської Федерації.

Для надання практичної допомоги в аеропорт направлено групк досвідчених криміналістів центрального апарату Слідчого комітету Російської Федерації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таксисты в Домодедово после теракта взвинтили цены за проезд до Москвы до 10 и 20 тысяч рублей :mdr:

А таксистам лиж бы денег заработать...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ахуєть! BBC, CNN , більша частина світових телеканалів перервали свої серіали і транслюють новини звідти.

А борда - вона така борда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора в Пітері "битовуха", сьогодні в Москві теракт, завтра - "Манєжная площадь-2"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хэштег #domodedovo стал одним из основных каналов для обмена информацией о теракте в московском аэропорту.

Сервис микроблогов Twitter стал для многих интернетчиков основным источником информации о событиях в «Домодедово».

Первым о взрыве, который произошел в левом крыле аэропорта в зоне прилета, сообщил пользователь Илья Лихтенфельд (@likhtenfeld). В СМИ он упоминается как гендиректор ООО «Мега Фуд» и совладелец клуба Shop&Bar Denis Simachev. В 16:45 Лихтенфельд написал в своем микроблоге: «В домодедово теракт! Страшный взрыв в здании аэропорта! Десятки тел разорваных людей! Звоните близким. RT».

В последующих сообщениях микроблогер рассказал, что в аэропорту работают около сотни сотрудников его компании. По их оценкам, в результате взрыва погибли около 70 человек (СМИ на момент публикации сообщали о 31 погибшем). Взрывное устройство, по словам Лихтенфельда, находилось на теле человека, который стоял в толпе встречающих рядом с «Азия-Кафе».

Для обмена информацией о теракте блогеры используют хэштег #domodedovo. Туда транслируются ссылки на сообщения о взрыве в СМИ и информация от очевидцев. Слово «Домодедово» также вошло в число самых популярных поисковых запросов в Twitter.

звідси

USA 9/11 attack – taxi drivers drive free of charge.

Mar. 29 attack, Russia – taxis turn up their prices x10.

Jan. 24 – x20.

#Domodedovo ребята, те, кто #freetaxi. Благодаря Вам, цены таксистов урегулировались, и стали почти традиционными. Спасибо.

via twitter

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

KermlinRussia

Это было рядовое начало предвыборного года #domodedovo

sedictor sedictor

Владимир Владимирович, мы бы вас и без терактов выбрали бы снова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

KermlinRussia

Это было рядовое начало предвыборного года #domodedovo

sedictor sedictor

Владимир Владимирович, мы бы вас и без терактов выбрали бы снова

Ось це і є саме жахливе...

Як же шкода людей...

R.I.P.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

perajok ирена понорошку

для предотврощенея новых терактов рядом с #Domodedovo построят мечеть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что же циничного в действиях террористов нашли следователи и в чем ошибка обеспечения безопасности в наших аэропортах?

- Хочется напомнить, что врыв в аэропорту "Домодедово" произошел в зале прилета в отделе выдачи багажа, - рассказывает источник "КП" в следствии. - Если вы хоть раз получали там багаж, то обратили внимание, что найти свободную тележку не всегда просто. Люди грузят на них чемоданы, выходят на улицу, а затем перекладывают багаж в такси. Обратно из того же такси в тележку можно положить хоть пять, хоть десять кило тротила.

Если вы же находили в зале прилета те же тележки, вы должны помнить, что их с улицы ввозят по несколько штук, причем вереницей, когда одна вставлена в другую, как в супермаркетах. Только в магазинах они прозрачные. А в Домодедово в цветастой рекламе, которая отвлечет взгляд любой охраны. Помните, что для того, чтобы взять багажную тележку нужно надавить на ручку вниз и вытащить ее из соседней?

Для приведения бомбы в действие нужен был примитивный взрыватель, который можно сделать из новогодней хлопушки. Между тележками остается достаточно места, чтобы спрятать любую бомбу, и провезти ее в зал прилета. Многие пострадавшие нашли на своей одежде маслянистую жидкость. Не исключено, что террористы положили в тележку не только тротил, но и горючее, которое должно было вызвать пожар.

Бомба находилась на платформе с колесиками, внутри нескольких тележек, которые стали оболочкой из той самой проволоки и шурупов, которые привели к смертельным ранениям. Именно потому, и не осталось воронки на плитке.

А террориста-смертника могло не быть вообще.Это граждане азиатских республик, которые готовы сделать все что им скажут братья по вере или за деньги. Вот это и есть "черная дыра" в безопасности наших воздушных гаваней, да и не только их.

кп.ру

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почався "футбол":

Аэропорт «Домодедово» ответил на критику президента Дмитрия Медведева, заявившего, что менеджмент авиаузла должен ответить за нарушения в обеспечении безопасности

«Мы считаем, что не должны нести ответственность за происшедший взрыв, так как все требования авиационной безопасности нашими службами были соблюдены», - сказала пресс-секретарь аэропорта Елена Галанова.

Галанова также объяснила, что службы авиационной безопасности аэропорта отвечают за безопасность в зоне, где находятся зарегистрированные пассажиры, передает Газета.ру.

«При этом в общей зоне аэровокзала за безопасностью следят сотрудники линейного отдела внутренних дел на транспорте Домодедово. Они работают в тесном взаимодействии с нашими службами безопасности», - добавила она.

Ранее Дмитрий Медведев обвинил во взрыве в «Домодедово» собственника и менеджмент аэропорта.

фокус.юа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йо, знову виноваті кавказці, знову потерпілі серед мирного населення.

Гляннем на проблему з точку зору користі. Нехай по пріказу "каво угодно" екстріміст шахіст влаштува це звірство. Навіть зомбованому не потрібна слава вбивці невиних і невойовничих жителів, навіть релігійному фанатові. Слава замовника в вузькому кругу моральних уродів також не мотив. Навіть і прийнявши - нема звернень, погроз і вимог. Просто вибух без цілі ? Не вірю, вона є частиною плану монархінізації, укорінення піліцейського правління, відведення зору народу від інших внутрішніх проблем і просто експериментом розміром в країну.

Вибухи в Макіївці збіг чи також експеримент на реакцію народу ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В.Путін: Згідно з даними слідства, теракт в "Домодєдово" не має відношення до Чечні

За попередніми даними слідства, теракт в "Домодєдово" не має відношення до Чеченській Республіці, повідомив журналістам прем'єр-міністр РФ Володимир Путін. Відповідаючи на питання про те, чи необхідно вести переговори з терористами, прем'єр відзначив, що "жодна поважаюча себе країна в світі не йде цим шляхом", повідомляє РБК.

"Це світова практика боротьби з тероризмом. Як тільки починаються переговори з терористами, агресія зростає і збільшується кількість жертв. Такі переговори з терористами та екстремістами на початку дев'яностих років привели нас до першої та другої чеченської війни", - підкреслив глава уряду.

За словами В.Путіна, держава готова вести переговори з усіма політичними силами, які готові врегулювати ситуацію. "Що стосується переговорів з ким би то не було, ніхто не відмовлявся вести переговори з усіма політичними силами. Наприклад, у розпал кризи в Чечні це дозволило врегулювати ситуацію", - зазначив прем'єр.

Нагадаємо, вибух у столичному аеропорту "Домодєдово" прогримів в 15:32 24 січня 2011 р. Вибухівку, за даними очевидців, привів у дію терорист-смертник, який перебував на аеровокзалі серед зустрічаючих. У результаті теракту загинули 35 чоловік, ще близько 200 отримали поранення, з них 116 госпіталізовані. У Москві і Підмосков'ї сьогодні оголошено день жалоби в пам'ять про жертви теракту в аеропорту Домодєдово.

РБК-Україна
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вона є частиною плану монархінізації, укорінення піліцейського правління, відведення зору народу від інших внутрішніх проблем і просто експериментом розміром в країну.

скажи, а в тебе немає, випадково, брата з ніком max?

Просто вибух без цілі ?

ці екстримісти-терористи такі корисливі, їм давай дипломат, набитий баксами дрібними купюрами...(менше бойовиків дивися)

Навіть зомбованому не потрібна слава вбивці

запам"ятай - зомбованому ПОФІГ! Саме тлумачення поняття "зомбування" передбачає відсутність будь-якої власної ініціативи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Терорист перед вибухом своє ім'я прокричав. Бо вірив що чинить праведне діло. Така от філософія. Ще й пояс свій начинив обрізаними прутами, щоб більше людей поранити.

Вони своє життя не цінять і чуже нічого не варто. Ідея найголовніша. Але,якщо по-тверезості поглянути - все пройде. І ідея поміняється. А нариваються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кореспондент проніс «бомбу» на територію Домодєдово

Незважаючи на вказівку президента Росії медвежонокєва посилити режим безпеки, пронести в Домодєдово "бомбу" як і раніше не так і складно. Про це свідчить експеримент, який здійснив кореспондент Life News.

Після жахливого теракту в Домодєдово ЗМІ детально розповіли про всі слабкості й провали служби безпеки авіавузла. По-перше, аеропорт ніхто не охороняв. Всі міліціонери були виведені за штат, а значить, згідно із законом вони не мали права навіть перевірити документи, не кажучи вже про те, щоб мати при собі зброю. По-друге, металошукачі фактично не працювали. По-третє, на все Домодєдово за зміну працювали тільки два кінологи з собакою.

На наступний ранок після теракту картина трохи змінилася. В аеропортах був посилений огляд, збільшили кількість людей у формі і спеціально навчених собак. Life News вирішив перевірити, чи змінилося що-небудь насправді в безпеці московських аеропортів.

Зробити муляж вибухівки - нескладно. Нічого зайвого. Тільки підручні матеріали. У коробку з-під чаю легко вміщаються кілька акумуляторів і телефонна зарядка. Щоб додати гостроти, на коробці пишемо слово "бомба". І все це поміщаємо в звичайний пояс фотокора і вирушаємо в Домодєдово. Тут дійсно тепер багато що змінилося. Скрізь рамки, черги і суцільний огляд. Пасажири вивертають сумки і з розумінням пред'являють документи для перевірки.

Кореспондент прямує прямо до металошукача. Робимо "обличчя цеглиною" і проходимо в сусідню порожню рамку. Металошукач слабо пискнув, але на нашого кореспондента уваги ніхто з вартових не обернув.

Незважаючи на посилений режим, скупчення людей у формі і цілу зграю кінологів, пронести муляж бомби в Домодєдово не становило жодних проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немає слів щоб описати трагедію. R.I.P.

Цікавий факт:

Цей теракт, відрізняється від всіх інших попередніх терактів тим, що смертником був етнічний росіянин, а не вихідець з Кавказу(як за звичай). Вже більше їм не потрібно посилати своїх людей з Кавказу, так як все більше появляються люди(етнічні росіяни), які охоче готові взривати Росію. А це, про багато що говорить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...