Перейти до змісту

Не будь овцой:Однажды это случится

VeryFate

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Для цього їх ще потрібно описати, та ще й правильно, а в нас то і закони толком написати не можуть.

Я не можу зрозуміти про що мова? Тема ніби про те, що потрібно дозволити легальний продаж зброї, а не про те, яка у нас фігова держава та її закони...

Ну а відмазки про стрілянину в школі, про бандитизм - від лукавого. Бандити та психи й зараз мають зброю, купують її на чорному ринку й досить просто. Так що всі обмеження стосуються якраз законослухняних громадян...

Якщо самі є мисливцем то про які цивілізований продаж зброї говорите?

При всій продажності нашої системи, бандиту чи психу простіше купити ствол на вулиці, чим офіційно))

• Відповідей 155
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
хіба для захисту власної оселі ібо сейф на собі таскати не будеш

А сейф і не треба, таскати можна в кофрі але в розібраному стані, так само як і зберігати в сейфі.

Опубліковано
і як вам наші "полювання"? тільки не кажіть що не чули про "перші сто грам" чи "за трофей" на капоті.

Ви щодня чуєте про застрелених мисливців чи мисливців, які прийшли розстріляти школу?

навіть серед мисливців бувають неадекватні люди, а ви хочете вільно дозволити продаж зброї.

Ще раз кажу, неадеквати є й за кермом, давайте забороними автотранспорт???

"дітей потрібно виховувати" можна застосувати до чого завгодно

Можна подумати, саме наявність дома зброї спонукає дитину "злетіти з катушок" та йти стріляти в школі. Маячня))

Тому таки дітей треба виховувати, а не винуватити зброю, школу, президента чи колумбію...

Опубліковано
Я не можу зрозуміти про що мова? Тема ніби про те, що потрібно дозволити легальний продаж зброї, а не про те, яка у нас фігова держава та її закони...

Мова про те що перед тим як легально продавати зброю треба навести порядок в системі. Ібо зараз і так всяких придурків з пневматми і травматами куча, так до них ще й з вогнестрілом добавиться, особливо це стосується всяких там мажорчиків.

При всій продажності нашої системи, бандиту чи психу простіше купити ствол на вулиці, чим офіційно))

Що справді? Як тоді це:

Закарпатский убийца оказался членом Национального Союза журналистов

Об этом сегодня на пресс-конференции рассказал начальник главного управления МВД Украины в Закарпатской области Виктор Русин.

По словам главного милиционера области, Владимир Копча, который причастен к убийству учителя, происшедшего в декабре прошлого года в райцентре Великий Березный Закарпатской области, является членом Национального Союза журналистов Украины.

Предоставив членский билет, а также подтверждение, что он является внештатным корреспондентом киевской газеты «Бизнес Украины», в ноябре 2004 года он получил право на использование травматического оружия.

На данный момент все участники указанного убийства находятся в розыске.

Также, по словам Виктора Русина, начальник великоберезнянской милиции уволен с занимаемой должности.

А начальник штаба Великоберезнянского РО УМВДУ вообще уволен с органов внутренних дел из-за того, что за отдельную плату сообщил преступникам, что они находятся в розыске.

Напомним, ранее Виктор Русин опротестовал связь милиции с бандитской группировкой

І таких прикладів є багато. Буде можливість легально купити вогнепальну зброю, замість травматів буде застосована вона.

Опубліковано
Ви щодня чуєте про застрелених мисливців чи мисливців, які прийшли розстріляти школу?

я про те що вони і на полюванні один одного можуть підстрелити

Ще раз кажу, неадеквати є й за кермом, давайте забороними автотранспорт???

ммм, як там було - "..давайте не кидатись в крайнощі". та й в автотранспорту занадто багато застосувань, щоб його забороняти.

Можна подумати, саме наявність дома зброї спонукає дитину "злетіти з катушок" та йти стріляти в школі. Маячня))

Тому таки дітей треба виховувати, а не винуватити зброю, школу, президента чи колумбію...

наявність зброї вдома+добрі серіали\фільми\ігри=почуття безнаказаності а-ля "от я такий модний піду постріляю"

або ще краще - перехідний період. що завгодно в голову полізе.

імхо треба зпочатку виховувати, а вже потім дозволяти продаж.

причому почати з деяких батьків <_<

Опубліковано
І таких прикладів є багато.

Не дуже, й не багато...

Й якщо ви вже навели цей сумний приклад, то хочу сказати, що якби такі відморозки знали, що в звичайної людини є вогнепал й вона може захиститися, то вони (відморозки) лишній раз подумали й боялись, бо сцикливі за своєю природою.

А так... А так ви дозволяєте відморозкам мати зброю (вони її вже мають) для нападу, а нормальним людям не даєте чим захищатись...

Уберите подушки безопасности, прикрепи мачете на уровне шеи, и все будут ездить со скоростью 3 мили в час (с) - так само, якщо зброю матимуть всі, а не тільки відморозки, бандити та депутати...

ммм, як там було - "..давайте не кидатись в крайнощі"

А тут якраз без крайнощів, в автокатастрофах гинуть люди, тому приклад дуже коректний...

я про те що вони і на полюванні один одного можуть підстрелити

Можуть, але чомусь не стріляють. Десь у ваших аргументах серйозний прокол, вам так не здається?

Опубліковано

Андрій Віталійович ви справді думаєте що нормальна нетренована людина зможе адекватно дати відсіч отакому озброєному неадеквату? Я сумніваюсь. І проблема тут не в тому що такі от придурки так себе ведуть бо мають зброю, а через те що вони впевнені що за це їм нічого не буде.

Опубліковано
А так... А так ви дозволяєте відморозкам мати зброю (вони її вже мають) для нападу, а нормальним людям не даєте чим захищатись...

а звідки ви знаєте що вони захищатись будуть, а не підуть "в гості" до сусіда?

Опубліковано
а звідки ви знаєте що вони захищатись будуть, а не підуть "в гості" до сусіда?

А що їм зараз забороняє піти в "гості"? Чи ви думаєте вони не куплять зброю? Де логіка?

Як виявляється все ж таки стріляють.

Поодинокий випадок, а тут доводять, що дай зброю й тільки те й робитимуть, що шмалятимуть одне в одного))

Опубліковано
Не такий вже і поодинокий

Прям так кожен мисливець стріляє в іншого й до сусідів в "гості" ходять?

Доволі рідки випадки ви наводите, особливо враховуючи кількість мисливців та зброї у них на руках.

А згідно теорії тих, хто проти зброї, як тільки зброя попадає в руки, так одразу одне в одного шмаляють. Типу "дали мяч - х...ч"...

Опубліковано
А що їм зараз забороняє піти в "гості"? Чи ви думаєте вони не куплять зброю? Де логіка?

так ходять же. з ножами, правда, але ходять. а тепер уявіть собі якщо в кожного буде зброя.

але то ніж. з ним на даху не сядеш і людей здалеку стріляти не будеш.

чи вам до вподоби на вулицю не виходити тому що в місті гуляє фанатик з гвинківкою?

А згідно теорії тих, хто проти зброї, як тільки зброя попадає в руки, так одразу одне в одного шмаляють. Типу "дали мяч - х...ч"...

прикол не в "дали м*яч..", а в тому, щоб не давати навіть приводу думати про більші можливості для знищення один одного.

Опубліковано

Передайте мені попкорн.

Тут розмова двох опонентів, які ніколи не доведуть свою правоту один одному :)

Опубліковано
які ніколи не доведуть свою правоту один одному

Один мисливець, він точно зможе переконати))) зброя ж є..Кушнарьов, певно, тож на охоті поспорив.

Опубліковано

Тут точно довести одне одному щось важко))

Але, як на мене, аргументи противників зброї слабенькі, а часто просто за вуха притянуті.

Яскравий приклад США та Канада - в обох країнах зброя дозволенна, але в Нью-Йорку стріляють людей, а в недалекому Торонто не закривають двері. Зрозуміло, що зброя нідочого й справа в суспільстві, а право на захист є у кожного й аморально забороняти продаж зброї через надумані причини...

Один мисливець, він точно зможе переконати))) зброя ж є..

Як кажуть у народі - шонебудь))

Опубліковано

Были времена, когда огнестрельного оружия еще не изобрели, а люди мочили друг друга почем зря.

Я к тому, что не наличие пистолета порождает в человеке преступника, но и защищаться можно не только калашом.

В этом вопросе нет неправых, как я посмотрю.

Опубліковано

уявімо типовий приклад - маршрутка, купа людей, якесь бидло голосно матюкається .

Зробити йому зауваження або дати по вуху це ще можливо коли у нього немає зброї а ось коли в нього вона буде ?

Шановні поборники вільної продажі зброї , Америка можна сказати народилася зі зброєю, ми у цьому відношенні ще на деревах сидимо. Звичайно можна дозволити продаж і пройти весь тернистий шлях який пройшла Америка - спочатку купу трупів, понівечених доль і через 100 років культура володіння зброєю.

Я особисто цього не хочу, не бачу підстав хвилюватися , небезпека то в більшості випадків чисто уявна.

Опубліковано
Зробити йому зауваження або дати по вуху це ще можливо коли у нього немає зброї а ось коли в нього вона буде ?

Тільки одне питання - чому ви вирішили, що у того бидла й так не має зброї? Чи ви думаєте, що поки офіційно не має продажу, то бидло й зброю не купує?

Опубліковано

Можна подумати що з пневмата чи травмата неможна вбити людину - рот, око, висок - можна туди не цілитись, але випадково попасти. І бидло в маршрутці може наробити біди маючи чи пневмата чи ножа (у випадку описаному Отто). Тим не менше в маршрутці ще хтось може мати ствол - "каждой хітрой _опе - свой %ер с винтом".

Опубліковано

уявімо типовий приклад - маршрутка, купа людей, якесь бидло голосно матюкається .

Шановні поборники вільної продажі зброї , Америка можна сказати народилася зі зброєю, ми у цьому відношенні ще на деревах сидимо. Звичайно можна дозволити продаж і пройти весь тернистий шлях який пройшла Америка - спочатку купу трупів, понівечених доль і через 100 років культура володіння зброєю.

Я особисто цього не хочу, не бачу підстав хвилюватися , небезпека то в більшості випадків чисто уявна.

Пример: в еще более нищей, чем Россия, Молдавии - стране с постсоветским менталитетом и большей экспрессивностью жителей (южане!) - гражданам разрешили иметь пистолеты и револьверы. Результат: преступность упала почти вдвое, количество трупов увеличилось. Но это были "правильные трупы" - трупы преступников, убитых нормальными гражданами. Кстати сказать, в тех штатах Америки, где разрешено скрытное ношение оружия, граждане убивают вдвое больше преступников, чем полицейские. Сами же преступники легальное оружие для совершения преступлений не используют. Никто не пойдет грабить банк с легальным стволом, потому что это равносильно разбрасыванию своих визитных карточек на месте преступления: пуля и гильза каждого ствола хранятся в пулегильзотеке МВД, на следующий день преступника возьмут. Мировая статистика подтверждает: легальное оружие участвует менее чем в 1% правонарушений. Причем в эти правонарушения входят такие "страшные" преступления, как стрельба по дорожным знакам, нарушение правил хранения оружия, просроченная регистрация...

Звідси

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...