Перейти до змісту

"Доска позора"

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Насправді діло було так: Про туалетну бумагу під назвою Волинь я дізнався значно раніше, тре було купити мені бумаги бо в дома кінчилась, от я й пішов у вопак, що на театральному тай купив цю бумагу ! Йшовши по дорозі додому я бачу вже стоять дурікі а біля них куча людей, я ж недовго думаючи витянув з пакету один рулон і підійшов до них і кажу: Нате хлопці підітріться , бо я вже бачу, що ви дійсно накладети у штани зараз, ментами себе окружили так боїтеся чуть не всретеся, кажу до них ще: ідіть краще додому і не позортеся бо до кінця квітня будете зірками позору вашої горе партії ! Ті звичайно нікого не слухали і продовжували стояти далі, але на другий день ми їм влаштували бунт ! Порвали їх як мавпа газету ! А вони всерівно : Сталин жывой и памятнику в Луцке бить и он когдато будет стоять ! Всі люди звичайно ж в догонку за ними і відправили десятки крилатих слів в їхню сторону, І вже з того часу втянувся я в ту подію, цікаво просто стало яка в нас країна абсурду: Кононович як ініціатор цього всього взагалі виявився громадянином білорусії і такі провокації на тереторії іншої держави він взагалі немає права робити, а у нас їх щей міліція охороняла і забирала палатку кожен день щоб їх не побили і вивозила їх з майдану на власному уазіку !

Що російська, що українська мова, що побудова речення, що розділові знаки - з усього видно, що деяким

шкільна освіта нічого хорошого окрім вміння читати, писати недає !!!
Опубліковано

вказувати і глузувати з чужих помилок не добре, бо до тебе це поверниться вдвічі !

А це як? Від твоїх помилок всі стають тупими?

Забаньте його, щоб дійсно хто не заразився :lol:

Опубліковано

Тебе життя ще ненавчило, що вказувати і глузувати з чужих помилок не добре, бо до тебе це поверниться вдвічі !

Я стану дурепою :blink: ?

І взагалі вже задовбала мене

Ще навіть не починала :P .

ти тут сама модна ... !:blush:

:D:g15:Заметьте, не я это сказал... :D

"Хто високо літає, той низько падає"

Рожденный ползать - летать не будет. Падати, відповідно, також.

Це інтернет, а не залік з Української Мови !!!

І там і там треба бути грамотним.
Опубліковано

Тут Ксюха спірне питання. Якщо речення зі звертанням, то комою виділяється так:

[censored], тупа ти!

Якщо речення ствердне, то тоді твій варіант:

[censored] тупа, ти!

Учітє матчасть, ГМБ!

Опубліковано

GBM2010

а ти олень тупий, чи можливо тобі, як деяким індивідумам, потрібно вказувати в якій державі ти живеш і де вона знаходиться на географічній карті.. заодно, і нагадати яка тут державна мова..

хоч би посоромився для жіночої статі таке писати.. олень він і в Африці олень..

Опубліковано

Схоже, якийсь вброс назріває :rolleyes:

ось власне і він, зустрічайте - GBM2010

PS: Це інтернет, а не залік з Української Мови !!!

тільки не в цій темі

Опубліковано

Я напомню, что подобные переходы на ненормативную лексику с оскорблениями наказуемы даже здесь. Автор-грамотей в РО на 10 дней.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Зараз у нас в місті на кожній зупинці громадського транспорту можна побачити табличку з назвою зупинки на українській та англійській мові. Напевно,всі це бачили

Але от зупинка "Міська лікарня" привернура мою увагу, точніше "Sity hospital"

Ну розумію, в повідомленні на борді зробити помилку.... Але щоб на вивісці, яку читають лучани, гості міста та іноземці (для яких напевно це і зроблено). ПОЗОР!

Опубліковано

Тут, до речі, ціла тема про ті таблички була...

Прикол в тому, що з іншого боку дороги, написано вірно - "City". А неподалік є (чи вже був?) магазин "Сток Sity", було з ким звіряти правопис. :)

Опубліковано

мне стыдно за мой город из-за этих вывесок... стыдно, как перед друзьями из других городов, так и из з других стран....

Гетто.

Опубліковано

Та таблички - то дрібниці.

Куди більше бруд та сміття (якого до речі помітно менше за останній місяць стало) в очі кидаються.

Люди, які кидають "бички", папірці і обгортки прямо на асфальт, коли смітник поруч.

Я вже не кажу про любителів "відлити" в дворах.

Ось за це соромно

Опубліковано
Куди більше бруд та сміття

мусор можно убрать... а этот светящийся в ночи позор... как убрать ? как мне обьяснить человеку из Туниса, перевод улиц ? как? и я говорю им только одно предложение:Мне стыдно за этот город... млять...

Опубліковано

getto, ну не перегинай палку))))) Кожен починає з себе (от переглянь свій пост, що вище)))))

О! Доречі, в Тунісі розмовляють арабською. ))

Опубліковано

Вставлю своїх 5 коп :rolleyes: як країнознавець

Арабська є державною мовою Тунісу, але більшість населення непогано володіє англійською

Опубліковано

Панти в селі велике ділоbiggrin.gif

)))))

В готелях звичайно говорять англійською, як і у всіх туристичних країнах світу))))

Мовознавці, не меліть дурниць - погугліть.

Опубліковано

У мене дані перевірені! Навіть спілкувалась з декількома жителями Тунісу за допомогою скайпу!

З.І. Для тих, хто розуміє

English language has recently become a compulsory subject in tunisian schools well. Especially people of higher education degrees speak english very well.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...