Перейти до змісту

Автоперегони

maks93

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную створити нелегальні перегони між автомобілями повсякденного вжитку. Недопускаються до перегонів: автомобілі в яких тюненгований двигун, а також стаж водіння автомобілем досягнув 2 років. Винагорода буде домовлятися перед заїздом між учасниками. Для участі прошо писати назви своїх автомобілів та вказувати їхні достовірні характеристики.Це буде весело та цікаво. ТОЖ ПОЧНЕМО!

про подальші умови та час і місце проведення заїзду буде повідоплено за 5 днів

Опубліковано
  В 22.01.2011 в 20:26, maks93 сказав:

Пропоную створити нелегальні перегони між автомобілями повсякденного вжитку. Недопускаються до перегонів: автомобілі в яких тюненгований двигун, а також стаж водіння автомобілем досягнув 2 років. Винагорода буде домовлятися перед заїздом між учасниками. Для участі прошо писати назви своїх автомобілів та вказувати їхні достовірні характеристики.Це буде весело та цікаво. ТОЖ ПОЧНЕМО!

про подальші умови та час і місце  проведення заїзду буде повідоплено за 5 днів

Мені вже весело... А я то думаю чогось в моєму житі не вистачає...так перегонів!!!

Ти вважаэш на борді зібралась пацанва, яка тільки й думає, як би то відірватись від Need for Speed, да погазувати на залізних конях???  :sq_ye:   Повір є суттєвіші речі... А якщо погазувати хочеться то є асвальт аеродрому...

Опубліковано

Блін, якщо ви дійсно збираєтеся ганяти містом на таких умовах, то мені вже страшно робиться на вулицю виходити.

В Крупі - так, але тільки не дорогами загального користування. Якщо ти їздиш так само, як пишеш...

Опубліковано
  В 22.01.2011 в 20:58, Саня сказав:

Якщо ти їздиш так само, як пишеш...

Да топікстартер ас - йому 18-19 років. :smile3:

Опубліковано
  В 22.01.2011 в 21:13, Di сказав:

18 буде в цьому році.

Ага і стажу тоді ж скільки. Адже права з 18. Хіба учккомбінат на ГАЗоні по ямам з п"яним інструктором.

А в татка стирить ключі від Ставриди, поставить синю підсвітку дна, антикрило з папьє маше... та різнокольорові блималки на омивачі скла... І "брігада"...

Забув, ще полосу тра наліпити білим туалетним папером повздовж, тоді і розхід пального зменшиться вдвічі.

Давай топікстартер, продовжуй мисль перегонів... мені аж цікаво... ТТХ свого боліду викладай.

Опубліковано
:closedeyes: Взагалі треба закрити цю тему. З першого поста склалося таке враження що його писала якась неосвічена дитина якій попалося відро і вона хоче на ньому покататися. ТУМАН :lopata:
Опубліковано
  В 22.01.2011 в 23:35, Alto®WoLF сказав:

:closedeyes: Взагалі треба закрити цю тему. З першого поста склалося таке враження що його писала якась неосвічена дитина якій попалося відро і вона хоче на ньому покататися. ТУМАН :lopata:

Неосвідченна дитина це ти, ти ж незнаєш хто це писав. автомобілі це моє жмття. Я запропонував а вам вирішувати чи долучатись. Я як неодноразовий організатор проведення різних типів заходів в Луцьку, знаю як правельно провесті такий тип відпочинку.

Опубліковано
  Цитата
  Цитата
автомобілі це моє жмття. Я запропонував а вам вирішувати чи долучатись. Я як неодноразовий організатор проведення різних типів заходів в Луцьку, знаю як правельно провесті такий тип відпочинку.

ТС - починай, по-порядку, всі заждались.

Хто ти є, що проводив, коли, ну далі ти в курсі...  ;)

Опубліковано
  В 23.01.2011 в 07:15, Deemon сказав:
Хто ти є, що проводив, коли...

...в какой школе учился и кто преподавал украинский язык ;)

Опубліковано
  В 23.01.2011 в 06:49, maks93 сказав:

Неосвідченна дитина це ти, ти ж незнаєш хто це писав. автомобілі це моє жмття. Я запропонував а вам вирішувати чи долучатись. Я як неодноразовий організатор проведення різних типів заходів в Луцьку, знаю як правельно провесті такий тип відпочинку.

Уявляю собі ... Стартова полоса... купа глядачів, запах паленої гуми.... драгрейсери на старті, механіки нервово підклеюють паперові спойлери суперклеєм... 3..2...1.. :0151: СТАРТ... Червона таврія набирає 20...30...50 км\год....... ось уже 60 !!! 65!!!!! 70!!!!!!! і...... що ж ми бачимо...... вона не може набрати більшу швидкість...... ЧОМУ?!??!?!??

А ОСЬ ЧОМУ ......

Правила дорожнього руху: Швидкість руху

12.6. Поза населеними пунктами на всіх дорогах та на дорогах, що проходять через населені пункти, позначені знаком 5.47, дозволяється рух із швидкістю:

а) автобусам (мікроавтобусам), що здійснюють перевезення організованих груп дітей, легковим автомобілям з причепом і мотоциклам - не більше 80 км/год.;

(підпункт "а" пункту 12.6 у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 01.10.2008 р. N 876)

б) транспортним засобам, якими керують водії із стажем до 2 років, — не більше 70 км/год.;

Топікстартер!!! Вивчи спочатку ПДР! :0136:

ТУТ Щось схоже на "перші організації різних типів заходів"... (обережно ненормативна лексика!)

Опубліковано

Які правила? Про що ти? Перегони не легальні. Хоче maks93 показати який він крутий рейсер і шукає собі гідних супротивників.

В мене є лише побажання, аби ці "перегони" відбувалися не на дорогах загального користування, де від цих "гонщиків" можуть постраждати люди.

Опубліковано
  В 22.01.2011 в 20:44, vrm сказав:

Ти вважаэш на борді зібралась пацанва, яка тільки й думає, як би то відірватись від Need for Speed, да погазувати на залізних конях???  :sq_ye:   Повір є суттєвіші речі... А якщо погазувати хочеться то є асвальт аеродрому...

а то ми не вважаємо це,особливо після подібних тем з назвою " Яку найбільшу швидкість ви розвивали..." автором якої був подібний тип.І відписалися в тій темі майже всі учасники форуму.

Справді тут не такі?Дуже хочу на це надіятися,добре хоч ніхто не підтримує в цій темі цього "гонщика"

Знаю одного такого гонщика,причому з дитинства,як тільки зустріну його,весь час гроші просить на бензин... і ніколи не віддає,а перед тим говорить тупе - " даю слово пацана..."

Що зробиш,це ж "пацани"

Опубліковано
  В 23.01.2011 в 10:49, Fedor сказав:

Уявляю собі ... Стартова полоса... купа глядачів, запах паленої гуми.... драгрейсери на старті, механіки нервово підклеюють паперові спойлери суперклеєм... 3..2...1.. :0151: СТАРТ... Червона таврія набирає 20...30...50 км\год....... ось уже 60 !!! 65!!!!! 70!!!!!!! і...... що ж ми бачимо...... вона не може набрати більшу швидкість...... ЧОМУ?!??!?!??

А ОСЬ ЧОМУ ......

Правила дорожнього руху: Швидкість руху

12.6. Поза населеними пунктами на всіх дорогах та на дорогах, що проходять через населені пункти, позначені знаком 5.47, дозволяється рух із швидкістю:

а) автобусам (мікроавтобусам), що здійснюють перевезення організованих груп дітей, легковим автомобілям з причепом і мотоциклам - не більше 80 км/год.;

(підпункт "а" пункту 12.6 у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 01.10.2008 р. N 876)

б) транспортним засобам, якими керують водії із стажем до 2 років, — не більше 70 км/год.;

Топікстартер!!! Вивчи спочатку ПДР! :0136:

ТУТ Щось схоже на "перші організації різних типів заходів"... (обережно ненормативна лексика!)

тобі не здається що ти на себе багато береш?!! неподобається, то необов'язково показувати свої думки...Можиш з дзеркалом поговорити...

Опубліковано
  Fedor сказав:

Ви шановний топікстартер краще українську мову повчіть, аніж дурницями займатись!

День української мови на борді?

Опубліковано
  В 23.01.2011 в 18:01, Fedor сказав:

Ви шановний топікстартер краще українську мову повчіть, аніж дурницями займатись!

лашара ти вже закумарив....шо ти собі позволяєш? шо ти цим своїм дибільством хочіш показати. Хочіш себе поставити??!! забєй!!!!дабро???ти нехто....

Опубліковано

Розкажи но нам, будь ласкавий, про свої заходи попередні.

Опубліковано
  В 23.01.2011 в 21:10, maks93 сказав:
  В 23.01.2011 в 18:01, Fedor сказав:

лашара ти вже закумарив....шо ти собі позволяєш? шо ти цим своїм дибільством хочіш показати. Хочіш себе поставити??!! забєй!!!!дабро???ти нехто....

:smile-zachot: Ай маладца! :0011: Знімаю капелюха!

Опубліковано

опля! автотус! але бляха-муха! нізя мені... :mdr:

Стажом водіння вишов! :sq_ye:

В 22.01.2011 в 20:26, maks93 сказав:

...Недопускаються до перегонів: автомобілі в яких тюненгований двигун, а також стаж водіння автомобілем досягнув 2 років...

та і на чом? ЧІП-тюнінг - це вже ж "тюненгований двигун"... :(

як я тепер з цим жити далі буду!? :angry2:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...