fenmix Опубліковано 17 Січня, 2011 в 20:48 #1 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 20:48 Якщо пішло на ігри, то давайте розшевелимо трохи форум)) Суть: пишіть, щоб ви хотіли зараз би з'їсти/випити Я перший: шашличок з пепсі-колою
REDAKTOR Опубліковано 17 Січня, 2011 в 20:58 #2 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 20:58 прикольна, по-дитячому добра тема З'їв би зараз голубців по-домашньому! В мене в сім'ї їх готують так, як більше ніде на планеті. Ну, вибачте за нескромність
Kombat83 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:00 #3 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:00 Да точно, ось цей шашлик я б щераз зїв.
fenmix Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:00 Автор #4 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:00 прикольна, по-дитячому добра тема З'їв би зараз голубців по-домашньому! В мене в сім'ї їх готують так, як більше ніде на планеті. Ну, вибачте за нескромність Вареники! Вареники з картоплею або капустою. А краще всього й побільше
MOTOROLLLA Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:01 #5 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:01 "Щоб таке з"їсти, щоб похудати" (С) ))))
Tolik_lt Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:07 #6 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:07 що б ви із"їли щоби не пи*діли
carlzeiss Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:10 #7 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:10 В дану пору доби - міцну кавусю (ну і файну шоколадку)
MOTOROLLLA Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:10 #8 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:10 що б ви із"їли щоби не пи*діли Отако, кусьнути б тебе за філейну частину і йду спати
Kaktus1990 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:13 #9 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:13 Голубці Їх не було на НР та Різдво у нас
laska Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:17 #10 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:17 От якби почитати і бути ситим, а не навпаки P.S. Морозиво я хочу вічно
Ko3bMa Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:17 #11 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:17 а шоб вас всіх!!!))))*пішов по пельмені
Taras21 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:30 #12 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:30 свіженький салатик)) і запити апельсиновим фрешом
Varvara Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:51 #13 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 21:51 Хочу морозива. А ще пива хочу літра зо три. Пива не пила більше року.
Bestie Опубліковано 17 Січня, 2011 в 22:07 #14 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 22:07 піццу з куркою, грибами, кукурудзою, подвійним сиром, помідорами, мисливськими ковбасками, все це зверу полито майонезом і приправлено зеленню, з трилітровим стаканом томатного соку, після 18.00- і шоб нічьо нікуди не відклалося
Jack Опубліковано 17 Січня, 2011 в 22:16 #15 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 22:16 піццу з куркою, грибами, кукурудзою, подвійним сиром, помідорами, мисливськими ковбасками, все це зверу полито майонезом і приправлено зеленню, з трилітровим стаканом томатного соку, після 18.00- і шоб нічьо нікуди не відклалося не знудить ГГ
Bestie Опубліковано 17 Січня, 2011 в 22:20 #16 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 22:20 а ти налей и отойди!!! не обовязково це все за один присіст сперти.
Plum Опубліковано 17 Січня, 2011 в 23:13 #17 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 23:13 і я б піцу... тойво... так щоб тоненьке-тоненьке чуть підрісше тісто змастити підсоленою оливковою олією, викласти тоненько нарізане філе лосося (або хоча б форелі), акуратно посипати тертим пармезаном, а зверху покласти кілька листочків базиліка і чорних маслин. Готувати буквально кілька хвилин в печі з температурою градусів 400-500 і потім скропити лимонним соком... А запивати -- бурштиновим нектаром, напоєм богів, дбайливо звареним з відбірного солоду і хмелю......
eHoT Опубліковано 17 Січня, 2011 в 23:13 #18 Опубліковано 17 Січня, 2011 в 23:13 піцу а до неї літру пива......а тема дійсно кльова)
Plum Опубліковано 18 Січня, 2011 в 00:07 #19 Опубліковано 18 Січня, 2011 в 00:07 не обовязково це все за один присіст сперти. Можна за один присіст і два підскоки
Bestie Опубліковано 18 Січня, 2011 в 00:10 #20 Опубліковано 18 Січня, 2011 в 00:10 і я б піцу... тойво... так щоб тоненьке-тоненьке чуть підрісше тісто змастити підсоленою оливковою олією, викласти тоненько нарізане філе лосося (або хоча б форелі), акуратно посипати тертим пармезаном, а зверху покласти кілька листочків базиліка і чорних маслин. Готувати буквально кілька хвилин в печі з температурою градусів 400-500 і потім скропити лимонним соком... А запивати -- бурштиновим нектаром, напоєм богів, дбайливо звареним з відбірного солоду і хмелю...... ото ти закотив губу.... а не напада на тебе, туйво,від такого переліку . тепла риба з оливками сиром і базиліком . неочінь удачна ідея
Plum Опубліковано 18 Січня, 2011 в 00:13 #21 Опубліковано 18 Січня, 2011 в 00:13 тепла риба з оливками сиром і базиліком . неочінь удачна ідея Чому це?.. Саме так (принаймні це один з рецептів) готується одна з моїх улюблених піц -- Al Salmone. Дуже-дуже рекомендую скуштувати. Можна ще м'яса креветок додати.
Zheny@ Опубліковано 18 Січня, 2011 в 06:47 #22 Опубліковано 18 Січня, 2011 в 06:47 Саме зараз не відмовився б від пельменів. .. Домашніх. Так, як готує їх моя дружина - не готує ніхто
Slavco Опубліковано 18 Січня, 2011 в 07:07 #23 Опубліковано 18 Січня, 2011 в 07:07 А я хочу рибацької юшки з димком на березі річки...
Zerotul Опубліковано 18 Січня, 2011 в 07:43 #24 Опубліковано 18 Січня, 2011 в 07:43 Сейчас бы супчику горяченького, да с потрошками!
laska Опубліковано 18 Січня, 2011 в 08:13 #25 Опубліковано 18 Січня, 2011 в 08:13 Сейчас бы супчику горяченького, да с потрошками! А чого не аудіофайлом з хріпотцой Висоцького?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.