Перейти до змісту

Питання до знатоків

Rock

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 263
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
ну ти даєш.

В смысле?

Подсказка - песню в своё время запретили в Британии и изымали диск из продажи из-за слишком частого употребления нецензурных слов ;)

Опубліковано

Ще одне цікаве запитання в групи the Animals є пісенька House of the Rising Sun,

її пергравали всі кому не лінь ,но питаня таке

яка група зробила найтяжчий кавер на цю пісню , ця група відома не тільки цім кавером ,а альбом де ця пісня записана ,по моїм міркам ,в ходить тор 25 найкращих хардрокових альбомів. :)

підказка ,записаний цей альбом в 70-х роках.

лінк зовнішній Animals

Опубліковано
Ну дайте я задам вопрос :(

Всем известная группа "Metallica" имеет в своём репертуаре песенку, которая не является ихней, а есть по сути кавером одной британской команды.

Ще одне просте питаня на тему Metallica і їхнього альбому Garage Inc.

хто виконує оригінал Stone Cold Crazy ?, по моему питаня дуже легке. :)

лінк Metallica

Опубліковано
Ще одне просте питаня на тему Metallica і їхнього альбому Garage Inc.

хто виконує оригінал Stone Cold Crazy ?, по моему питаня дуже легке. :)

лінк Metallica

підказка №1

Stone Cold Crazy в орігіналі виконува дуже -дуже популярна Британська група,на даний час не існує.

підказка №2

орігінал вийшов в 70х роках. :)

Опубліковано
Як ця крупа неіснуе Нуй ти даеш!

Queen -Stone Cold Crazy

відповідь павильна альбом 1974року Sheer Heart Attack

а що є офіційні дискі після 1995 Made In Heaven? :)

Джон Дикон: «Нет смысла продолжать. Заменить Фредди невозможно». После 1995 года он прекратил свою музыкальную карьеру, только однажды появившись на сцене в 1997 году. Тем не менее, Брайан и Роджер продолжают выступать с другими исполнителями.

После страшной смерти Меркьюри солистами «Queen» на отдельных концертах и записях были Джордж Майкл, Робби Уильямс и группа «Five». Однако самым успешным оказался союз музыкантов с представителем британского блюз-рока Полом Роджерсом. Проект называется «Queen + Paul Rogers. Return of the Champions». Музыканты ездят с гастрольными турне, исполняют традиционные песни «Queen» с песнями Пола Рожерса и собирают приличные аудитории.

но це вже не Королева ,а натуральна пародія.

Опубліковано

Я ще пару років назад бачив в новинах як вони були світовому турне з новим солістом! І отривки з турне показували!

Опубліковано
Ще одне цікаве запитання в групи the Animals є пісенька House of the Rising Sun,

яка група зробила найтяжчий кавер на цю пісню , ця група відома не тільки цім кавером ,а альбом де ця пісня записана ,по моїм міркам ,в ходить тор 25 найкращих хардрокових альбомів. :)

лінк зовнішній Animals

Підказка №1

ця група має в деякій мірі відношення до AC\DC

Підказка №2

група мала першу назву USA, хоча група Британська.

Підказка №3

група вже давно не існує.

Опубліковано

Все ,остання підказка

після смерті Бона Скотта,вокаліста AC\DC ,на його місце прийняли Брайэна Джонсона з групи ............. :)

Опубліковано

яка група зробила найтяжчий кавер на цю пісню , ця група відома не тільки цім кавером ,а альбом де ця пісня записана ,по моїм міркам ,в ходить тор 25 найкращих хардрокових альбомів. ;)

Як на мене, то найтяжчий кавер зробила група SCUM (чи то в 2000, чи в 2001 році), адже ця банда дезова

Опубліковано
2Rock : Geordie

Так ,правильно ,Geordie відома в основному тим що була кузницей кадров .

Осенью 1976 место у микрофона недолго занимал бывший певец-басист местной джаз-рок группы LAST EXIT Гордон Самнер (Gordon Sumner), позднее добившийся известности как Стинг в составе THE POLICE., ряды GEORDIE усилил второй гитарист Энди Тэйлор (Andy Taylor), однако, приход новой волны лишил их последних заработков. В 1979 забытые всеми GEORDIE распались. Тэйлор в том же году всплыл в составе DURAN DURAN; остальные, распихав инструменты по чуланам, бросили музыку.

В апреле 1980 Джонсон был официально объявлен новым вокалистом "AC/DC" вместо Бона Скотта и быстро стал ее неотъемлемым компонентом. Новый всплеск интереса к музыке "Geordie" начался в 1981 году, после первых же успехов Джонсона в составе "AC/DC".

а самий кращий альбом Geordie 1974року Don't Be Fooled by the Name,post-533-1185206937.jpgна якому записана пісня House of the Rising Sun,

зовнішній лінк House of the Rising Sun

Опубліковано
Як на мене, то найтяжчий кавер зробила група SCUM (чи то в 2000, чи в 2001 році), адже ця банда дезова

не чув такіх Падонкафф ;)

Google також не знає :(

1,Scum System Kill

2,Scum Noise

3,исполнитель Napalm Death

композиция Scum

альбом Noise For The Musics Sake

4,Масами Акита «Merzbow» сделал несколько альбомов, которые назовал «Пена», или «Подонок» («SCUM» — Scissors Cutting Up Music — Ножницы, Нарезающие Музыку). Он будет разрезать пленки с готовыми альбомами и снова склеивать куски, но в случайном порядке, пока не получится нечто совершенно (или не очень совершенно) иное.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

в топіку про гопників,був ролик, там фоном слуговали 4 треки ,підказка ,третій чисте діско,четвертий соундтрек.

питання як завжди ,хто перші три треки виконує? і з якого фільму четвертий?

всі треки лежать тут в архіві.

zagadka.rar

і хто відгадає тому плюсики. <_< ,за кожний трек окремо.

Опубліковано

всі треки лежать тут в архіві.

zagadka.rar

а для внешников? :)

2 Shura

я також не фатакомовець. :)

скачай архів з сайта ,там всі треки, без балачок ,повні версії.

Опубліковано
2 Shura

я також не фатакомовець. :)

скачай архів з сайта ,там всі треки, без балачок ,повні версії.

я уже рассмотрел путь в ссылке

но у меня какие-то грабли с самого утра с компом

а ща клацал на линк - оно ни фига не качалось, вот я и подумал что ссылка внутренняя

ладно, фиг с ними с загадками :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...