Перейти до змісту

Укртелеком ТВ-тестування

Рекомендовані повідомлення

А в якому модемі такого немає?

Який порадиш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь

Аська вилітає...торент і Телебачення працюють одночано .. 2500 УБРУД :). Нічого не гальмує.для того й мультикаст Прокиньте через НАТ порт 3000

ще є така інформація звідси, що потрібно задавати свій ІР як 10.0.0.*..

главные условия:

- Ваш модем должен поддерживать Multi PVC (заведение нескольких соединений), иначе Вы не сможете использовать параллельно и internet и IpTV

- Со стороны Укртелекома на вашем порту должен быть включен мультикаст , по умолчанию он обычно закрыт, включается при взятии в аренду или покупке модема и приставки для U`TV.

- В настройках модема должен быть включен DHCP сервер (Enable)

- DHCP сервер модема должен быть настроен на присвоение IP-адресов не в привычном нам диапазоне 192.168.0.* а в диапазоне 10.0.0.* , соответственно и ваш компьютер должен будет получить IP-адрес из этого диапазона, например 10.0.0.2, без этого работать не будет, маску сети можно оставить 255.255.255.0.

Ось по Zyxex p660

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зацікавила фраза

- Со стороны Укртелекома на вашем порту должен быть включен мультикаст , по умолчанию он обычно закрыт, включается при взятии в аренду или покупке модема и приставки для U`TV.

В Пн зателефоную і поцікавлюсь. Бо у себе перебрав все можливе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- DHCP сервер модема должен быть настроен на присвоение IP-адресов не в привычном нам диапазоне 192.168.0.* а в диапазоне 10.0.0.* , соответственно и ваш компьютер должен будет получить IP-адрес из этого диапазона, например 10.0.0.2, без этого работать не будет, маску сети можно оставить 255.255.255.0.

Буде працювати і без цього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ай, классно в ихней "онлайн-инструкции" в адресной строке прописан айпишник роутера :Dpost-419-0-23616000-1295101692_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буде працювати і без цього.

Згідний :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отож-бо, що працює і без зміни IP на DHCP-сервері, але модем іде в ребут через дек. хв, от і питаю -хто налаштував саме ZyxelP660RU?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може із за модуляції*Annex M?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може із за модуляції*Annex M?

Ні. Телебачення створює велику нагрузку на процесор і память модема. В мене якщо на стаціонарному ПК, підключеному до точки доступу по дроту, увімкнути тєлік, то пінг до тієї ж точки з ноутбука, підключеного по вайфаю зростає до ~500ms. Це до точки доступу, не говорячи про модем. В зикселі в меню модема є можливість подивитись завантаженість системи. hyrurg, ти можеш поспостерігати за цим. Модем ІМХО просто не витримує такої інтенсивності передавання даних, тому і перезавантажується. Як варіант - спробуй перепрошити найновішою прошивкою, можливо хлопаки з зіксель-лебс все таки оптимізували код.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так на ньому зразу ж була можливість отримувати IPTV.

Я писав в службу техпідтримки, ось відповідь:

К сожалению, устройство довольно старое, поэтому оно не справляется с большой нагрузкой. Именно в связи с этим и рекомендуется производить привязку подключений к портам. Так как при прохождении через один порт и мультикастового трафика(IPTV) и трафика интернета приводит к повышению нагрузки и как следствие перезагрузки устройства. Решением проблемы может быть как вы уже написали разграничение подключений. В этом случае для просмотра IPTV вам необходимо подключать сетевой кабель а для доступа в интернет USB.

Виконав привязку портів до PVC-зєднаньі розділив їх, але не впевнений чи можна підключати до одного і того ж компа кабель і ЮСБ від одного і того ж модема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виконав привязку портів до PVC-зєднаньі розділив їх, але не впевнений чи можна підключати до одного і того ж компа кабель і ЮСБ від одного і того ж модема.

Можна. На скільки пам'ятаю, при підключенні через USB створюється ще один віртуальний мережевий інтерфейс в мережевих підключеннях. Таким чином по одному з них буде йти інтернет- трафік, по другому - IPTV.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де моє ІПТВ? Що я не так роблю?

В статистиці має відображатися підклюбчення?

Модем - Zyxel P660RU2

post-5408-0-99061700-1295112277_thumb.jp

post-5408-0-43448300-1295112291_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виконав таке підключення, все працює, але підглючує IPTV, загрузка процесора модема - 95-100%, очевидно в цьому причина глюків і зависань модема в попередніх варіантах <_< . Жаль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де моє ІПТВ? Що я не так роблю?

В статистиці має відображатися підклюбчення?

Модем - Zyxel P660RU2

Ти ще взагалі нічого для підключення не зробив, Зайди на http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_wide/tvtest/configure/ і використай налаштування для модема Zyxel-P600 HTW2 EE, будуть питання, - звертайся, я вже спец :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та зробив! Але чомусь в статистиці цього підключення/з"єднання не відображено. Так має бути, чи модем не підтримує "мульті" з"єднання

post-5408-0-17003800-1295113407_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли ти натиснув APPLY, IPTV вже має бути, нічого більше робити не потрібно. Встанови плеєр на комп і закинь туда каталог каналів і все. Твій модем новіший за мого, тож він неодмінно підтримує мультизєднання. Але в модемі також повинно бути включено IGMP v.2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто небуть дивиться IPTV ,окрім Луцька , а то воно може тільки там і працює, :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IPTV буде працювати не у всіх і причин дуже багато. IPTV 100% не буде працювати у випадку якщо лінія не підтримує швидкість вищу 4Мб (пошкоджена, або профайл на станційному обладнанні обмежує) або якщо користувач підключений до порту обладнання виробника ECI. Якщо в перших двох випадках ситуацію можна змінити, відремонтувавши лінію/змінивши профайл, то в третьому випадку змінити її не можливо. IPTV поки що не налаштовано на обладнанні EIC, надіємось з часом ситуація змінитисья =\

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже налаштував і собі. Модем TP-Link TD-W8910G, тариф 2Мбіт, профіль ультра, завелось з пів-оберта без будь-яких "танців з бубном", працює чудово. Впринципі я не фанат телевізора, підключив суто для експерименту, але вчора по Enter-music була досить непогана музичка, то я вже підсів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IPTV буде працювати не у всіх і причин дуже багато. IPTV 100% не буде працювати у випадку якщо лінія не підтримує швидкість вищу 4Мб (пошкоджена, або профайл на станційному обладнанні обмежує) або якщо користувач підключений до порту обладнання виробника ECI. Якщо в перших двох випадках ситуацію можна змінити, відремонтувавши лінію/змінивши профайл, то в третьому випадку змінити її не можливо. IPTV поки що не налаштовано на обладнанні EIC, надіємось з часом ситуація змінитисья =\

Ну все зрозуміло , лінія нормальна ,профіль ультра ,швидкість приблизно 14 мб\сек , а про ізраільске обладнання колись була мова в телекомі. :rolleyes:

общем ,не тратьте куме сили,спускайтеся на дно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все, нарешті налаштував, працює ТБ+інтернет вільно, без ребутів, загрузка проца модема - 50%. Бувають часом незначні фрізи і розсипи картинки на ТБ, але я не знаю якого....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все, нарешті налаштував, працює ТБ+інтернет вільно, без ребутів, загрузка проца модема - 50%. Бувають часом незначні фрізи і розсипи картинки на ТБ, але я не знаю якого....

Як взнати загрузку проца модема?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все, нарешті налаштував, працює ТБ+інтернет вільно, без ребутів

Поділись з народом знаннями - розкажи що і як налаштовував, народ в боргу не залишиться :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PPPoE Routed  VPI / VCI: 1 / 32 
Rx: 1812/ 0
Tx: 1710/ 0

RFC 1483 bridged mode VPI / VCI: 1 / 33
Rx: 493/ 9
Tx: 714/ 0

и ничего

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як взнати загрузку проца модема?

Я особисто користуюсь прогою Zyxmon - там є і телнет і тест лінії і командна строка. Загрузку проца дивився через телнет - в меню статистика, хоча і через web-інтерфейс є така можливість(меню system status/show statistics).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...