Перейти до змісту

Педіатр

erica

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Почув, що в Луцьку десь в центрі відкрилася приватна дитяча лікарня... це правда? І хто там буде працювати? Які послуги будуть надаватись? Це буде тільки дитяча чи й для дорослих?

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Почув, що в Луцьку десь в центрі відкрилася приватна дитяча лікарня... це правда? І хто там буде працювати? Які послуги будуть надаватись? Це буде тільки дитяча чи й для дорослих?

Дуууже подібні питання)))))

Сподіваюсь, чули такий термін, як "залікували". Просто попередження.

Опубліковано

Клініка називається "Благомед" пр. Волі, 15а. ( новострой за Порцеляной)

Маю інфу, що педіатри там з поліклініки на Чорновола.

Опубліковано

Не всі педіатри з кл. на Чорновола погані ІМХО, хоча їх не знаю, тобто знаю двох - без коментарів.

Проте знаю власницю і директора - поганих вони 100% не візьмуть.

Опубліковано

А хто вже там був (в Благомеді)? Яка цінова політика? Які послуги? В інеті знайшла тільки це:

Благомед

Медичний центр.

м. Луцьк, просп. Волі, 17а, тел.: 0(95)682-27-03, 0(50)073-28-13

Вони вже працюють? Які дитячі лікарі там є?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А хто вже там був (в Благомеді)? Яка цінова політика? Які послуги? В інеті знайшла тільки це:

Благомед

Медичний центр.

м. Луцьк, просп. Волі, 17а, тел.: 0(95)682-27-03, 0(50)073-28-13

Вони вже працюють? Які дитячі лікарі там є?

Робили в них ехокардіограму, ставлення сподобалось, ціна - нормальна (110 грн), лікар кваліфіковано пояснив результати, впринципі залишилися задоволені відвідуванням.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Хто практикує на дихальних шляхаг, конкретно ларенго-трахеїд? Дитина важко дихає. Цікавить приватний лікар з помірним акцентом на медикаменти. Виговський не підходить, Сулім не відповідає, хотіли спробувати. Було б добре лікар при клініці, щоб була заведена картка з призначеними ліками, як гарантія відповідальності.

Опубліковано

Наша, лікарка з участку пішла працювати в Благомед. Казала, що прийом педіатра буде коштувати 70 грн.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Доброго дня, хочу запитати на рахунок Суліма - чи він має свій кабінет і якщо так то де саме? Потрібна консультація хорошого педіатра, а до кого звернутись незнаю.

Опубліковано

Доброго дня, хочу запитати на рахунок Суліма - чи він має свій кабінет і якщо так то де саме? Потрібна консультація хорошого педіатра, а до кого звернутись незнаю.

Если не ошибаюсь то где-то уже было. Кабинет за базарчиком на 40 ( за кольцом), сразу за базаром налево (если ехать от кольца) и метров за 100-200 справа аптека...в аптеке помоему и есть его кабинет

Опубліковано

Если не ошибаюсь то где-то уже было. Кабинет за базарчиком на 40 ( за кольцом), сразу за базаром налево (если ехать от кольца) и метров за 100-200 справа аптека...в аптеке помоему и есть его кабинет

так, було, я бачила :rolleyes: , просто те повідомлення вже давненьке і я незнаю чи там ще він є

• 3 місяця потому...
Опубліковано

На Спортивній педіатр Ференц (Кривенюк) Софія Романівна. На рахунок приватних викликів не знаю, але звертався до неї на прийом в поліклініку. З доволі серйозними загрозами для життя дитини, і не тільки по педіатрії. Реально допомагала, коли відмовляли "спеціалісти". Сто років життя їй!

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Доброго дня, хочу запитати на рахунок Суліма

Він ще виїжджає на виклики?

Я цікавилась у нього десь місяць назад то сказав що немає можливості, до обіду в лікарні - решту дня в кабінеті.

Опубліковано

сказав що немає можливості

Шкода :(

решту дня в кабінеті.

це тут ?

Кабинет за базарчиком на 40 ( за кольцом), сразу за базаром налево (если ехать от кольца) и метров за 100-200 справа аптека...в аптеке помоему и есть его кабинет

Опубліковано

Так. Подружка до малої завжди викликає.

Опубліковано

сказав що немає можливості

Шкода :(

решту дня в кабінеті.

це тут ?

Кабинет за базарчиком на 40 ( за кольцом), сразу за базаром налево (если ехать от кольца) и метров за 100-200 справа аптека...в аптеке помоему и есть его кабинет

так, в аптеці "Сальве"

Так. Подружка до малої завжди викликає.

а коли останній раз викликала? аж самій цікаво.. декілька разів бачила що до нього в кабінет привозили маленьких діток з високою температурою через те що на виклик не приїзджав. Можливо знову змінив графік?

Опубліковано

Довелось сьогодні скористатись поданими вище контактами. Сулім В.Ю. відмовився приїхати.

Зате погодилась Савенко В.В. (краще б відмовилась). Гіршого педіатра ми не бачили.

У дитини вранці потекли сопельки і піднялась температура. На такі наші скарги лікар ще не подивившись дитину сказала, що в неї в горлі гній і соплі уже ніяк не можна вилікувати окрім як кукушкою. На прохання дружини все таки оглянути дитину, Савенко оглянула горло та так, що доня 20 хвилин заходилась в істериці. Після чого встановила що горло чисте, але в дитини запущений стоматит(якого чомусь ми не помічали). Через 2 хвилини цей стоматит чомусь ,в устах "лікаря", став молочницею. А потім на прохання залишити дитину в спокої лікар образилась і сказала, що вона піде, але ми ще обов"язково її викличемо, бо в неї є досвід якого не має ні в одного спеціаліста (лунало як погроза). При цьому лікар ще й взяла 80 гривень за виклик (в категоричній формі). Найгіршим був результат відвідин "педіатра": у знервованої дитини температура злетіла до 39, їсти зовсім відмовилась, почала здригатися. У дружини 2 годинна істерика з цього приводу.

Я не доктор и от медицины долек, но недавно узнал, что название Молочница - это может быть разновидность стоматита.

Опубліковано

Випитала таки за Суліма... справді, часто відмовляється виїзжати додому, бо веде прийом. Їздить до тих, хто у нього лікується завжди, знає батьків і дитинку. Тобто, фактично як сімейний лікар.

Друзі його рекомендують, навіть, якщо доведеться їхати до нього в приватний кабінет.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Дайте актуальні контакти хорошого лікаря, який міг би приїхати сьогодні, себто в неділю.

Опубліковано

Особисто користуюсь послугами Суліма Віктора Юхимовича, задоволений, знаю його дуже добре, але не зважаючи на це їду до нього на 40-й на прийом в аптеку "Сальве" попередньо записуючись. Графік у нього надзвичайно завантажений, але альтернативи на сьогодні не знаю. Хороший спеціаліст.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...