Перейти до змісту

Ким Ви мріяли стати в дитинстві і ким стали?

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

люблю допомагати людям + слухати.

вчуся в політехнічному на АВ.

Одне іншому не завадить.

Сам в свій час закінчив "політех". І це аж ніяк не заважає допомагати людям. ;)

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А де-факто, якщо вас це турбує, тоді не варто засиджуватися вдома.

Як каже моя знайома: я почуваюся впевненіше, коли в гаманці є гроші, а в бакові бензин  :D 

• 1 місяць потому...
Опубліковано

А я у дитинстві мріяв бути... ким я тільки не мріяв бути :D Космонавтом, Льотчиком, Вченим... На рахунок того ким став - промовчу, ще я нічого в житті не досягнув.

Опубліковано

Всегда знал что буду программером и стал )) А еще на каждую черную волгу загадывал собаку :) немецкую овчарку :))))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Хотіла стати: космонавтом (завдяки вулиці на якій жила), льотчиком-винищувачем (звучить гарно, але вбивати не змогла б), потім спеціалістом з генної інженерії, а тепер думаю, що втручання в справи природи не минає безслідно.

Зараз я мама, в декреті, займаюся вихованням, далі буде видно....

Опубліковано

Класу так до 7 хотів стати лікарем-хірургом, всі родичі це знали і підколювали цим. Потім якось збився з цієї теми, зараз вчуся, ще не визначився ким хочу стати.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Хотів стати священником :blush:

А потім зрозумів що священник ніяког овіднощення особливого до Бога не має і закинув цю мрію.

Опубліковано

мама розповідала, що в дитинстві я мріяла стати артисткою, мовляв, артистам не обов'язково вміти читати і писати :)

Опубліковано

і тепер ти проявляєш свій артистизм по судах??

"Шановний пане суддя!! подивіться на цього чоловіка! хіба таке миле ніжне створіння з добрими блактиними очима і сором"язливою усмішкою, прибити сусідську бабусю??"

Опубліковано

"Шановний пане суддя!! подивіться на цього чоловіка! хіба таке миле ніжне створіння з добрими блактиними очима і сором"язливою усмішкою, прибити сусідську бабусю??"

без цього ніяк. творчість - частина професії в умовах нашого законодавства))

П.С. Раскольников був "...с прекрасными темными глазами, темнорус и замечательно хорош собою..."

може не дослівно, але про очі пам'ятаю))

Опубліковано

Розкажу про епізод з артистизмом, який мав місце в нас у Луцьку, в Господарському суді Волинської області.

Троє перевіряючих - податкових ревізорів-інспекторів перевіряли один заклад громадського харчування. Серед цих перевіряючих була одна жіночка дуже "внушитєльної" комплекції - назвемо її Ревізорчук Ганна Калістратівна. І за наслідками перевірки в акті було відображено приблизно наступне:

"Крім того, підприємець несподівано вихопив з рук інспекторів зроблені раніше покупки: пачку цигарок «L&M», три склянки по 50 гр. коньяку, три салати "Ніжність" та 1 пач. шоколаду, при цьому гроші попередньо оплачені за ці покупки не були повернуті.

Сліз зазначити, що підприємець коли виганяв і застосовував фізичну силу до гол. держ. под. ревіз.-інсп. ДПІ у м. Луцьку Ганни Калістратівни Ревізорчук - він відштовхнув її на кілька метрів, та пошкодив їй великий палець правої руки, в результаті чого вона не може писати".

Адвокат підприємця запропонував в суді провести експеримент - вручити в руки інспекторам пачку цигарок, три склянки коньяку, три салати та плитку шоколаду, і нехай підприємець "несподівано" все це вихопить у податківців з рук. Суддя відмовила, бо і так було зрозуміло, що податківці трохи перебільшили з "несподіваним вихоплюванням" товарів. Але залишився факт застосування "фізичної сили"...

Адвокат (досить немаленький чоловік) в ході судового засідання тримав в руках олівець, на який намотані були касові чеки. Під час справи він передав для огляду цей олівець з намотаними чеками для Ревізорчук Ганни Калістратівни. Однак, передаючи його - адвокат не відпустив олівця зі своїх рук. Інспекторша, зрозумівши, що адвокат не випускає олівця - так рвонула до себе той олівець, що адвокат заточився і впав. Після цього, само собою, в суді прозвучала фраза на зразок: "Ваша честь! Як міг підприємець з його, м'яко кажучи, дитячими габаритами, відштовхнути такого міцного ревізора на кілька метрів? Адже ревізор сама кого хочеш звалить з ніг!"

Всі посміялися, а підприємець справу виграв.

Так що часом треба і артистизм :)

це не порушує ніякої там етики- западать на клієнта?:)

Ні, то тільки ветеринарам заборонено.

Опубліковано

Батько служив на аеродромі, тому мріяв стати пілотом винищувача, літати на звуковій швидкості, скидати бомби на голови, збивати інші літаки... але, поки що, займаюсь спекуляціями

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Хотіла бути лікарем. Збирала всіхляльо і робила їм уколи. Потім хотіла бути модельєром одягу. Шила.

Але зараз я теж задоволена, є проектантом.

Опубліковано

назву контори в студію))

ТзОВ "Леся" Конякіна, 16а

Опубліковано

назву контори в студію))

це Ви шоб не дай Бог не обратиться?

Обращайтесь пожалуйста, всегда будем рады. У нас только качественная работа

Опубліковано
А мені б модером на мінуточку..

неблагодарное это дело - заниматься модерством,всем не угодишь, кто то полюбэ обидится... :)

Опубліковано
А мені б модером на мінуточку..

неблагодарное это дело - заниматься модерством,всем не угодишь, кто то полюбэ обидится... :)

О-о-о! Прийшла пора старенької платівки про модераторство чату плюсів (можу помилятись), давно не звучала в ефірі :_07:

Опубліковано

Та пластинка уже давно на свалке истории, поэтому звучать не будет.Да и когда я печатал пост № 72, даже и мысли не было про ту пору моего модерства,я в общем смысле выразился.

:)

Опубліковано

Колись давно, в дитячій передачі дітлахам задавали це питання.

Один хлопчик сказав:" Хочу быть крокодилом".

- Почему?!?

- А он всегда греется на солнышке и ничего не делает...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...