Перейти до змісту

Хочу устроить конкурс!

zero100

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

7 октября 1952

P.S. Флешку віддай Master88898

поздравляю...ты первый....вличку...с 10 до 12 утра получиш свой модем

Завтра ровно в 11.30 утра будет задан вопрос....кто первый ответит выиграет модем..3g ....удачи

Я помилився. То модем, а не флешка.

В любому випадку хай виграш забере собі Master88898 від мого імені.

• Відповідей 249
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

отпишитесь, кто получил-то dicks.png

Господин админ...почему у меня сообщений 0. Забанили.? Обясните причину? Пункт и статтю? За что (забанили)

И кто меня поддержыт в етом вопросе?

Опубліковано

Господин админ...почему у меня сообщений 0. Забанили.?

Ніхто Вас не банив.

Бан не дає можливості відписуватись в форумах вАщЄ.

По поводу счетчиков сообщений. Можно почитать тут или тут а также тут

Опубліковано

я так понимаю, что у автора темы где то мешками валяются флешки и модемы?

вопросы давай нормальные, что б подумать, поразмышлять, а не тупо у дяди Гугля за пару секунд ответ получить.Если уж захотелось поиграть в "Что? Где? когда?" то держи марку, здесь не детский садик, что б за стишок шоколадку давали...

Опубліковано

Починаю вірити в Діда Мороза.

Новий рік почався ще коли я спав, дзвінок дружині від її сестри: в квартирі цілу ніч немає світла, опалення автономне - газовий котел, але напханий електронікою, тобто не тільки темно, а й холодно. Сестра незаміжня і сьогодні працює, отже викликає електрика з їхнього ОСББ, а мені за годину треба встигнути зібратися і доїхати з ДПЗ на Відродження на 10,30. І це при тому, що на 12,00 треба бути біля ЦУМа, щоб отримати виграні флешки. В 10,30 я на місці, електрик також. Згорів ПЗВ (дифавтомат), треба купити, в Комфорті, що на Відродження є, але тільки на 25 А. На 25 мало, а часу шукати взагалі немає. Можна, звичайно, подзвонити до автора теми і спробувати домовитися на інший час, але порушиться чистота експерименту, і автор зможе сказати "ну ми ж домовлялись...". Так ніззя. Дзвоню дружині, та закриває магазин (фіг з ними з тими торгами) і їде до сестри на квартиру, по телефону домовляюся з електриком, що підключить електрику без ПЗВ, а після Нового Року відразу і поставимо. Передаю ключі від квартири дружині і лечу в центр, до ЦУМа. Встиг. Набираю автора і... опа - "ваш дзвінок буде переадресовано на автовідповідач". Від несподіванки впадаю в ступор і мовчу, я завжди мовчу при розмові з автовідповідачами. Вибив. Зосередився. Передзвонюю, вже знаю, що прийдеться все-таки говорити з автовідповідачем, вирішив повідомити хто я, чого дзвоню і номер телефону. Так не відмажеться, але трубку беруть і... опа - "я не зміг вирватися з роботи, якщо можеш під'їдь до офісу". Ну це вже схоже на передбачуваний всіма сценарій, я посміхаюсь і вирішую довести почате до кінця. Їду на офіс (адресу сказали по телефону), в голові клацає лічильник - ще -2 грн на проїзд. Приїхав, набираю і... опа - короткі гудки, раз, другий, третій. Недалеко стоять хлопець з дівчиною, поглядують на мене і теж кудись дзвонять по телефону. Все-таки дозвонююсь, автор просить зачекати і...

опа - флешки в мене на руках. Подякував і попрощався з автором, а автор підійшов до того хлопця з дівчиною, певно також призи віддавати.

post-3393-0-46740300-1293801076_thumb.jp

Настрій гарний, вирішив прогулятися пішки, хоч і погода не радує - вітерець з сніжком. На мості, перед Варшавкою, бачу лежить гривня, не примерзла, не засипана снігом, вітер на мості навіть сильніший, а вона собі лежить, настрій піднімається ще більше. Піднімаю, кладу в кишеню, йду далі. Через 200 метрів дежавю - "лежить гривня, не примерзла, не засипана снігом, вітер на мості навіть сильніший, а вона собі лежить". Однією рукою піднімаю другу гривню, а другою дістаю першу з кишені, а вдруг то та сама, руки в то в рукавичках, може промахнувся мимо кишені. Ні - в кожній руці по гривні, настрій взагалі новорічний, в голові обнулюється лічильник. На Варшавці одну гривню віддаю сліпим бабцям, що співають (не дві, бо сам безробітний) і купую ПЗВ на 70 грн дешевше ніж в інших точках. Продавщиця пояснила, що це їй наші заробітчани здали дешево - в москалів накрали і сюди привезли, а так-як ціни не знали то віддали задарма. Ну взагалі пре сьогодні. Лотерею, правда, не купив, але участь в інших розіграшах (тут і на Аукро) буду приймати сьогодні - то факт.

Не знаю справжніх мотивів автора, але, вимушений забрати свої слова назад: можливо він трохи не зібраний, але він точно не балабол.

Господин админ...почему у меня сообщений 0. Забанили.? Обясните причину? Пункт и статтю? За что (забанили)

И кто меня поддержыт в етом вопросе?

Пости в флеймі і на барахолці не рахуються, а більше ти ніде не пишеш.

Ще раз дякую за флешки!!!

Опубліковано
опа - флешки в мене на руках. Подякував і попрощався з автором, а автор підійшов до того хлопця з дівчиною, певно також призи віддавати.

post-3393-0-46740300-1293801076_thumb.jp

Як? І після цього всього Ви ще й за подарунком пішли??? Тема в флеймі, топікстартер збирався оригінально нетбук продавати, а виходить зараз флешки/модеми роздає... Він ж їх не друкує... Майте совість - вони гроші коштують...

Не знаю які там в топікстартера наміри і що це за дивна благодійність але з цього часу - для мене Ви - Бордівець року!!!! :smile-zachot:

Опубліковано

Як? І після цього всього Ви ще й за подарунком пішли??? Тема в флеймі, топікстартер збирався оригінально нетбук продавати, а виходить зараз флешки/модеми роздає... Він ж їх не друкує... Майте совість - вони гроші коштують...

Халява - капризна дама, її треба "любить и лелеять". Відвернувшись один раз від неї, можна її більше ніколи і не зустріти. :0005:

Опубліковано

Ученые не установили ни одного факта использования колес и повозок для транспортировки гигантских камней при строительстве пирамид, хотя египтяне уже умели их делать. Чем это можно объяснить?

Кто первий ответит...того приз....а я пошел готовится к новому году)) всех с наступающим.

Правильный ответ с ссылкой оставлю возле 12 ....удачи

Опубліковано

Ни одно колесо не выдержало бы такой тяжести (вес камней доходил до 40 т).

Поздравляю. ты выиграл модем. Оставь тел в личке...завтра наберу

Вопрос в 10.30 будет не из интернета..

Опубліковано

Всем кто празнует уже, желаю продолжения)).

Вопрос не из нета. Есть автостанция первая возле рынка Варшавка. Вот вопрос. Сколько платформ на автостанции (платворма-туда куда заежджает автобус на посадку).

Чесно сам не знаю. Потому что в гостях. Завтра буду ити пощитаю.

Кто правильно первым даст ответ того флешка. С наступающим. Завтра напишу кто вииграл. (После обеда)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...