Master88898 Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 17:35 Поділитися #1 Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 17:35 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 18:20 Поділитися #2 Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 18:20 в одной из укр передач с приколами актер в маске пугал выходящих из лифта людей,все пугались, было смешно, пока один из очередных пассажиров вместо "испугаться" со всего маху ввалил актёру у головупродолжения сюжета не показали Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 18:47 Поділитися #3 Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 18:47 пугал выходящих из лифта людей, ..... продолжения сюжета не показали Я взагалі таких приколів не розумію . Я, наприклад, дуже лякаюсь . Там же не вибирають кого лякати . А раптом у людини хворе серце ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 19:02 Поділитися #4 Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 19:02 в америке своими ушами видел как аборигены бились головой от смеха в шутке где к жене приходили типа коллеги мужа и говорили что его укатал бульдозер или что то в этом роде. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
eNyk Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 19:21 Поділитися #5 Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 19:21 ось це король дибільних розіграшів (перший у відео). Японія... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори serega Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 19:45 Адміністратори Поділитися #6 Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 19:45 По першому відео - нормальна і адекватна реакція на "прикольний" дебілізм. Ні разу не жалко того мудака, що получив п'яткою в мармизу. Класика Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 20:46 Поділитися #7 Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 20:46 Я взагалі таких приколів не розумію . Я, наприклад, дуже лякаюсь . Там же не вибирають кого лякати . А раптом у людини хворе серце ? Є в мене товариш, який ніколи не відкриває двері: стукай, дзвони - все-рівно. При цьому він не ховається, чути як ходить по квартирі, говорить. Колись це надоїло його найкращому товаришу, і він заліз до того через вікно (перший поверх), а той якраз у ванній був, "злодій" вдягнув махровий халат, на голову намотав махровий рушник і взяв на кухні найбільшого ножа - хотів налякати. Та коли той вийшов з ванної і побачив "душмана з чалмою на голові і шаблею в руках" то ввалив зі всієї дурі ногою по ... між ноги "душману". Той тільки і зміг що відкинути ножа і пропищати, лежачи вже на підлозі, хто він. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
biter Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 17:22 Поділитися #8 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 17:22 Краще хай знімають передачі типу "Голі і Смішні", там точно ніхто не постраждає... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.