Перейти до змісту

Що за будка на мості?

BACbOK

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Капличка для веслярів !

А якщо серйозно то !

Люди, взавта уже Новий Рік а ви якоюсь нікчемною будкою переймаєтесь.

Олів"є потрібно вже готувати ! :friday:

Опубліковано

всё. Будку все увидели, вывеску прочитали, любопытство удовлетворили, успокоились, можно и приступать к готовке Нового года :):smile-zachot:

Опубліковано

Хіба не Стир знизу? :jeer: Гідрологія спостерігає, коли паводок, коли межень. :0005:

Ну это я какбэ понимаю. Только зачем это?

Она что то замиряет в автоматическом режиме? Фоткает? :rolleyes:

Опубліковано

Ну это я какбэ понимаю. Только зачем это?

Она что то замиряет в автоматическом режиме? Фоткает? :rolleyes:

Чесно кажучи не знаю, можу лиш здогадуватись. А от такі самі "будки" є по місту (дві спостерігати маю змогу часто), що моніторять погоду, то там напівавтоматика - людина там мусить бути час від часу. Про те, що фіксує гідрологія - наприклад найпростіше подивитись, чи від "буди" йдуть якісь дроти вниз, там може бути банальний лазерний дальномір - рівень води фіксувати можна, наприклад, забруднення атмосфери тим же лазером. "Хрест" зверху - аби статичну електрику міряти (повязано із аерозолями в повітрі, тобто забруднення/вологість), або антена, або блискавковідвід. Детальніше - прошу в "Астрономію/погоду". Ну або хтось має відповідних знайомих і озвучить із "перших вуст", що до чого. Можна, в кінці-кінців, організуватись в екскурсію в той же обласний Гідрометцентр. Давно колись там був, але то за радянських часів, так що прилади не ті, і не ті методики вже, та і малий я був.

Опубліковано
А може то біотуалет, замаскований під пост, з елементом квесту?

"нет лучшей красоты, чем поссать с высоты" (с) бурне дитинство

з сусідньої теми :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А водичка піднімається... "Вчасно" поставили будку. В парку вже не пройти по багатьом доріжкам. Пару днів і парк нагадуватиме одне велике озеро...

Опубліковано

А водичка піднімається... "Вчасно" поставили будку. В парку вже не пройти по багатьом доріжкам. Пару днів і парк нагадуватиме одне велике озеро...

Це про парк ім Лесі Українки?

Сьогодні зранку там був Центральна алея-Спартак-Ротонда-Центральна алея

Вода є але на доріжках немає.

Опубліковано

Це про парк ім Лесі Українки?

Сьогодні зранку там був Центральна алея-Спартак-Ротонда-Центральна алея

Вода є але на доріжках немає.

В сторону ринку я йшов. Затоплена дорога, що паралельно йде канаві і та, шо перпендикулярно (як спускатись з центру) + стадіон під зАмком

п.с. Особисте враження, що такого масштабу конкретно в парку я не пам'ятаю. Була велика вода в межах дамби

Опубліковано

Їхав сьогодні в маршрутці, звернув увагу шо з будки вже спіонерили табличку з написом :sq_ye: цікаво нафіга вона комусь?

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні десь біля 11.00 мало бути урочисте "відкриття і запуск" цієї станції. Про це повідомила представниця НАТО, яка сьогодні виступала в ЛНТУ. Дана станція буде автоматично здійснювати заміри рівня води, її температуру та інші показники, які потім будуть надсилатись на сервер, при цьому вони будуть доступними для всіх. Всього в рамках "проекту" таких "будок" побудували 4, 3 в Україні і 1 в Білорусії. Загалом, проект передбачає ведення спостереження за басейном річки Прип'ять. Також бажаючим прийняти участь в цьому проекті обіцяють грошові виплати в розмірі 100-150 євро.

Опубліковано
Волинські синоптики отримали можливість визначати рівень та температуру води у річці Стир, вологість і температуру повітря не виходячи з приміщення гідрометеоцентру.Далі

Тепер синоптики не відриваючи дупу від крісла можуть бачити в інтернеті те, що робиться на вулиці.

Опубліковано
Їхав сьогодні в маршрутці, звернув увагу шо з будки вже спіонерили табличку з написом :sq_ye: цікаво нафіга вона комусь?

а на дверь в общаговскую комнату что вешать? :sq_ye: и веселей и модно :0123::smile-zachot:

правда, до тех пор, пока коменда не спалила вывеску..

Опубліковано

Також бажаючим прийняти участь в цьому проекті обіцяють грошові виплати в розмірі 100-150 євро.

отут детальніше, будь-ласка... :blush:

Опубліковано

Також бажаючим прийняти участь в цьому проекті обіцяють грошові виплати в розмірі 100-150 євро.

ТОже стало интерессно :blush:

Опубліковано
Волинські синоптики отримали можливість визначати рівень та температуру води у річці Стир, вологість і температуру повітря не виходячи з приміщення гідрометеоцентру.Далі

Тепер синоптики не відриваючи дупу від крісла можуть бачити в інтернеті те, що робиться на вулиці.

Аха ... на gismeteo.ua smile3.gif

Опубліковано

Яка адреса в інтернеті?

Опубліковано

ТОже стало интерессно :blush:

Ну звертатись потрібно до жіночки, яка була перекладачем. На жаль як її звати і де шукати я прослухав :(

Є їхній сайт, хоча я там нічого не знайшов . http://www.nato.int/science

Опубліковано

Немного старый пост, но не смог удержаться, простите :)

В сторону ринку я йшов. Затоплена дорога, що паралельно йде канаві і та, шо перпендикулярно (як спускатись з центру) + стадіон під зАмком

п.с. Особисте враження, що такого масштабу конкретно в парку я не пам'ятаю. Була велика вода в межах дамби

Такое впечатление, что ты в другом городе живёшь :)

Постоянно затапливает те участки, могу даже кучу фотографий разных (недавних) годов найти. Вероятно, ты не бываешь во время таянья снега в парке - только и всего ;)

Опубліковано

Немного старый пост, но не смог удержаться, простите :)

Такое впечатление, что ты в другом городе живёшь :)

Постоянно затапливает те участки, могу даже кучу фотографий разных (недавних) годов найти. Вероятно, ты не бываешь во время таянья снега в парке - только и всего ;)

Ахах, я живу за 5хв ходу і буваю там щодня . Може ми про різні парки говоримо? Із задоволенням подивлюсь фотографії. Да, вода піднімалась в парку, але не в таких масштабах

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...