Гетто Опубліковано 5 Січня, 2011 в 09:55 #26 Опубліковано 5 Січня, 2011 в 09:55 По-перше, своє бажання отримати кошти на телефон і т.п. мотивують тим, що побоюються звинувачення у вимаганні!Друге - небажання зустрічатись персонально - кажуть: підійде довірена людина (як правило називають якусь жіночку, типа Семенівна, Іванівна), як тільки кошти впадуть на рахунок - обумовлюєтьмя тим, що гаманець то вкарали, гроші забрали і викинули, а "я лише знайшов, хочу віддати. Вам же документи потрібні? А мене можуть звинуватити в крадіжці" і т.п. Либо я слишком тупой, либо они вообще какие то накуренные. Какие н*х «побоюються звинувачення у вимаганні» ? какие «можуть звинуватити в крадіжці»? это и 5 летнему ребёнку видно, что разводняк! Смоделирую настоящий вариант: я нашел кошелёк с документами и некой суммой денег, (тему найденных денег пока не трогаем), хочу его вернуть владельцу, прочитал объявление о том, что кто то ищет этот кошелёк, и просить вернуть хотя б документы. Звоню по указанному номеру, говорю, что мол так и так, вот нашел то что вы ищете. Спрашиваю подробности, что б убедится, что это не подстава. Убеждаюсь. Назначаю встречу в многолюдных центральных местах, знакомлюсь, передаю документы, оговариваю сумму денег за вознаграждение (это уже сугубо индивидуальный вариант, зависит от характера, интеллекта, культуры поведения, и прочих человеческих характеристик контактёров) получаю деньги, или же оставляю себе ту сумму, или часть её, которая была в кошельке. Жму руку, и возвращаюсь домой, довольный, что сделал сегодня доброе дело. Всё. Финита *ля комедія. Вариант 2 : что делать, если люди живут в разных городах, здесь уже всё на удачу идёт. Если, допустим Луцк – Ровно – можно и два часика дизельком прокатится тому, кому это надо. Если далеко, тогда порядочность и честность могут помочь. Переводы какие то, Семёновны, Степановны… ёпрст… P.S.Извините за много текста, и не посчитайте за флуд.
Volyniaka Опубліковано 5 Січня, 2011 в 10:03 Автор #27 Опубліковано 5 Січня, 2011 в 10:03 Те, що ти описав - нормальні дії людини. Спочатку все так і відбувається, але коли людина приходить за обумовлену зустріч, починається дІфІктів, мля... То "я не можу з роботи відпроситись", то підійде хтось інший, гроші йому не віддавай, перекажи на рахунок і т.п. Частина людей ведеться, що й потрібно лохотронщику.
Гетто Опубліковано 5 Січня, 2011 в 10:20 #28 Опубліковано 5 Січня, 2011 в 10:20 То "я не можу з роботи відпроситись", то підійде хтось інший, гроші йому не віддавай, перекажи на рахунок і т.п. Частина людей ведеться, що й потрібно лохотронщику. таки да, на радость этим типам, некоторая часть населения и теряет свои деньжата. Лично б я поступил так:не пришел он в нужное время и место, жду ещё не более 10 минут, ещё его нет? ну тогда:гуд-бай Америка... оооо.. Где я не был никогда, Прощай навсегда, Возьми банджо Сыграй мне на прощанье... Разворачиваюсь, и иду по своим делам, надеясь, что всё таки, когда нибудь найду потерянную мною вещь и без всяких переводов денег.Или же смирюсь с утратой, и ругая себя за разгильдяйство, пойду в паспортный стол изготавливать новые документы или пойду в магазин покупать телефон, часы,портмоне,зонтик,перчатки (нужное подчеркнуть) Такова селяви, как говорят у Них...
nickel Опубліковано 5 Січня, 2011 в 10:29 #29 Опубліковано 5 Січня, 2011 в 10:29 Либо я слишком тупой, либо они вообще какие то накуренные.Какие н*х «побоюються звинувачення у вимаганні» ? какие «можуть звинуватити в крадіжці»? это и 5 летнему ребёнку видно, что разводняк!Смоделирую настоящий вариант: я нашел кошелёк с документами и некой суммой денег, (тему найденных денег пока не трогаем), хочу его вернуть владельцу, прочитал объявление о том, что кто то ищет этот кошелёк, и просить вернуть хотя б документы. Звоню по указанному номеру, говорю, что мол так и так, вот нашел то что вы ищете. Спрашиваю подробности, что б убедится, что это не подстава. Убеждаюсь. Назначаю встречу в многолюдных центральных местах, знакомлюсь, передаю документы, оговариваю сумму денег за вознаграждение (это уже сугубо индивидуальный вариант, зависит от характера, интеллекта, культуры поведения, и прочих человеческих характеристик контактёров) получаю деньги, или же оставляю себе ту сумму, или часть её, которая была в кошельке. Жму руку, и возвращаюсь домой, довольный, что сделал сегодня доброе дело. Всё. Финита *ля комедія.А давай помоделюємо ще: приходиш ти віддати знайдений гаманець, а тебе беруть "под белы рученьки" друзі в погонах, бо той хто загубив, написав заяву про крадіжку і прийшов з мєнтами щоб наказати злодія і вимагача - мало того що вкрав, так ще й гроші за доки вимагає.А можуть бути люди не в погонах, але теж міцної статури. І скажуть що крім паспорта там було 3 000$ і ти їх мусиш повернути до завтра.Це не моделювання - це історії з життя. Я б двічі подумав би перед тим як іти на таку зустріч.
Prot Опубліковано 5 Січня, 2011 в 10:31 #30 Опубліковано 5 Січня, 2011 в 10:31 Либо я слишком тупой, либо они вообще какие то накуренные. Какие н*х «побоюються звинувачення у вимаганні» ? какие «можуть звинуватити в крадіжці»? это и 5 летнему ребёнку видно, что разводняк! Смоделирую настоящий вариант: я нашел кошелёк с документами и некой суммой денег, (тему найденных денег пока не трогаем), хочу его вернуть владельцу, прочитал объявление о том, что кто то ищет этот кошелёк, и просить вернуть хотя б документы. Звоню по указанному номеру, говорю, что мол так и так, вот нашел то что вы ищете. Спрашиваю подробности, что б убедится, что это не подстава. Убеждаюсь. Назначаю встречу в многолюдных центральных местах, знакомлюсь, передаю документы, оговариваю сумму денег за вознаграждение (это уже сугубо индивидуальный вариант, зависит от характера, интеллекта, культуры поведения, и прочих человеческих характеристик контактёров) получаю деньги, или же оставляю себе ту сумму, или часть её, которая была в кошельке. Жму руку, и возвращаюсь домой, довольный, что сделал сегодня доброе дело. Всё. Финита *ля комедія. Вариант 2 : что делать, если люди живут в разных городах, здесь уже всё на удачу идёт. Если, допустим Луцк – Ровно – можно и два часика дизельком прокатится тому, кому это надо. Если далеко, тогда порядочность и честность могут помочь. Переводы какие то, Семёновны, Степановны… ёпрст… P.S.Извините за много текста, и не посчитайте за флуд. Описаны действия нормального человека... Правда может быть и так: Ещё с юношества учили, не поднимать того, что лежит на земле (кошелёк, барсетка и т.п.). Был случай с моим знакомым, поднял, а тут через 10 метров, дядьки скрутили и в опорку… предъява – украл… мол вот и заявление от потерпевшего… а дальше, лучше… Так что с одной стороны благородно отдать потерянную вещь, но и немного опасно…
Гетто Опубліковано 5 Січня, 2011 в 10:46 #31 Опубліковано 5 Січня, 2011 в 10:46 Так что с одной стороны благородно отдать потерянную вещь, но и немного опасно…Вот именно! согласен полностью.Но я смоделировал только одну, позитивную сторону этого вопроса.Естественно, что есть другая сторона медали.Здесь всё зависит от конкретной ситуации.И ещё.Не есть большим секретом то, что именно с целью найти ту или иную действительно украденную вещь, и размещаются объявления в различных газетах.Скажем, например: Куплю телефон Nokia 8800 Gold Arte., и ждёмс предложения продажи.Вычисляем, встречаемся,осматриваем товар, и если то что надо, тогда и "под белы рученьки".
Гетто Опубліковано 5 Січня, 2011 в 11:08 #32 Опубліковано 5 Січня, 2011 в 11:08 І скажуть що крім паспорта там було 3 000$ і ти їх мусиш повернути до завтра.Такое практикуется, как правило в стиле флеш-моб. То есть на рынках, вокзалах, других злачных местах.Когда идёт человек, у него из кармана выпадает кошелёк, следующий за ним добропорядочный гражданин подымает его, и говорит :Вы потеряли кошелёк" и дальше начинается комедия и театр одного или нескольких актёров.Кто то помнит начало и средину 90-х годов ? все эти мгновенные лотереи, кто больше денег даст, тот и купил.Или же тараканьи бега на экранах электронных детских игр (стрелялки в перископ по кораблям, бегущие звери) вот тогда был пик творчества,
oldspice Опубліковано 5 Січня, 2011 в 11:29 #33 Опубліковано 5 Січня, 2011 в 11:29 Немного офф-топ, извините. Помню, произошел как-то случай со мной на Варшавском рынке, много лет назад уже. Зима, я в дубленке. В кармане дубленки (ну не идиот?) водительские права, техпаспорт и денег гривен 200 по-моему было. В руках пакет. Хожу себе по рынку, в какой-то момент пытаюсь расплатиться и вдруг понимаю, что деньги из кармана исчезли... Потом с еще большей тоской вижу, что документы на машину тоже испарились. Еше через несколько минут зачем-то лезу в пакет и - о чудо! - нахожу там бумажник с правами и техпаспортом. Тот, кто залез ко мне в карман вытащил все, но взял только деньги. А документы подбросил обратно в пакет (риск быть обнаруженным небольшой, он все-таки присутствует). Ну как после этого не верить в "честных" воров?
mila Опубліковано 5 Січня, 2011 в 13:04 #34 Опубліковано 5 Січня, 2011 в 13:04 нда... почитала, пригадався і зі мною випадок. Колись, ще як була малою і чула по телевізору оголошення про прохання повернути за винагороду втрачені документи, тоді я завжди думала, - от комусь повезе якщо він згубить, а я знайду. Повезе, тому що я нічого не буду вимагати взамін, а просто віддам і людина буде щаслива. Ну і тут через стільки часу, минулого (позаминулого) літа так і сталось. Знайшла чоловічу сумочку серед білого дня (ясно було, що сумку або викинули з вікна авто, або хтось викинув на середину дороги, аварії не було), в ній два укр.паспорти, документи на землю, документи дарування, пластикові картки, флешносії, гроші, зв'язка ключів і візитки. Першим ділом подзвонила знайомому з проханням допомогти повернути господарю. Взяла з візитки номер мобільного, номер не відповідав, тоді за пропискою дізналась домашній, ну і тоді вже дружину господаря заспокоїла, щоб люди не переживали і т.д. Зустрілись на наступний день з самого ранку, знайомий переконався, що до мене претензій не мають, що все на місці, всі задоволені. На гроші я не розраховувала, господар дістав всі, що там були, а це 200 грн даючи мені сказав, що це мої і я їх заслужила/заробила. Чесно, в той момент я подумала, що заслужила я більше і не думала скільки я матиму за цей вчинок, краще б цукерок і кедрових горішок але після погляду знайомого типу "не видєлуйся" я взяла гроші і купила на них фрукти для знайомого, який відклав поїздку на годину через цю зустріч. Правда візитками обмінялись, ну я ще особисто не зверталась, а все може бути. п.с. поки писала, згадала як я знайшла в Карпатах мобільний Di, знайшла і думаю треба дати Діфото завдання, щоб господаря знайшов (організаторам не довірилась) ех... пива тре було вимагати чи що
Smith Опубліковано 5 Січня, 2011 в 13:27 #35 Опубліковано 5 Січня, 2011 в 13:27 Теж згадав випадок. Ідемо з дружиною по переходу метро у Києві. Дружина каже: "Дивись, гаманець." Лежить гаманець на асфальті, досить грубий. Поруч стояла жіночка років 35-40 р. Я тій жіночці кажу: "То не Ваш гаманець лежить?" Вона аж зойкнула : "Мій." Але її вираз обличчя говорив про інше - ліпше я того гаманця підняв би.В таких випадках ніколи не піднімаю та, відповідно, не беру до рук речі, які лежать на землі. Дійсно, без лоха - жизнь плоха.
Гетто Опубліковано 5 Січня, 2011 в 13:59 #36 Опубліковано 5 Січня, 2011 в 13:59 В таких випадках ніколи не піднімаю та, відповідно, не беру до рук речі, які лежать на землі. а в таком случае? вечер, пустынная улица,просматривается на много метров во все стороны, горят фонари, и вот в свете этих фонарей ты видишь на земле одиноко лежащий лопатник, судя по всему не пустой, ты просто небрежно посмотришь на него и пойдёшь дальше?
Smith Опубліковано 5 Січня, 2011 в 15:23 #37 Опубліковано 5 Січня, 2011 в 15:23 В таких випадках ніколи не піднімаю та, відповідно, не беру до рук речі, які лежать на землі. а в таком случае? вечер, пустынная улица,просматривается на много метров во все стороны, горят фонари, и вот в свете этих фонарей ты видишь на земле одиноко лежащий лопатник, судя по всему не пустой, ты просто небрежно посмотришь на него и пойдёшь дальше? ... и тут, внезапно, из-за кустов "разводила": "Ты чё, чужое добро руками трогаешь? А?" А якщо серйозно - то ні, не підніму. Чому? Читай вище.
fedot Опубліковано 5 Січня, 2011 в 17:19 #38 Опубліковано 5 Січня, 2011 в 17:19 А давай помоделюємо ще: приходиш ти віддати знайдений гаманець, а тебе беруть "под белы рученьки" друзі в погонах, бо той хто загубив, написав заяву про крадіжку і прийшов з мєнтами щоб наказати злодія і вимагача - мало того що вкрав, так ще й гроші за доки вимагає.А можуть бути люди не в погонах, але теж міцної статури. І скажуть що крім паспорта там було 3 000$ і ти їх мусиш повернути до завтра.Це не моделювання - це історії з життя. Я б двічі подумав би перед тим як іти на таку зустріч.Саме така історія зі мною і трапилася, лиш з мобільним телефоном. За який мені пообіцяв 300 гривень сам власник, хоча повертав я його абсолютно безкоштовно, до того ж витративши добрих 15 у.о. на дзвінки по всім номерам в телефоні, щоб знайти того власника. Закінчилось двогодинним траханням мозків в міськвідділі та якимось моїм щастям, бо відпустили. От і роби людям добро. Я вже на сходах оперу пообіцяв, що наступний знайдений мною тел буде перепроданий на з/ч.П.С. (тодішньому власнику телефона) Юра, мля. Дай тобі Бог доброго здоров"я, успіхів та щастя...Курва ти ще та.
Volyniaka Опубліковано 10 Січня, 2011 в 09:05 Автор #39 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 09:05 Я то, в силу своєї зволочності, тепер робочий день починаю з того, що скидую з інету кільки гидотних СМС-ок на "вичислені" номери телефонів...В кращому варіанті просто копі-паст щось корейською чи китайською мовою - типу :朝鮮(ちょうせん)は、朝鮮半島および済州島など周囲の島嶼・海域を併せた地域を表す呼称。ユーラシア大陸の東端に位置し、北西に中華人民共和国、北東にロシア、南東に対馬海峡西水道(朝鮮海峡)を隔てて日本と隣接する。
Andrew_Best Опубліковано 10 Січня, 2011 в 18:23 #40 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 18:23 Я то, в силу своєї зволочності, тепер робочий день починаю з того, що скидую з інету кільки гидотних СМС-ок на "вичислені" номери телефонів... В кращому варіанті просто копі-паст щось корейською чи китайською мовою - типу : 朝鮮(ちょうせん)は、朝鮮半島および済州島など周囲の島嶼・海域を併せた地域を表す呼称。ユーラシア大陸の東端に位置し、北西に中華人民共和国、北東にロシア、南東に対馬海峡西水道(朝鮮海峡)を隔てて日本と隣接する。 Тут щось про географію, ні?
Volyniaka Опубліковано 10 Січня, 2011 в 19:22 Автор #41 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 19:22 Я то, в силу своєї зволочності, тепер робочий день починаю з того, що скидую з інету кільки гидотних СМС-ок на "вичислені" номери телефонів... В кращому варіанті просто копі-паст щось корейською чи китайською мовою - типу : 朝鮮(ちょうせん)は、朝鮮半島および済州島など周囲の島嶼・海域を併せた地域を表す呼称。ユーラシア大陸の東端に位置し、北西に中華人民共和国、北東にロシア、南東に対馬海峡西水道(朝鮮海峡)を隔てて日本と隣接する。 Тут щось про географію, ні? Не виключено...
swen1989 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 11:22 #42 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 11:22 Корея (Chousen), позначення представляє собою сукупний області та прилеглих територій на острові Чеджудо і Кореї. Розташований на східній околиці Євразії, Китай на північно-заході, Росією на північному сході, південно-схід від Цусіми Уест-Уотер (Корейська протока), що розділяє прилеглих до Японії.так сказав Переводчик Google
Sereguk Опубліковано 12 Червня, 2011 в 11:44 #43 Опубліковано 12 Червня, 2011 в 11:44 Вчора трапились ці хлопці після розміщення об*яви на http://buroznahidok.blogspot.com/ зателефонували !сьогодні після розміщення повідомлення на http://buroznahidok.blogspot.com/ за пів години воно пропало !так що висновок один шахрай це і є хлопці з бюро знахідок
largon Опубліковано 19 Липня, 2011 в 12:31 #44 Опубліковано 19 Липня, 2011 в 12:31 І я згадала випадок в Києві, розповідали друзі. Їхала в маршрутці компанія друзів, на кінцевій зупинці майже всі вже вийшли з маршрутки. Двоє з компанії ще не вийшли, побачили гаманець, почали питати пасажирів чий, одна жінка сказала "мій" і забрала, вийшла з маршрутки і зникла в підземному переході. Коли ці 2 хлопці наздогнали свою компанію, одна дівчина каже: "Хлопці, я гаманець загубила..."
MANJAK11 Опубліковано 19 Липня, 2011 в 15:20 #45 Опубліковано 19 Липня, 2011 в 15:20 І я згадала випадок в Києві, розповідали друзі. Їхала в маршрутці компанія друзів, на кінцевій зупинці майже всі вже вийшли з маршрутки. Двоє з компанії ще не вийшли, побачили гаманець, почали питати пасажирів чий, одна жінка сказала "мій" і забрала, вийшла з маршрутки і зникла в підземному переході. Коли ці 2 хлопці наздогнали свою компанію, одна дівчина каже: "Хлопці, я гаманець загубила..."а потiм такi люди (та що вкрала) дивуются: *Ой,а чому ж в мене рак,туберкульоз,снiд* або яка iнша болячка чи неприемностi фатального характеру i дивится на тебе *невинними* очима янгола
difoto Опубліковано 19 Липня, 2011 в 16:05 #46 Опубліковано 19 Липня, 2011 в 16:05 а потiм такi люди (та що вкрала) дивуются: *Ой,а чому ж в мене рак,туберкульоз,снiд* або яка iнша болячка чи неприемностi фатального характеруви так гаварітє, кагбутта она шота плахоє сдєлала.
MANJAK11 Опубліковано 19 Липня, 2011 в 16:09 #47 Опубліковано 19 Липня, 2011 в 16:09 ви так гаварітє, кагбутта она шота плахоє сдєлала. Ди,такi пости треба красним видiляти, ато можна подумати,що ти так i думаеш
Ternovnik Опубліковано 20 Липня, 2011 в 13:11 #48 Опубліковано 20 Липня, 2011 в 13:11 лично я никогда за найденные вещи денег не брала человек документы, или ключи важные потерял, перенервничал, обыскался, все волосы себе выдрать успел, а тут еще и деньги с него брать.. приезжали поближе к моему месту дислокации и отдавала я дура принципиальная - на беде не зарабатываю
Deemon Опубліковано 20 Липня, 2011 в 14:11 #49 Опубліковано 20 Липня, 2011 в 14:11 Хто місцевий, мусите пам"ятати. Не так вже й давно на Варшавці цифрові таракани бігали), лотереї підставні розігрували, авитутзагубили\дадавашеваше, ехх були часи
yura2281 Опубліковано 20 Липня, 2011 в 17:29 #50 Опубліковано 20 Липня, 2011 в 17:29 Не так вже й давно Років 14 назад
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.