Перейти до змісту

Хто в які спортивні зали ходить?

Dmitroid

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

займаюсь нестабільно але десь на протязі 15 років. Час від часу заходжу в Динамо. Згідний, що там не дуже гламурно, але є декілька олімпійок, тренажери на тягу, пару лавочок, це все що мені потрібно і я реально задоволений тренуванням. Не маю нічого проти дорогих залів, з персональним тренером, але така атмосфера мені не підходить, довший час качався по різних бомбах і до гламуру непривикший. На рахунок трьох раз для натуралів, раніше спокійно міг, зараз 29 років і 2 рази потужного тренування з головою вистачає - реально не встигаю відновитись.

• 2 місяця потому...
  • Відповідей 552
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Я хожу в ЕТМ, претензій нема... Міняти не збираюсь. По співвідношенню ціна-якість, здається в Луцьку кращого нема. Якшо в вас є конкретна мета, то в принципі вибір спортзалу грає не головну роль, але хто шукає більш бюджетний заклад, то вам сюди...

який туди телефон? І чи я там настольний теніс?

Опубліковано
Я хожу в ЕТМ, претензій нема... Міняти не збираюсь. По співвідношенню ціна-якість, здається в Луцьку кращого нема. Якшо в вас є конкретна мета, то в принципі вибір спортзалу грає не головну роль, але хто шукає більш бюджетний заклад, то вам сюди...

який туди телефон? І чи я там настольний теніс?

Стаціонарного телефона там здається немає, телефон тренера 80506614347, дзвони він тобі все розкаже... Теніс - здається маленький 15 грн. год, великий не знаю...

Опубліковано

Пауерхаус. Нормальний контингент людей, нормальні тренери, нормальні дівчата на рецепшині. Все нормально ;)

• 1 місяць потому...
Опубліковано
Пауерхаус. Нормальний контингент людей, нормальні тренери, нормальні дівчата на рецепшині. Все нормально :)

Назви будь-ласка хто там нормальний тренер??????????????????????????????

Опубліковано

Живу біля Пауер ХАуса! Там не був, але на рахунок тренерів, казали, що не дуже досвідчені!!!!!

навідміну від Інтер Атлетики в Глобусі!

сам займався в Спартаку, зараз в КОЛОСІ ... вид спорту Важка Атлетика.

Відмінність всіх фітнес центрів майже одна - це Тренери (не будем враховуввати місце розташування і тренажери(скрізь є загальна база)

в Інтер Атлетиці працюють Досвідчені люди які добре обізнані в Дієтології, Анатомії, Фізіології. І вони мають специфічний підхід до роботи з своїми учнями(відвідуючими)

Там відповідає ціна - якість - комфорт)))

дякую за увагу ^_^

Будьте сильними ;)-_-

Опубліковано

Той самий Ілля або Рома.

В Інтер Атлетиці не займався, так що судити не буду. Ходжу в Пауерхаус не для досягнення якихось результатів на змаганнях чи де, а для підтримки форми. Можливо з точки зору професійного відвідування залу для участі в чемпіонатах їхніх знань не досить, але хочу наголосити на тому що написав вище.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

мережа фітнес-центрів "Інтер Атлетика" м.Луцьк вул.Єршова,11 (тц Глобус 4пов) пр.Волі,15 вул. Конякіна, 14

-Тренажерна зала:)

-Аеробіка та фітнес,вправи для схуднення :0066:

-Карате, Кікбоксинг ;)

- Персональний тренінг(МСУ по бодибілдингу та фітнесу)компетентні інструктори, приємний персонал...

-Мед огляд

-Масаж,Сауна, Серагем(корейський масажер)

-Консультації з правельного харчування :0111:

-Харчові добавки(вітаміни, енергетичні коктейлі, вітаміни та мінерали

ЗАПРШУЮ ВСІХ ОХОЧИХ !!! Хто хоче тримати себе у гарній спортивній формі, і для тих хто бажає вести здоровий спортивний стиль життя!!! ;)

Опубліковано

Денний абонемент Тренажерна зала (8.00-17.00)

1міс (8 занять) - 230грн; (12 заннять) - 250грн

3міс (знижка -10%)

Вечірній абонемент Тренажерна зала (17.00-18.30, 20.00-21.30)

1міс (8 занять) - 300грн; (12 занять) - 350грн

3міс (знижка -10%)

Студенський час Тренажерна зала (11.00-16.30)

1міс (12 занять) - 170грн

Бізнес-абонемент Тренажерна зала (18.30-20.00)

1міс(12 занять) - 380 грн

3міс(знижка-10%)

Повний абонемент (безлімітне відвідування тренажерної зали)

1міс (8 занять) - 370грн; (12 занять) - 400грн

3міс - (знижка -10%)

Повний графік роботи та ціни можна дізнатись за тел.: 78-83-77

Опубліковано

2Шкодер, я вибачаюсь, а де моя безграмотність? Тицніть носом, ато не бачу..

Ви що тут зібрались "грамотность" провіряти? суть не зрозуміла?

• 1 місяць потому...
  • 4 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано
Денний абонемент Тренажерна зала (8.00-17.00)

1міс (8 занять) - 230грн; (12 заннять) - 250грн

3міс (знижка -10%)

Вечірній абонемент Тренажерна зала (17.00-18.30, 20.00-21.30)

1міс (8 занять) - 300грн; (12 занять) - 350грн

3міс (знижка -10%)

Студенський час Тренажерна зала (11.00-16.30)

1міс (12 занять) - 170грн

Бізнес-абонемент Тренажерна зала (18.30-20.00)

1міс(12 занять) - 380 грн

3міс(знижка-10%)

Повний абонемент (безлімітне відвідування тренажерної зали)

1міс (8 занять) - 370грн; (12 занять) - 400грн

3міс - (знижка -10%)

Повний графік роботи та ціни можна дізнатись за тел.: 78-83-77

Цены еще актуальны?)

Опубліковано
Ціни якісь кусючі. Чомусь був переконаний, що там дешевше.

Там ненабагато дорожще від інших, ато й дешевше, а персонал та умови в яких ти займаєшся просто супер, ходила - знаю. :P

Опубліковано

Я не спорю, що там супер. І, мабуть, є дорожчі віп-зали. Наскільки пам'ятаю, у Бровіна (на Кривому Валу) ціни - до 300 грн. Там, куди ходжу я (десь у цій темі писав раніше), теж дешевше. При цьому персонал кваліфікований, і атмосфера дружелюбна.

Опубліковано

KonSoL, в ціну 300 грн. входять послуги тренера? Бо здоров’я в мене одне і експерементувати з ним не хочеться.

Опубліковано

adebt, в таку ціну повинен входити тренерський супровід. Тобто тренер, порозмовлявши з тобою, виявив твої побажання та схильності (а також болячки), пише для тебе індивідуальну програму тренувань. Далі покаже, що і як слід робити, після чого періодично слідкує за виконанням програми. А саме тренування проходить наодинці з собою. :) Тренер чи інструктор можуть відповісти на запитання, якщо такі виникають, і, звичайно, підстрахувати.

Опубліковано
...

-Консультації з правельного харчування :0111:

...

ну хоча б тут (так, дрібна придирка ;) ): правильного

а по темі, класичне, якщо вже пішла така реклама, то бордівцям знижкі будуть? ;)

тре буде заглянути в зал на Конякіна, тим більше, що це відразу за будинком...

Опубліковано
а по темі, класичне, якщо вже пішла така реклама, то бордівцям знижкі будуть? ;)

Думаю, що не будуть. Бо власники залу навряд чи чули про борду і її учасників. :P

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...