Перейти до змісту

Безлімітний Інтернет з Opera Mini

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Спробую. :)

п.1. Налаштувати під'єднання (COM/USB/Bluetooth) мобільного до ПК.

п.2. Налаштувати профіль доступу в інтернет в мобільного відповідно до умов акції.

п.3. Налаштувати Java-емулятор і запустити на ньому оперу міні.

п.4. п.4 немає, бо мого терпіння вистачило на хвилин 10.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

КОжен день-по 2 грн *31 день 62 грн.

В мене джинс енерджи,при поповненні забирає 8грн,потім кожен день по 20мб,для мене цього вистачає ))))я сижу в неті з телефона кожен день,для мене вигідніше на енерджі свому залишатись))) :friday:

Опубліковано

А ніяк не можна налаштувати цей Інтернет так, щоб використовувати звичайну Оперу, а не Міні, а телефон був тільки у якості модему?

Опубліковано
А ніяк не можна налаштувати цей Інтернет так, щоб використовувати звичайну Оперу, а не Міні, а телефон був тільки у якості модему?

це вже треба питати в тих,хто користується цією послугою :smile3:

Опубліковано

Я, в принципі, в них і питав, якщо не знаєш, то можеш не відписувати, а якщо вже і пишеш, то не обов'язково всі свої тексти виділяти жирним і збільшувати - сліпих тут немає.

Опубліковано

Я, в принципі, в них і питав, якщо не знаєш, то можеш не відписувати, а якщо вже і пишеш, то не обов'язково всі свої тексти виділяти жирним і збільшувати - сліпих тут немає.

а мені подобаєтсья цей шрифт,і цей розмір,а функції збільшення і вибору шрифту для того і створені на форумі-щоб їх використовувати,і кожен пише так-як хоче. :closedeyes:

Опубліковано

ну-ну...

Кури мануал:

IV. Запрещается

Злоупотребление в тексте большого размера шрифта с целью привлечения к тексту внимания.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...