Перейти до змісту

Поїздка на аеродром в Крупу 2010

fedot

Час і дата  

16 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Створюю нову тему - так швидше.

Отже, шановні, є наступна інформація. Для того, щоб поїхати в Крупу на аеродром, потрібно визначити точний день і час, кількість автомобілів, мені потрібні також моделі і ДНЗ. Я пишу відповідну заяву, заношу до людини, людина дає "добро", дзвонить до охорони і нас пропускають. Коштуватиме це задоволення 15-20 гривень з машини, оплата при поданні заяви. Тож визначаємося - і вперед)) Мій телефон у підписі, якщо кому потрібно.

В темі відписуйтеся, кому не хочеться світити ДНЗ тут - відсилайте в ПП. За результатами вивішу місце та час збору коштів на "квитки"))

Сподіваюся, до того чоловічка можна буде додзвонитися завтра, бо, думаю, поїдемо все ж в неділю.

Опубліковано

А чего туда ехать ? Напишите хотя-бы цель поездки !

Иди отсюда, мальчик, не мешай! (с) "Бриллиантовая рука".

Опубліковано

Отже, шановні...Поїздка відбудеться завтра, за розрахунками можна буде вирушати о 10:30 плюс-мінус яких хвилин 10.

Всіх бажаючих прошу бути на Київському Майдані, напевно на парковці "Волиньтабак" до 09.40...Звідти поїду підписувати заяву, тож знатиму точну кількість машин.

Опубліковано

Не умничай ! Это не доска приватных объявлений а открытый форум ! Будь добр указать суть сбора а не разгонять не посвящённых !

Опубліковано

Не умничай ! Это не доска приватных объявлений а открытый форум ! Будь добр указать суть сбора а не разгонять не посвящённых !

Коротко - поганяти автівками по снігу на аеродромі, де є місце і нема перешкод. Хтось хоче безпечно спробувати/вивчити своє авто на снігу "на межі" - зносу, розвороту, повороту, гальмування, прискорення...Хтось просто - "дурку" поганяти. Десь так, коротше.

Капец, шош так неожиданно :( :( Хочаб за декілька днів попередили ...

Ну я ж відписувався по мірі настання подій, голосування приліпив...Ви, батєнька, ходяєте десь)))) Заходьте часом на хфорум))

Опубліковано

Коротко - поганяти автівками по снігу на аеродромі, де є місце і нема перешкод. Хтось хоче безпечно спробувати/вивчити своє авто на снігу "на межі" - зносу, розвороту, повороту, гальмування, прискорення...Хтось просто - "дурку" поганяти. Десь так, коротше.

Капец, шош так неожиданно :( :( Хочаб за декілька днів попередили ...

Ну я ж відписувався по мірі настання подій, голосування приліпив...Ви, батєнька, ходяєте десь)))) Заходьте часом на хфорум))

Всё предельно ясно !

Опубліковано

ТИЦЬ СЮДИ Тут є частина фото\вражень з минулорічної ганялки поганялки :)

Ну, а ганяти\розганяти ніхто нікого і не думав... футка такой просто внізапоно прішол в мой башка :blink:

Навпаки буду радий познайомитись з форумними автоводами.

Ось тільки відносно завтра... щось не впевнений також що вийде...

Велике свято, купа похресників... :0092: а на пів годинки 2 круги зробити щось не дуже цікаво... Але постараюсь все ж таки...

Взагалі хто виявив бажання на завтра поганяти то? :0095:

2 fedot: зорієнтуй будь ласка в кількості... :0060:

Опубліковано

ТИЦЬ СЮДИ Тут є частина фото\вражень з минулорічної ганялки поганялки :)

Ну, а ганяти\розганяти ніхто нікого і не думав... футка такой просто внізапоно прішол в мой башка :blink:

Навпаки буду радий познайомитись з форумними автоводами.

Ось тільки відносно завтра... щось не впевнений також що вийде...

Велике свято, купа похресників... :0092: а на пів годинки 2 круги зробити щось не дуже цікаво... Але постараюсь все ж таки...

Взагалі хто виявив бажання на завтра поганяти то? :0095:

2 fedot: зорієнтуй будь ласка в кількості... :0060:

От тому як би і не на обідню пору, а на ранок.

На цю хвилину статистика

2 машини -100%

1 - 95%

2 - під питанням, якщо зранку будуть завтра, то їдуть.

1 - якщо встигне вчасно повернутися з відрядження, можливо приїде прямо в Крупу, йому по дорозі.

Ну і ти визначаєшся)) Взагалі зрозуміло буде всьо завтра зранку. Але поїздка буде.

Опубліковано

Заїзд відбувся, всім присутнім дякую за участь, усім відсутнім - ви таки гарні веселощі пропустили))

Чудово поганяли, ідеальна погода, практично ідеальне покриття, сніг, під ним навіть лід - коротше суперово))) Фото-відео матеріали будуть орієнтовно у Вівторок. Можна планувати наступну поїздку, вже напевно із шашличком)))

Опубліковано

Да, да.... Гарно провели час, побісились, поганяли ми ще з Федотом підкачались :)

Дякую, за гарний день.

з.і. Номера не буду замольовувати :smile3:

post-351-0-79934800-1292763526_thumb.jpg

Опубліковано

Хех, вчасно ми з"їздили, сьогодні погодка мягко скажем нельотна. І на вихідні наврятчи випогодиться.

з.і. Де там фоторепортаж ? ) Чи не буде?

Опубліковано

fedot, срочно міняй аву, а то дуриш народ - я всьо по городу видивляюсь голубого жужика, а він виявляється зовсім не голубий. :0001:

Опубліковано

fedot, срочно міняй аву, а то дуриш народ - я всьо по городу видивляюсь голубого жужика, а він виявляється зовсім не голубий. :0001:

Ну - темно-синій))) Як побачиш, то не спутаєш))

fedot оце так твій агрегат змінився!!!!

Кілька місяців натхненної роботи, допомога хороших друзів (серед них окрема подяка Opel95 за допомогу в форсуванні двигуна) і мрії переходять в реальність)

Опубліковано

Круто. По доброму заздрю. Коли ще збираєтесь?

Думаю, що після Різдвяних свят, хоча не виключено, що десь між НР та Різдвом спробуємо - якщо бажаючі будуть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...