snight Опубліковано 18 Грудня, 2010 в 16:10 #51 Опубліковано 18 Грудня, 2010 в 16:10 DarkMonk, в нашому випадку достатньо буде всього лише постійно тримати датчик світла чимсь накритимТак має бути режим постійно включені фари, крім авто і алєс гут.
yvazhaemuy Опубліковано 18 Грудня, 2010 в 16:39 #52 Опубліковано 18 Грудня, 2010 в 16:39 1. Свет Нахрен не понимаю зачем он летом , бред полный. У меня машина сама всю её жизнь стоит в режиме АВТОсвета и когда чуть стемнело или пошёл дождь она сама включает ближний. Мне лампечек не жалко я могу хоть на дальнем свете с включёнными противотуманками ездить целый год, но нахера этот цирк не понимаю. Пусть лучше Е..Т тех у кого фары стреляют в небо или кто ездит с одной фарой да ещё и правой.Ну и не обольщайтесь безопаснее от этого не станет, а вот карманы у кого то потолстеют.Ну як для чого, все надзвичайно просто і зрозуміло. Ось їдете ви до Києва, гарненько світить сонечко, ніхто не заважає покласти стрілочку на 120, а там одні знаки 50 - 60... На зустріч несуться колеги і ви зауважили, як їхні фари два рази підсвітили собі дорогу... А з введенням правила про вмикнені фари в денну пору доби підсвічувати собі не треба... І так все видно!Тепер зі включеними фарами... хто побачить що ти блимкнув? Вісоток таких значно впаде... а значить "карманы у кого то потолстеют".
D@ve Опубліковано 18 Грудня, 2010 в 17:02 #53 Опубліковано 18 Грудня, 2010 в 17:02 Тепер зі включеними фарами... хто побачить що ти блимкнув? Вісоток таких значно впаде... а значить "карманы у кого то потолстеют".Додуматись же до такого треба...
DarkMonk Опубліковано 18 Грудня, 2010 в 17:51 #54 Опубліковано 18 Грудня, 2010 в 17:51 Тепер зі включеними фарами... хто побачить що ти блимкнув? Вісоток таких значно впаде... а значить "карманы у кого то потолстеют".Додуматись же до такого треба...Не ну а чем ещё мотивировать включённый ближний свет в ослепительно солнечную погоду. Конечно не все деньки солнечные, но я думаю лучше больше уделять время МЕДИЦИНСКОМУ осмотру у ОКУЛИСТА и слепых /которые среди бела дня/ ни хера не видят за руль не подпускать.
Dream Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 09:43 #55 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 09:43 Как выяснила "Сегодня" в департаменте ГАИ МВД, изменения готовятся, но они вступят в силу не с 1 января, а не ранее, чем через 3-4 месяца, ведь для этого надо серьезно менять не только ПДД (делается постановлением Кабмина), но и Админкодекс, на что имеет право только Верховная Рада.трошки розширеніша інформація:ЧТО ХОТЯТ МЕНЯТЬ. "Мы не говорим о повышении штрафов за все нарушения, а только за самые опасные. Это пересечение ж/д переездов (штрафы могут поднять в 3-5 раз, до 1700-2000 грн., если водителем создана аварийная обстановка или есть материальный ущерб. - Авт.), управление авто в нетрезвом состоянии, превышение скорости (хотят ввести градацию: чем больше превысил - тем больше заплатил), - сказал нам руководитель пресс-службы ГАИ Евгений Кравец. - Права как изымали, так и будем изымать только за нарушения, которые предусматривают эту процедуру, например, пьянство за рулем, проезд на красный свет. К концу декабря наработки появятся на сайте департамента ГАИ (sai.gov.ua. - Авт.) для обсуждения, надеемся, что к апрелю документ попадет в Верховную Раду". ЭКСПЕРТЫ. Известный адвокат Вадим Володарский, которого ГАИ привлекла как эксперта для участия в разработке законопроекта, считает нововведения в основном полезными и соответствующими европейским нормам: там за превышение скорости штрафуют намного строже, чем у нас. "А вот введение многотысячных штрафов (до 17 000 грн.) за пьянство за рулем считаю неоправданным - слишком много, учитывая, что средний украинец зарабатывает столько за полгода-год. Это только породит массовое мздоимство, необоснованное привлечение водителя "за запах", чтобы получить с него взятку, - говорит Володарский. - Если уж повышать штрафы за пьянство, то надо вводить возможность альтернативного освидетельствования водителя на трезвость, чего сейчас реально нет".про порядок обстеження водіїв з т.з. "експертів "Сегодня"" я вже копіпастив тут.Правозащитник Алексей Святогор напомнил, что лет 10 назад ГАИ уже пыталась заставить водителей круглые сутки ездить с включенными фарами, но толку оказалось немного: "Практика показала, что на безопасность движения свет не влияет. А в Европе днем с фарами ездят далеко не во всех странах". Кравец говорит, что это был эксперимент, который прекратили из-за жалоб водителей: мол, в жигулях и москвичах перегорали лампочки в фарах и разряжались аккумуляторы, потому что многие днем забывали на стоянках отключать свет в авто: "Сейчас ездят на быстроходных иномарках, поэтому надо, чтобы на трассах их было видно издали, значит свет нужен".Вся стаття, включно з переліком основих нововведень, тут.
ursa Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 10:26 #56 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 10:26 4. Запрет перевозить детей до 12 лет без спецкресла (сейчас школьников можно перевозить без него только на заднем сидении).Обеспечение безопасности ребенка во время движения.Если в семье три или четыре ребёнка - машиной вообще пользоваться нельзя?Идиотизм.
Dream Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 10:28 #57 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 10:28 ursa, певно купляти мінівен.
Yarchik Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 10:30 #58 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 10:30 ursa, певно купляти мінівен. Кондоми вийде дешевше
Саня Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 10:38 #59 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 10:38 Краще танка. На ньому по нашим дорогам їздити безпечніше. В разі чого мажна під'їхати куди треба і пальунти зо два рази.
tolik79 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 11:46 #60 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 11:46 "Сейчас ездят на быстроходных иномарках, поэтому надо, чтобы на трассах их было видно издали, значит свет нужен". ага, - щоб наші доблесні охоронці доріг могли бачити хто перевищує швидкість
gonschik Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 12:51 #61 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 12:51 скажу два слова на рахунок гуми.я проти того, щоб взимку їздити лише на зимовій. обгрунтую, в мене стоїть всесезонка Росава, і на мій подив, вона себе веде взимку дуже достойно, я навіть передумав зимову купляти. а ще читав порівняльні тести літньої, всесезонної і зимової гуми, так от, в зимових умовах різниця між зимовою і всесезонною гумою не більше ніж 10%, а між зимовою і літньою 50%, тобто зимою зимова найкраща, всесезонка ненабагато гірша, ну а літня ітак зрозуміло
Arden Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 12:54 #62 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 12:54 всесезонну можна)ато прийдеться знімати її з виробництва
Саня Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 13:04 #63 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 13:04 Я взагалі проти обязаловки. Рекомендувати - так, але робити все обов'язковим і відразу штрафувати за невиконання вимог, то це є неправильно. До використання зимової гуми люди вже потрохи доросли, а от до дитячих крісел ще не готові. Бувально лише кілька разів в нас бачив, щоб дітей возили в таких кріслах. І то переважно маленьких діток. Ніразу не бачив дитину 10-11 років в такому кріслі.Взагалі за останні кільки років помітив, що люди більш активно стали використовувати світло фар в умовах недостатньої видимості. Раніше часто було їдеш, вже майже темно, а ще без світла чимало їздить. Зараз з цим справи поліпшилися. Люди самі свідомо доросли до того, що починають дбати за власну безпеку, прагнуть позначити себе на дорозі. І це є добре. А от вимога щодо цілодобово включеного ближнього світла фар, як на мене, сумнівна. Я не бачу користі від ближнього світла в літній сонячний день.
dimmon Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 13:15 #64 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 13:15 Ну насчет скорости особенно в городе согласен. Ближний свет тоже, по трассе всегда еду с ближним. А вот как своего племяша которому 10 лет и ростом он огого, я 1.96 и он у нас тож высокий садить в кресло это просто бред. На зиму даже дочку (4 года) вожу без кресла, просто пристегнута ремнями обычными взади т.к. зимой с ее кучей одежки просо не влазит в кресло ) которое нормальное для лета. Одного не пойму родителей у которых голова ребенка просто торчит возле лобовухи на переднем сидении. А и кстати еще бы приняли свои дебильные внештатные ксеноны чтобы поснимали.
Саня Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 13:20 #65 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 13:20 От і я за те. Навіть змін в ПДР не треба вносити, щоб боротися з "колхозним ксеноном". Діючими правилами і так це заборонено.Так само й з дітьми на передньому сидінні. Невже батьки не розуміють, на яку небезпеку наражають власні чада? Це ж навіть аварії не треба. Досить різко тормознути чи об'їхати перешкоду, яких на наших дорогах вистачає.
Scorpio Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 17:32 #66 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 17:32 А и кстати еще бы приняли свои дебильные внештатные ксеноны чтобы поснимали.Все давно принято, ви просто незнали: 31.4. Забороняється експлуатація транспортних засобів згідно із законодавством за наявності таких технічних несправностей і невідповідності таким вимогам:...31.4.3. Зовнішні світлові прилади:а) кількість, тип, колір, розміщення і режим роботи зовнішніх світлових приладів не відповідають вимогам конструкції транспортного засобу;б) порушено регулювання фар;в) не горить лампа лівої фари в режимі ближнього світла;г) на світлових приладах немає розсіювачів або використовуються розсіювачі і лампи, що не відповідають типу даного світлового приладу;ґ) на розсіювачах світлових приладів нанесено тонування або покриття, що зменшує їх прозорість чи світлопропускання.
Саня Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 18:02 #67 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 18:02 Так в тому то й діло, що не треба дурью маятися і правила міняти. Скільки можна хєрню всяку видумувати? Досить вже тих змін. Треба привила ВИКОНУВАТИ, а не міняти.
Andrew_Best Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 18:33 #68 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 18:33 Ксенон рулить ) Додупи мені їхні вимоги, в очі нікому не свічу, а для мене набагато кращий обзор, що додає безпеки мені, пішоходам та іншим учасникам руху. А в кого там жаба давить за ксеноном то хай давить далі.
RelleX Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 20:44 #69 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 20:44 То всьо класно, але краще б ще ТО забрали.. Не чути там про нього в цих правилах?
swen1989 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 21:01 #70 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 21:01 Ще б розібралися з любителями світла, які навішують ксенонових протитуманок і додаткових фар і катаються. Їм то класно, а іншим водіям серйозно сліпить. Наскільки я знаю, в Європі за таке наказують серйозно. Тобто є ближнє світло фар і дальне світло. протитуманки лише в ТУМАН!!!
E_60 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 21:55 #71 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 21:55 На рахунок протитуманок і додаткових фар, то я б камні кидав цим дибілам в лобове скло, в яких вони світять на дерева або в небо, і крім "краси " більше нічого не дають а сліплять ще краще за дальнє світло!А вот ксенон, хоч і колхозний, я підтримую але за умови що він буде настроєний правильно. Сам собі недавно поставив, настроїв фари і за 2 місяці мені ніхто ніразу не моргнув. Треба знати, що ставити його можна тільки на фари з прозорим склом. Мене особисто частіше сліплять не ксенони, а жигулі чи старі іномарки де про настройку фар чули років десять назад, або унікали які спеціально попіднімали фари щоб краще видно було а на всіх інших пох...
Scorpio Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 23:15 #72 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 23:15 Для ксенону має бути спеціально розрахована оптика, а всі ці заспокоювання на рахунок того що поставив ксенон налаштував і нікого не сліплю це все бред сивої кобили. Я думаю вам варто повірить мені, я в свій час продав і поставив більше ста комплектів ксенону.
dimmon Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 07:16 #73 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 07:16 Ксенон рулить ) Додупи мені їхні вимоги, в очі нікому не свічу, а для мене набагато кращий обзор, що додає безпеки мені, пішоходам та іншим учасникам руху. А в кого там жаба давить за ксеноном то хай давить далі.Какая жаба? У меня например ксенон штатный с датчиком крена машины и омывателем фар обязательно. А то что ставят и говорят что он не слепит это бред, 2 человека посадил ззади машина накренилась и уже навстречу невозможно ехать (для этого и есть датчик крена у меня, а у вас что?) + ксенон это такая лампа если твоя фара чуть грязная то свет очень сильно рассеивается и опять таки слепит (для этого и омыватель фар у меня, а у вас?). Это может додае беспеки вам, но не пешеходу, велосепедисту, и автомобилисту которых вы можете заслепить.
Ha3aP Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 07:29 #74 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 07:29 От мені цікаво, а як перевозити дітей у маршрутках?
volan13 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 09:20 #75 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 09:20 Бачу поки толку мало тратити сили на обговорення не знаючи реально самих нововведень.з того що озвучено з теліка і на сайтахне однозначно ставлюся до постійного світла фар. Потужне світло в світлу пору більше заважає ніж допомагає. При поганій видимості - однозначно треба вмикати.Обмеження швидкості - це не панацея від ДТП, краще б дороги полатали, знаки повісили щоб їх було видно, а не потрібні познімали, зробили нормальну розмітку в яку не потрібно вдивлятися щоб помітити, яка б інформувала і допомагала орієнтуватися на дорозі... Краще б ввели відповдальність дайців за неправомірні дії, незнання законів, необгрунтовані штрафи, і карати їх треба гривнею, або тюрмою. Закони для всіх лише на папері.Руки на кермо - це що, в очах кожного водія дайці стали бачити маньяка, вбивцю. Може ще й комплект наручників з собою возити, щоб по першій "законній вимозі" приковувати себе шоб навірняка.Автокрісло - воно без необхдності займає місце в автомобілі. Якщо я не планую брати з собою дитину, а потім мене просять підвезти будь кого з дитиною, мені що змотатися додому по автокрісло? А взагалі думаю що для власної безпеки воно необхідне, напевне.ЗА ПЯНКУ хочуть підняти штраф до 15000 грн вроді. Вроді і правильно карати гривнею за таке, але з ін сторони в наших людей ЗП не по 1500 $ чи євро, а в гривнях. А якщо їх не досконалий тест покаже в нормального водія алкоголь в крові, а в нього всього лиш гнилий зуб, тоді як.Взагалі суми штрафів європейські, ціни на розтаможку космічні, а рівень життя і інфраструктура,як в піщерних людей. Іншими словами кожен нормальний водій і так не стане порушувати ПДР, а дайці на дорозі лише для поповнення бюджету і власних карманів. Все що нове хороше на словах, лажа на ділі.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.