Перейти до змісту

Чи доцільно встановлювати домофон у під"їзді

sweetlena

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Більшість у під"їзді вирішила замінити двері з кодовим замком на двері з домофоном. Вже розпочали встановлення телефонних трубок у квартирах. Тобто процес в будь-якому разі невідворотний. Цікавить думка форумчан, чи задоволені ви обслуговуванням (бо є і щомісячна абонплата), чи вбережуть ті двері від непроханих гостей типу цигани, продажнікі різного непотребу і т.д., як потрапить в під"їзд листоноша, дільничий лікар, не потурбувавши людей з першого поверху, щоб їм відчинили. Тобто ваш погляд: ви б ставили, чи ні? і чому?

Уточню, живемо на 2-му поверсі, про візити близьких чи потрібних людей попереджені, на сьогодні в під"їзді постійно течуть труби в підвалі і пів зими двері під"їзду мусять бути відчинені нарозтіж. 250 грн. погоди не роблять, але чи варто...

Опубліковано

http://board.lutsk.u...__1#entry232825

http://board.lutsk.u...__1#entry276594

http://board.lutsk.u...__1#entry542974

Свою думку висловлювала в попередніх темах, варто.

Листоношам, ліфтерам, прибиральницям виділяються окремі ключі, що входять у комплект до замку (всього 5). 

Опубліковано

Ми теж не платимо а було б краще, хоча в нас 4 поверхи, доводчик давно тре обслуговувати він вже в нас задля вигляду. Та хіба люди скинуться - дорого ж бо мало нас

Опубліковано

А як оплачуєте поломку загальну? Кожен раз збираєте гроші?

У нас є абонплата, а за ремонт ніхто нічого не платить.

Опубліковано

а...ніяк..наполовину робочий зараз...жаль що вічно не працює   :unsure:. 1 раз вдалось зібрати на ремонт...Хто тобі визвонює визначається виходом на балкон.  

Опубліковано

От вам і відповідь. У нас поки поломки ремонтуються на протязі дня, аби тільки хтось дав заявку. Телефони фірма повісила на дверях.

Опубліковано

скажімо як мені треба попасти в підїзд з домофоном я дзвоню в любу квартиру і кажу шо я газети розношу (завжди спрацьовувало)

Опубліковано

Ага, тому ставити можете та від непроханих гостей не захистить вони легко "пожартують" з людиною з першоі ліпшоі викликаної квартири

Опубліковано

Я власноручно дала ключ листоноші і коли чую в трубку: листоноша, відповідаю, що у нас антиспам   :D   

Опубліковано

Прожив той домофон недовго в моєму підїзді, декілька років, непамятаю точно скільки, десь около пяти здається, 2 рази збирались на ремонт, ламається він часто, особливо доводчик, а тепер і електроніка здохла, ніхто з жителів підїзду нехоче вже ни копійки здавати на його ремонт, так він і стоїть поломаний з ржавими дверима якими вітер голосно гримає ночами, тай двері якісь такі халтурно зроблені, зварені якимось алкашом в якомусь підвалі і пофарбовані без грунтовки, зразу видно що не заводського виробницта порівняно з деякими домофонами які я бачив в місті і які стправді гарно і культурно виготовлені і змонтовані.

Опубліковано

Прожив той домофон недовго в моєму підїзді, декілька років, непамятаю точно скільки, десь около пяти здається, 2 рази збирались на ремонт, ламається він часто, особливо доводчик, а тепер і електроніка здохла, ніхто з жителів підїзду нехоче вже ни копійки здавати на його ремонт, так він і стоїть поломаний з ржавими дверима якими вітер голосно гримає ночами, тай двері якісь такі халтурно зроблені, зварені якимось алкашом в якомусь підвалі і пофарбовані без грунтовки, зразу видно що не заводського виробницта порівняно з деякими домофонами які я бачив в місті і які стправді гарно і культурно виготовлені і змонтовані.

В нас все нормально років вже 7 напевно, абонплати немає, вроде пару раз зкидались по 2 грн на ремонт ))), а абонплата вроде 6 в місяць.

Опубліковано

В нас десь менше року. Є абонплата. 1 раз щось зламалось полагодили відразу. Негатив тим хто живе на першому поверсі - саме їх квартири найчастіше набирають різні прохані і непрохані гості...

В принципі народ в нас нормальний, перед цим вірою і правдою служив кодовий замок. Головне щоб якісні були і щоб ніхто не підкладав цегли під двері...

Опубліковано

Також поставили. Домофон як такий не дуже потрібна річ, але якщо разом із електромагнітним замком вхідних дверей то це просто необхідно, інакше як завітати до людини в гості?:)

Опубліковано

В принципі народ в нас нормальний, перед цим вірою і правдою служив кодовий замок. Головне щоб якісні були і щоб ніхто не підкладав цегли під двері...

От тут правильно сказано: якщо нормальні жителі - то домофон буде служити вірою і правдою, я якщо тупе бидло, то немає смислу щось робити. В нас бажаючих встановити домофон було приблизно половина під'їзда, переважно молоді люди, які скинулись і поставили таки цю, без сумніву, корисну річ. Інша половина, а саме пенсіонери, алкоголіки, тормоза-селюки та інші маргінали грошей здавати і не думали, маючи зараз домофон як приємний (ну для кого як) бонус. Дехто ще зараз навіть обурюється, мовляв, двері весь час зачинені, під'їзд не провітрюється і тому повітря в будинку затхле. Майже завжди зранку вищеописані товариші, любителі покурити, виходять на вулицю і підпирають двері цеглиною, і так і лишають на цілий день. З ними солідарна іпанута на всю голову собачниця, якій, бачите, треба щоб її ненаглядні собачки ходили без перешкод з вулиці до неї на поверх. А попробуй скажи щось поперек - то гвалту буде на всю вулицю. От і виходить, що через таких виродків доводчик майже завжди поломаний, відповідно толку з цих дверей нуль. Ну а коли все-таки двері зачинені, то можуть запросто подзвонити "гості" і попросити відчинити двері, бо вони, бачите, ідуть до сусідів зверху, які відмовилися платити і встановлювати трубку. І ще, абонплата в нас за обслуговування дверей - здається 7 грн з квартири, небагато, але дехто і їх відмовляється платити.

Опубліковано

В підїзді двері кодові, хочеться домофон. Да куди там, сусіди чмошнікі лінуються їх закривати навіть у зимову пору, мотивуючи "А чо я повина їх закривати, ніхто не закриває". Матюкаю всіх цих "ліфтьорів", двері їм спалить ? Щоб цінували тепло в підїзді.

Опубліковано

От і я про тих жителів, що з вікон сміття викидають і гадять під свої ж двері...думаю від свинства домофон не спасе :g16:

Ставитиме контора "КС-Домофон Луцьк", щось толкове, хто мав з ними справу?

Опубліковано

От і я про тих жителів, що з вікон сміття викидають і гадять під свої ж двері...думаю від свинства домофон не спасе :g16:

Ставитиме контора "КС-Домофон Луцьк", щось толкове, хто мав з ними справу?

Я трішки встановлював їхню апаратуру - краща "візировської", яку встановлює

"Домофон-сервіс". Обладнання розповсюджується тільки через мережу

КС-домофон. Що є плюсом, бо "візировське" обладнання продається вільно

і спеців по ньому багато.

Мінусом є неможливість встановлення коду на доступ до виклику, чим обов"язково

зкористаються непрохані гості.

КС-домофон як фірма була досить ненадійною, можливо на початку...

В монтажники брали всіх бажаючих, тому приготуйтесь до можливого аварійного

вимкнення електрики в під"їзді, і феєрверків у квартирі :lol: , хоча це

не обов"язково. Можливо зараз ситуація інша.

Опубліковано

Усім дякі :) Трубочку в квартирі все-таки встановили, обіцяли монтаж дверей до Нового року (надіюсь 2011 :D ). Що з цього вийде і чи потрібне те задоволення - відпишу.

Опубліковано

у нас в подъезде 10 квартир, домофон стоит 2 года....платим абон. плату, все обслуживание происходит по звонку и соседи друг от друга не зависят.....мы с квартиры не могли открыть двери...позвонили...пришел мастер сменил трубку (бесплатно)...изначально купили самую дорогую из предложенных...доводчик в дверях меняли тоже бесплатно...так,что абон плата себя оправдывает...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...