Перейти до змісту

НА автостанції помилково забрали НОУТБУК для ПП " Корсар". Відгукнуться!

koljangm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ніхто тобі нічого доказувати не буде. Приїде їхня безхпека і сам знайдеш гроші )

А якби та маршутка в ДТП ПОПАЛА

У мене колись таке було. Воділа потім товар лишив в диспетчерській і я його забрав.

Опубліковано

думаю, топікстартер востаннє "маршрутками" передавав шось цінніше за банку маминого вареннячка

Опубліковано

Висновок з історії трагедії:

Користуймося кур"єрською доставкою ака вантажоперевізниками.

Працюють стабільно, фірм-перевізників тьма, ризики - ЗНАЧНО менші ніж *дядьку, візьміть передачку Саші\Маші\Васі*

Тим паче давно практикують послуги "Двері-Двері", для тих кому в офіс пройтися\проїхатись нема часу\можливості.

:ok2:

Опубліковано

Ніхто тобі нічого доказувати не буде. Приїде їхня безхпека і сам знайдеш гроші )

Сумніваюсь у цьому. як варіант - максимум - 50 на 50 - і то!! Нічог омені їхня безпека не зробить

Опубліковано

А якби та маршутка в ДТП ПОПАЛА

У мене колись таке було. Воділа потім товар лишив в диспетчерській і я його забрав.

Цікаво а що б ти робив - якби він ВТРАТИВ ТВІЙ товар? Платив би за нього - чесно тыльки

Опубліковано

Я маю законне право не платити гроші за товар - який не отримував. Вони не повинні були передавати цінну річ без коду , не попередивши водія що це цінна річ. Їх вина (Стек) тут полюбе є

Опубліковано

Послухав вас всіх - бачу всі ви мені радите заплатити бабло. Я б це зробив не вагаючись - якби не те - що відправка була не належним чином зроблена - (без коду зустрічі і не позначена як цінна з видачею під паспорт) Ризико то є звичайно у ПІДПРИЕМНИЦЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ. а СТЕК - ЦЕ ТАКОЖ ПІДПРИЄМЦІ ЩЕ Й які!

Опубліковано
' timestamp='1292455218' post='1052268925']

а ти не думав, що для цього стека природньо якось трошки засумніватися у тому, що ти нічого не отримував?

Э номер водія -я їм його вже предявив - а також його дані - водій все їм розказав ( менеджерам) - як воно було - що він отримав посилку в Львові без коду зустрічі - і йогу навіть не сказали що вона цінна - він навіть в салон її не взяв, бо не знав що там - а потім продрушляв

Опубліковано
' timestamp='1292458154' post='1052268933']
' timestamp='1292455218' post='1052268925']

а ти не думав, що для цього стека природньо якось трошки засумніватися у тому, що ти нічого не отримував?

Э номер водія  -я їм його вже предявив - а також його дані - водій все їм розказав ( менеджерам) - як воно було - що він отримав посилку в Львові без коду зустрічі - і йогу навіть не сказали що вона цінна - він навіть в салон її не взяв, бо не знав що там - а потім продрушляв

ну тоді напевно найоптимальнишім варіантом (у випадку, якщо ноутбук не знайдеться) напевно буде розділити збитки.

зі сторони стека ці збитки розділять, швидше за все, менеджер, який виписував, і кур'єр, який передавав.

попандос на 300 всьо таки дешевша ціна за таку от фігову науку, ніж 600.

і останнє - я все таки вірю, що ноут ще повернуть. 

думаю, переважна більшість форумчан, його би повернула.

Особисто я б в такому випадку - повернув навіть якби це був забитий грошима кейс, запечатаний в скотч. напевано відніс би диспетчеру автостанції - розказавши ситуацію, залишив би свій номер телефону, щоб людина якщо буде шукати - звернулась до мене, це є залог успіху у бізнесі - бути ПОРЯДНИМ.....Але люди є різні... Я не збіднію - на ці гроші, варіант 50- на 50 - це максимум на що піду, геть рвати стосунки з напрацьованим партнером я не хочу. Якби вони сказали код зустрічі ( так як вони робили раніше всі передачі що я отримував_) і я отримавши десь товар продрушляв - я б навіть не писав тут а відразу заплатив би свої 600 зелених без запитань... А так - моя вина тільки в тому - що я не розкидав в сторону весь натовп - який ринув за передачами, ы не знайшов там свою коробку, яка по словам того хто выдправляв - була замотана ще й в чорну плівку, яку погано видно в темряві серед безліч інших передач..

Опубліковано

та звичайно повернув би кейс з баблом, бо зкористатися ним всеодно б не вийшло :) ... жити то хочеться

розкажеш завтра чим то закінчилось

думаю там швидко вердикт винесуть.

Опубліковано
Особисто я б в такому випадку - повернув навіть якби це був забитий грошима кейс, запечатаний в скотч. напевано відніс би диспетчеру автостанції - розказавши ситуацію, залишив би свій номер телефону, щоб людина якщо буде шукати - звернулась до мене, це є залог успіху у бізнесі - бути ПОРЯДНИМ.....Але люди є різні... Я не збіднію - на ці гроші, варіант 50- на 50 - це максимум на що піду, геть рвати стосунки з напрацьованим партнером я не хочу. Якби вони сказали код зустрічі ( так як вони робили раніше всі передачі що я отримував_) і я отримавши десь товар продрушляв - я б навіть не писав тут а відразу заплатив би свої 600 зелених без запитань... А так - моя вина тільки в тому - що я не розкидав в сторону весь натовп - який ринув за передачами, ы не знайшов там свою коробку, яка по словам того хто выдправляв - була замотана ще й в чорну плівку, яку погано видно в темряві серед безліч інших передач..

Ти на ці гроші не збіднієш, а от збагатієш точно - так і кожен думає,коли діло йде не про малі заробітки,мало хто в такі моменти задумується про порядність (я точно б не задумувався би)

Висновок казочкі такий: " в большой семье - е... не хлопают!" - так і от,хто в носі різьбу нарізав - зараз нарізає дорогу від магазинів до мєнтур

Даю 100% ноутом вже усилено шпарять ігри і не забивають голову дурними думками про повернення справжньому хазяїну.

І ще є народна приказка - "Біда научить" - в кожного в житті була подібна ситуація ( в мене наприклад колись спрели-не віддали дорого телефона і з того часу я вирішив бути таким самим в подібній ситуації - хоча хто його зна,як би повів би себе в такій ситуації - можливо і віддав би)

Опубліковано

слідкуй за собою, ти не модер тут

модер тут я. 10 днів РО за злісний офтоп і флейм.

Три попередження від трьох різних модераторів за один день. Новий рекордсмен!

Опубліковано

мда... які 50х50??

Нема товара - нема грошей. Оскільки ноутбук не був в руках замовника, значить і договора купівлі не було. Тут 100% мають розрулювати ситуацію продавець і перевізник. Якщо перевізник не брав на себе матеріальну відповідальність за збереження товару то розрулює ситуацію продавець. Саме він зацікавлений в отриманні прибутку, продавши свій товар. Якщо між продавцем і перевізником був укладений договір, то перевізник повністю несе відповідальність за товар, поки не передасть у власність покупцеві.

Навіть якщо покупець заплатив гроші наперід - вони 100% мають бути повернені покупцю або має бути переданий аналогічний товар.

Опубліковано

цього літа одна пані передала у Львів через водія 500 у.е. Так він не спитавши паспорта віддав гроші на Підзамче в той час коли мав віддати на Стрійському вокзалі. Гроші водій через неділю повернув сам ...

Років 10-ть тому у мене особисто вкрали з львівського автобусу упаковку акумуляторів 17 ампер - це гарантованих 10 кг - непомітно їх не винесеш , а таки вкрали

Опубліковано

Стек не позначив цю передачу як цынна - ы коду зустрічі не було...

це може використати перевізник в свій захист - оскільки продавець зобов"язаний відповідним чином ідентифікувати товар, що передається перевізником, шляхом маркування з зазначенням даних покупця!!!

А документів чи іншого майна(мобілку), ти не мав права забирати в водія. Якщо він сьогодні не вийде на роботу - оскільки немає прав - вина буде покладена на тебе. Достатньо було записати прізвище і ініціали.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...