Перейти до змісту

До нас їде Янукович

Vetalkab

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Луцьку в середу очікують президента Віктора Януковича.

Про це повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації у вівторок, передає "Інтерфакс-Україна".

Під головуванням президента відбудеться засідання регіонального комітету з економічних реформ.

В рамках візиту глава держави візьме участь у відкритті лікувального корпусу "Б" Волинської обласної клінічної лікарні.

Також Янукович вручить 10-ти інвалідам Великої Вітчизняної війни ключі від спеціалізованого транспорту.

pravda.com.ua ©

• Відповідей 274
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Бачив я той кортеж коли він із воріт СБУ виїжджав.

Нафіга стіко машин, та ще і машина швидкої і автобус? :sq_ye:

Опубліковано

Вручення Таврій інвалідам, здається, ще відкриття якогось відділення в Обласній лікарні. Може ще щось попутно. Не знаю.

Ніби то все дійство на Київському майдані.

Опубліковано

А вертоліт з салоном "Пінінфаріна" за $17 млн нафіга?

Не гоже гаранту, як лоху пересуватись, будь то повітря чи земля...

Пир во время чумы...

Опубліковано

Вчора зранку бачив як чистили машинами стоянку біля податкової і після чого уїхали чистить рівеньску. А зараз біля податкової гайці стоять, і світлофори не працюють :(

Опубліковано

Бачив я той кортеж коли він із воріт СБУ виїжджав.

Нафіга стіко машин, та ще і машина швидкої і автобус? :sq_ye:

Це ж треба так людей боятися яких фактично очолюєш?

Опубліковано

бо він не орієнтується в кольорах,то краще їх виключити :rolleyes:

і коли він річ толкати буде,ну знати коли з яйцями приходити

Опубліковано

Сьогодні біля обл. лікарні стояли десь 3-4 авто з кортежу, про які пише nickel, а також 2 авто ДАІ. Бляха, і це все буде якраз навпроти мого будинку. Завтра нормально і з будинку не вийду - бо будуть і менти стояти, і снайпера на даху.Коменти звідси :Fantom Вчора 17:32Шукаю СВД....goodok Сьогодні 10:41я за те, шоб Фантом знайшов СВД...mr.ZED Сьогодні 11:03 поможемо Фантомові гуртом шукати СВД (Снайперская винтовка Драгунова) ?)))

Так ось чому він не приїхав :0123:

Опубліковано

ну значить вони поїздять туди-сюди і поїдуть додому....

ага ага,він ще помахає ручкою з вікна і досвідос

Опубліковано

Причиной отмены посещения Волыни "гарантом" действительно являются плохие погодные условия, ни наш аэродром, ни ровенский не может принять борт.

Опубліковано
:) много шума из ничего ... но зато какие ёлочки на территории обл больницы выросли!!! и гирлянды, Ноооовый гоооод к нам мчится ..!!! :D
Опубліковано

Тікішо в сторону київського майдану пронісся кортеж. Уже пан приїхав?

З самого ранку кортеж по місту носиться. Біля 7:30 його вже бачили в центрі. Всього лиш тренувальні "заїзди" - "тяжело в учении - легко в бою". :)

много шума из ничего ... но зато какие ёлочки на территории обл больницы выросли!!! и гирлянды, Ноооовый гоооод к нам мчится ..!!! :D

"Цирк уехал - клоуны остались."

Совкізм непереможний і  непоборний. Часи змінюються і люди, а помпезності і лизоблюдству ніяка криза не страшна... 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...