Перейти до змісту

Автомийки

NSL

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 88
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Миюсь на відносно новій мийці за спирт заводом...

Машина кросовер, але певно рахують як за жип :lol:

Мийка, коврики, пилосос і воск - 85 грн

Але миюь добре, сьогодні майже 60 хв сіль після зими вимивали ^_^

Опубліковано
38 минуты назад, Arden сказал:

Миюсь на відносно новій мийці за спирт заводом...

а де саме ця мийка?

Опубліковано
В 10.02.2016 at 10:26, Antiphase сказал:

Ааа, на Красновському колку )) Треба спробувати, поки нова ))

Я сьогодні спробував. В принципі, миють непогано і відносно недорого. Помити зверху (вода + піна), арки, дверні проєми і все витерти ганчірками коштує 55 грн. В наявності 4 бокси, вдень черг практично немає.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Вирішив помитися.Завжди,крайнім часом їздив мити авто до Вог-а,той що на 40-му.Сьогодні вирішив поїхати на Рованці ( об'їзна,як на Мамсурова). Заїхав об 21.20 ( хлопи миють до 22.00. Далі самообслуговування). Заїхав пізно,сказала не візьмуть.Пару грн.на пиво переконали в протилежному.Біля 22 взялися мити.Порахувалися.Мийка,вологе прибирання,натирання панелі стало в 90 грн.Пішов,розрахувався.Дав 30 грн.хлопам на пиво.Збили,напшикали хімією.Почали змивати.З першого разу ніц не вийшло.Чи то хімія не розмила,чи то,ця штука,що хімію розпилює не альо ( між собою балакали). Час йшов,всі сусідні бокси позакривалися,а хлопи мили.Хотіли знову хімією пшикати,кажу: " Візьміть шампунь і мочалками зітріть". Все зробили.Вже на сухо просив не терти,тільки вікна.Зміна закінчилая давно.Тим паче хтось з власників мийки стояв над душею,тикав хлопцям пальцем на бруд на авто.

Зю.Висновок- раджу! Можливо поки нова мийка,то все файно.Але з тим,що на ( не знаю вулицю,сорі) ).То небо і земля.Тим паче там,за ті самі послуги здерли 120 грн.Правда ще воскування було.Поки буду їздити тільки туди.А там теплій на дворі,а там і свій Кєрхєр чекає))

Опубліковано

Хтось мив автомобіль на новій мийці самообслуговування на Рівненській біля кільця? там жетони чи гроші запихати і як швидко час збігає?

Опубліковано

Самообслуговування на Рованцях. Піна, вода, віск, вода - 30 грн.  Можна в боксах, там дорожче але миють мойщики.

Опубліковано

Також був на об'їзній в Рованцях. Мийка авто стала 65 грн. (мінівен). Мив тільки зверху, так як в середині прийшлось за день до того самому прибрати)))) Збили, запінили, помили мочалками в чотири руки, знов збили, насухо витерли. Роботою хлопаків задоволений, буду туди навідуватись.

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Напишіть хто на якій мийці самообслуговування миється. Вкажіть ціну та час, що дається на один жетон. І чи реально помити одним жетоном машину.

Опубліковано

Мився недавно на фелічіті (набережна), заплатив 160грн, результат сумнівний, побачив вже тоді коли виїхав з мийки далі. Погано протерли скло, дзеркала, залишки води, бруд між сидіннями тощо.

Блек енд голд, за 110 (+/-) грн ррбить те ж тільки краще (як даси хлопцям 20грн то 100% буде люкс).

Мийками самообслуговування вже не користуюсь, я не "марафонщик" щоб так швидко все робити, мені 1 до 1 го виходить.

Опубліковано
6 минут назад, woodwork сказал:

Мився недавно на фелічіті (набережна), заплатив 160грн, результат сумнівний, побачив вже тоді коли виїхав з мийки далі. Погано протерли скло, дзеркала, залишки води, бруд між сидіннями тощо.

Блек енд голд, за 110 (+/-) грн ррбить те ж тільки краще (як даси хлопцям 20грн то 100% буде люкс).

Мийками самообслуговування вже не користуюсь, я не "марафонщик" щоб так швидко все робити, мені 1 до 1 го виходить.

160 грн мийка? Жируєте, барін!

Опубліковано
14 хвилин тому, vaz75 сказано:

160 грн мийка? Жируєте, барін!

Ну це я ж попробував, воно того не варто, АЄОА, там комфортна піцерія та симпатичні дівчатка)))

Зараз митимусь на блек енд голд, мабуть.

Опубліковано

@NSL - мийка PRV на Рованцях

ціна оптимальна -

+ в тому, що в автомат треба заряджати не жетони, а купюри, навіть дрібні. відповідно можна закинути будь-яку суму.

10 грн, здається 30 чи 45 секунд

Опубліковано
2 часа назад, woodwork сказал:

Ну це я ж попробував, воно того не варто, АЄОА, там комфортна піцерія та симпатичні дівчатка)))

миюсь не вперше і завжди задоволений результатом

хоча можливо, бо постійний клієнт

але реально краще туди їхати коли немає напливу людей, тоді набагато якісніше все протирають всередині, не спішать нікуди і якщо багато машин, то поки чекаєш з мокрого бокса в сухий вода висихає і залишаються розводи і капельки

3 часа назад, NSL сказал:

Напишіть хто на якій мийці самообслуговування миється.

хвалять МИЙ САМ вроді на вул. Рівненська (практично біля кільця)

Опубліковано
4 часа назад, Saddy сказал:

@NSL - мийка PRV на Рованцях

ціна оптимальна -

+ в тому, що в автомат треба заряджати не жетони, а купюри, навіть дрібні. відповідно можна закинути будь-яку суму.

10 грн, здається 30 чи 45 секунд

Підтримую! а де саме в Рованцях? Можете тикнути!

Опубліковано
1 час назад, vagus сказал:

де саме в Рованцях? Можете тикнути!

ось тут. але все вже добудовано.

там є кафе, мийка, мийка самообслуговуванння.

Опубліковано
5 часов назад, Arden сказал:

хвалять МИЙ САМ вроді на вул. Рівненська (практично біля кільця)

ну там миття гарячою водою з хімією, я приїжджав не раз і з різними ступеняти забруднення, щоб відмити слабенький бруд треба довго-довго лити на машину та й так не уникнути пробілів. треба терти, так і роблю) а так все добре, стараюсь митись там. пилосос мінімально 10 гривень, на Гордіюк майже за те саме 5 гривень.

Проте на Гордіюк запихати треба в мийку мінімум 20 гривень, це забагато щоб намочити і запінити легковик але мало щоб потім це після йорзання змити, не кажу вже про осмос і віск. На Відродження вже з рік не показуюсь, там ціни в першу чергу підскакують

Опубліковано

Останнім часом користувався тільки мийкою по набережній "Мийка Супер". Подобається те що є кафе і можна посидіти, поки машину миють. Також видно коли можна забирати. З самого початку вилизали машину просто ідеально, але з кожним разом стає все гірше і гірше. Замовляв повну мийку машини + прибирання салону, спочатку не помітив, але на наступний день побачив що під сидіннями навіть не пробували попилососити

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Хто їздить на мийку на набережній? Та що біля фелічіти. Буду дуже вдячний якщо хтось сфоткає ціни. А то я в суботу замовив мийку "дощ" - потім оголосили ціну 65грн. Я звичайно був приємно здивований. Вдома переглядав чек - пише вартість 130грн і знижка 50%. Цікавлять актуальні ціни, бо раніше ця мийка коштувала 80грн

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...