Перейти до змісту

До нас летить НЛО

swen1989

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Почитайте коментарии админов того сайта:

http://sky-map.org/forum/viewtopic.php?f=30&t=131959

Короче всё это развод и чтобы дело не дошло до истерии думаю стоит закрыть эту тему.

• Відповідей 72
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Почитайте коментарии админов того сайта:

http://sky-map.org/forum/viewtopic.php?f=30&t=131959

Короче всё это развод и чтобы дело не дошло до истерии думаю стоит закрыть эту тему.

Розвод... То це все ще фотоплівка?

Опубліковано

Да ну, я не гадаю, що інопланетні крейсери витримають кумулятивні заряди + хеллфайр доблестних американських військ, а також французького іноземного легіону.

при чому тут легіон? яким боком? :smile3: от америкоси - то да, можуть і жахнути, а у легіона всього-то до 10К зольдатен і чуууть-чууть FAMASів :)

Опубліковано

Нас спасет Черновецкий ...и его молодая команда

- Ти поводишся як божевільний!

- Я просто роблю, що мушу!

- Що ти мусиш?

- Всюди прибульці!

- Ти кажеш правду?

- Після того як на мене напала риба, мене викрали!

- Так, ти правий! Так більше тривати не може!

- Ми повинні знайти цих вишкребків!

- Ми мусимо врятувати себе і всіх, хто залишився!

- Ми не можемо цього дозволити!

- Так! Тепер я бачу. що ти не божевільний!

- Ти зі мною?

- Ми команда!

- Візьми ще чіпсів!

С.Поваляєва "Сімург"

Опубліковано
Рейфы — улейный вид, однажды изгнавший Древних из галактики Пегас, — являются первыми врагами экспедиции на Атлантиде. Они питаются жизненной силой людей. «Сбор» происходит согласно определённому циклу, что позволяет поголовью их «пастбищ» увеличится до количества, достаточного для всех рейфов. Однако этот цикл был нарушен, когда майор Джон Шеппард случайно пробудил всех рейфов приблизительно на 50 лет раньше срока. Узнав о новом «пастбище» — Земле, — главной целью рейфов становится поиск пути в это место

цікаво а це не вони? напевно знайшли всетаки шлях як до нас потрапити...

Опубліковано

ха, а от ніхто не помітив, а я всім роскажу - темка скотилась у флуд. Да-да, імєнно так

сама новость просто тоже флуд, даже на сайте откуда к нам попала эта новость не указали источника...

Опубліковано

сама новость просто тоже флуд,

Я взагалі пропоную тему "До нас летить НЛО" об’єднати з темою "До нас Їде Янукович", і там і там мова про одне й те саме...

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...